Şimdi Ara

EDEBİYAT-COĞRAFYA --DEV ANKET-- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

EDEBİYAT-COĞRAFYA --DEV ANKET--

(En Son Oy Tarihi: 19.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Orijinalden alıntı: Casper1907

quote:

quote:

Hayatımda senin kadar tutarsız konuşan insan görmedim. 2014 edebiyatında kaç seçici soru vardı. Manzume sorusu orhan pamuk bir de belki tür yönünden farklı sorusu. Adamın boş beleş dünyanın en zor sorusu dediği soru çıktı sınavda hala 2016=2017 diyor. 2016 da daha çok seçici soru vardı demende komedi. Turgut özakmanın nesi eleyici lol.

Turgut özkaman'ın kıyıda köşede kalmış pek bilinmeyen bir eseridir Kanaviçe, bence oldukça zor bir soruydu. Ayrıca bu yılki soruda roman özetini, Şeyh Galip ve Hüsnü Aşk ile bağlantısını, karakterin ismini filan vermişler. 2014dekinde hiçbiri yok, sadece lanet olası ayna var.

Kendini iyi kamufle ediyorsun kardeş. Ygsden önce de 2016 dan kötü gelicek sıralamalar diye zırlıyordun çok iyi hatırlıyorum. Edebiyattan başka yaptıgın bir ders olmadıgı icin simdi edebiyata kolay diyorsun. Senin gibi trolleri herkes tanıyor anlıyor artık. Gözümde şu hedeflerilkbin denen salatayla aynısın.

2016 dan değil 2014 den daha kötü gelecek diyordum ve 2014 den 25-30k daha kötü zaten benim sıralama?

Bu konuda niye böyle nefretle konuşuyorsun anlamadım, hiçbir hakaret etmeden hiçbir tahrik edici bir ifadede bulunmadan sadece 2016 ile üç aşağı beş yukarı aynı zorlukta olduğunu söyledim ve söylerken de gerekçelerimi belirttim. Ve hepsinden önce cümleye "bence" ifadesi ile başladım. Trolllüğümden girdin bilmem nelerden çıktın, bu nedir şimdi? 2016 dan daha zor bir sınav olmuş olabilir ama herkesi 2016 dan daha zor bir sınav olduğunu düşündürtmeye ve bunu düşünmeyenleri de troll bilmem ne damgası vurmaya kimsenin hakkı yok. Ben neysem oyum, matematik netimin berbatlığına bakmaksıızın açık açık söylüyorum da kaç net yaptığımı, öyleyse bu mesele nedir?

Ygs zamanında 2016 dan kötü gelicek diyordun diyorum. Her konunun altına boşuna umutlanıyoruz 2016 gelse yine sevinirim diyordun uğraştırma beni ss almakla. Senin sıralaman çöp oldugu icin 2014 ten 30k kötü gelmiştir 100 kdan sonrası için kimse sıralama tahmini yapmıyor zaten herkes aynı gibi bir şey. Ayrıca 2014 -2016 ortasında gelmesi imkansızın ötesinde. Mesajı okuyan arkadaşlar moralini bozmasın en kötü 2014 sıralaması gelir eminim bundan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayatımda senin kadar tutarsız konuşan insan görmedim. 2014 edebiyatında kaç seçici soru vardı. Manzume sorusu orhan pamuk bir de belki tür yönünden farklı sorusu. Adamın boş beleş dünyanın en zor sorusu dediği soru çıktı sınavda hala 2016=2017 diyor. 2016 da daha çok seçici soru vardı demende komedi. Turgut özakmanın nesi eleyici lol.

Turgut özkaman'ın kıyıda köşede kalmış pek bilinmeyen bir eseridir Kanaviçe, bence oldukça zor bir soruydu. Ayrıca bu yılki soruda roman özetini, Şeyh Galip ve Hüsnü Aşk ile bağlantısını, karakterin ismini filan vermişler. 2014dekinde hiçbiri yok, sadece lanet olası ayna var.

Kendini iyi kamufle ediyorsun kardeş. Ygsden önce de 2016 dan kötü gelicek sıralamalar diye zırlıyordun çok iyi hatırlıyorum. Edebiyattan başka yaptıgın bir ders olmadıgı icin simdi edebiyata kolay diyorsun. Senin gibi trolleri herkes tanıyor anlıyor artık. Gözümde şu hedeflerilkbin denen salatayla aynısın.

2016 dan değil 2014 den daha kötü gelecek diyordum ve 2014 den 25-30k daha kötü zaten benim sıralama?

Bu konuda niye böyle nefretle konuşuyorsun anlamadım, hiçbir hakaret etmeden hiçbir tahrik edici bir ifadede bulunmadan sadece 2016 ile üç aşağı beş yukarı aynı zorlukta olduğunu söyledim ve söylerken de gerekçelerimi belirttim. Ve hepsinden önce cümleye "bence" ifadesi ile başladım. Trolllüğümden girdin bilmem nelerden çıktın, bu nedir şimdi? 2016 dan daha zor bir sınav olmuş olabilir ama herkesi 2016 dan daha zor bir sınav olduğunu düşündürtmeye ve bunu düşünmeyenleri de troll bilmem ne damgası vurmaya kimsenin hakkı yok. Ben neysem oyum, matematik netimin berbatlığına bakmaksıızın açık açık söylüyorum da kaç net yaptığımı, öyleyse bu mesele nedir?

Ygs zamanında 2016 dan kötü gelicek diyordun diyorum. Her konunun altına boşuna umutlanıyoruz 2016 gelse yine sevinirim diyordun uğraştırma beni ss almakla. Senin sıralaman çöp oldugu icin 2014 ten 30k kötü gelmiştir 100 kdan sonrası için kimse sıralama tahmini yapmıyor zaten herkes aynı gibi bir şey. Ayrıca 2014 -2016 ortasında gelmesi imkansızın ötesinde. Mesajı okuyan arkadaşlar moralini bozmasın en kötü 2014 sıralaması gelir eminim bundan.

Haklı olabilirsin, ben genel olarak 2014 den kötü gelecek diye iddia ediyordum bugün olsa yine iddia ederim ama 2016 dan daha kötü gelecek demişsem halt etmişim, zaten o dönemlerde hatırlarsanız özür konusu bile açmıştım bu mevzularla ilgili.

Bu konuda sıralamalar değil edebiyatın zorluğu oylanıyordu o yüzden 2016 ya yakın dedim. Yoksa matematik zorluğu sayesinde tm sıralamalarının 2014 civarında olacağını ben de söylüyorum, umarım 2014 den iyi gelir zaten neden kötü gelsin isteyeyim ki olan bana da olacağına göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sınav kolay değil vs dedik ama ygsden sonra tmye geçen arkadaşım 51 5 edebiyat yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: vastech

jean valjean'i da sizi de tanimiyorum casper1907.

sinavdan ciktigimdan beri etrafimda sinava giren arkadaslara soruyorum sinavi nasil yaptigini. ortalama bir anadolu lisesinden mezuma kalmis arkadaslar. kimsenin moralini bozmak gibi bir amacim yok ama sordugum arkadaslar denemelerde yaptiklarindan iyi yapmislar. biri yalan soyledi diyelim, en az 10 kisiye sordum, hepsi cok kolaydi diyor. benim surekli denemelerde gectigim bir kisi benden fazla yapmis mesela, yalan soyleyemez, sinav sorularina beraber baktik, daha sonra cevaplari kontrol ettik.

bu benim cevrem. cok kotu bir lisenin mezunlarina sorup "sinav cok zormus" cevaplari da alinabilir. fakat hedefi hukuk, iyi universitelerin siyaset, ekonomi bolumu olanlar icin bunlar referans olamaz diye dusunuyorum.

insallah herkes gonlunden gecen yere gider fakat sinavin kolay olmasi ygsde ilk 15k-20k icin kotu olur diye dusunmek yerine, hemen sen "troll"sun diyerek hakaret etmek de terbiyesizlikten ote baska birsey.

Sen sınav bittiği andan itibaren zaaa çok kolaydı diyen bir tipsin. Seni ciddiye bile almayacagım kusura bakma.

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    hocam eleyici soru sayısı ilk defa sordukları emine ışınsudan ve bazı ilk defa duyulmuş kavramlardan 2016 fazla gelmiş olailbir ama 2017 de seçici sorular genele yayılmış durumda 2015te kasıntı 3-4 soru var 2014te de genele yayılan bir zorluk vardı bence 2014>2015:2017>2016
  • quote:

Orijinalden alıntı: vastech

siz bilirsiniz, kendinizi kandirmak konforlu geliyorsa, orada kalmaya devam edin tabi.

Yav valla sizin gibi tipler üniversiteye falan gidiyor. Ondan sonra neden üniversiteliler işsiz. Yazık yemin ediyorum.

• Arkadaşlar sınav ne zordu ne kolaydı bana göre sadece saçmaydı sorulması gerekenler varken gidipte hala cahit sıtkı vs. ne bileyim herkesin hakkında hayırlısı olur umarım ben 2014ten biraz daha kötü geleceğini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ragnarlove

hocam eleyici soru sayısı ilk defa sordukları emine ışınsudan ve bazı ilk defa duyulmuş kavramlardan 2016 fazla gelmiş olailbir ama 2017 de seçici sorular genele yayılmış durumda 2015te kasıntı 3-4 soru var 2014te de genele yayılan bir zorluk vardı bence 2014>2015:2017>2016

Matematik için de öyle deniyor yani puanzadan hesaplarken 2014 e yakın gelecek diyebilir miyiz umarım öyle olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ragnarlove

Matematik için de öyle deniyor yani puanzadan hesaplarken 2014 e yakın gelecek diyebilir miyiz umarım öyle olur

Puanzadan mat geo kısmını nasıl yapıyorsun. Puanza çok iyi gösteriyor mat geo ayrı oldugu icin

• Blackberrypink kullanıcısına yanıt
    Ben de 2015 gibi olduğunu düşünüyorum

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    bence puango veya sınavla'dan bakın 2014e 3-6 k filan üstte koysak bile iyi gelir
  • up
  • Uppo

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.