Şimdi Ara

EDEBİYAT-COĞRAFYA --DEV ANKET--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

EDEBİYAT-COĞRAFYA --DEV ANKET--

(En Son Oy Tarihi: 19.6.2017)
Giriş
  • EDBYT COĞ ZORLUK DERECESİ LÜTFEN GERCEKÇİ OLALIM --- OY KULLANAN UP YAZSIN KONUYA LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet ve hukuk -- 18 Haziran 2017; 15:36:27 >

• donna summer kullanıcısına yanıt
    Adalet ve hukuk A kullanıcısına yanıt
  • oy kullanan up yazsın üste kalsın cok katılımlı anket olsun
  • UPPPP
  • ...
  • up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Çınlama başladı mı?
  • Niye alındın bişey mi dedik canım yarası olan gocunur niyetin neyse ona göre yorumluyorsun heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: vastech

arkadaslar gercekci olalim, planlarimizi buna gore yapip, sinav sonucu beklentilerimizi de buna gore sekillendirelim. gelmis gecmis en kolay edebiyat, cografya sinaviydi. boyle kolay olmasi iyi miydi kotu muydu bilemiyorum.

2016 ya girmedin herhalde
  • 2014 diyenler candır ama 2015 bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: vastech

terbiyesizlik yapma, fikrimi beyan ettim. edebini takinarak sen de fikrini beyan edebilirsin saygisiz adam

aklın yok fikrin var
  • Bana göre 2016 dan bilgi yönüyle daha kolay ama daha dikkat isteyen bir edebiyat sınavıydı ancak eminim ki genel ortalama geçen seneyle hemen hemen aynı olacak. Bu sene ilahi, fütüv sorusu gibi bir iki soru dışında üst düzey eleyici soru yoktu. Geçen sene emine ışınsu, Turgut özakman, gökyüzülü şiir, tapuğ gibi daha zor sorular vardı ama ziya Gökalp ve ben sana mecburum gibi rezil sorular da vardı. Bu sene genel edebiyat müfredatının çok dar ve seçiçi olmayan kısmından sormuşlar. Roman özeti sorusu, hem daha önce çıkmış bir eser hem de Nobel ödüllü Orhan Pamuk a ait, yani tutup da Nazan Bekiroğlu'nun bir romanının özetini verip bu hangi eseridir diye sormamışlar seçicilikten kastım.

Yani 2016'ya küçük eşittir ya da büyük eşittir denilebilir bir tık daha zor ya da daha kolay. Ancak 2015 in farklı olarak çok çok altında. Ankette 2014 olması ve hatta 2014 ün birinci gelmesini ise anlayamadım, 2014 edebiyat sınavı nere 2017 nere? 2015+16+17 nin zorluğunu toplasak 2014 etmez, 2014 bambaşka bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 18 Haziran 2017; 17:6:26 >

• up
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Hayatımda senin kadar tutarsız konuşan insan görmedim. 2014 edebiyatında kaç seçici soru vardı. Manzume sorusu orhan pamuk bir de belki tür yönünden farklı sorusu. Adamın boş beleş dünyanın en zor sorusu dediği soru çıktı sınavda hala 2016=2017 diyor. 2016 da daha çok seçici soru vardı demende komedi. Turgut özakmanın nesi eleyici lol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper1907

Hayatımda senin kadar tutarsız konuşan insan görmedim. 2014 edebiyatında kaç seçici soru vardı. Manzume sorusu orhan pamuk bir de belki tür yönünden farklı sorusu. Adamın boş beleş dünyanın en zor sorusu dediği soru çıktı sınavda hala 2016=2017 diyor. 2016 da daha çok seçici soru vardı demende komedi. Turgut özakmanın nesi eleyici lol.

Turgut özkaman'ın kıyıda köşede kalmış pek bilinmeyen bir eseridir Kanaviçe, bence oldukça zor bir soruydu. Ayrıca bu yılki soruda roman özetini, Şeyh Galip ve Hüsnü Aşk ile bağlantısını, karakterin ismini filan vermişler. 2014dekinde hiçbiri yok, sadece lanet olası ayna var.
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Tamam da yinede geçen seneden daha zordu.

Üstelik ne kadar kolay olursa olsun 48+ yapan edebiyattan uçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Turgut özkaman'ın kıyıda köşede kalmış pek bilinmeyen bir eseridir Kanaviçe, bence oldukça zor bir soruydu. Ayrıca bu yılki soruda roman özetini, Şeyh Galip ve Hüsnü Aşk ile bağlantısını, karakterin ismini filan vermişler. 2014dekinde hiçbiri yok, sadece lanet olası ayna var.

Kendini iyi kamufle ediyorsun kardeş. Ygsden önce de 2016 dan kötü gelicek sıralamalar diye zırlıyordun çok iyi hatırlıyorum. Edebiyattan başka yaptıgın bir ders olmadıgı icin simdi edebiyata kolay diyorsun. Senin gibi trolleri herkes tanıyor anlıyor artık. Gözümde şu hedeflerilkbin denen salatayla aynısın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Kendini iyi kamufle ediyorsun kardeş. Ygsden önce de 2016 dan kötü gelicek sıralamalar diye zırlıyordun çok iyi hatırlıyorum. Edebiyattan başka yaptıgın bir ders olmadıgı icin simdi edebiyata kolay diyorsun. Senin gibi trolleri herkes tanıyor anlıyor artık. Gözümde şu hedeflerilkbin denen salatayla aynısın.

2016 dan değil 2014 den daha kötü gelecek diyordum ve 2014 den 25-30k daha kötü zaten benim sıralama?

Bu konuda niye böyle nefretle konuşuyorsun anlamadım, hiçbir hakaret etmeden hiçbir tahrik edici bir ifadede bulunmadan sadece 2016 ile üç aşağı beş yukarı aynı zorlukta olduğunu söyledim ve söylerken de gerekçelerimi belirttim. Ve hepsinden önce cümleye "bence" ifadesi ile başladım. Trolllüğümden girdin bilmem nelerden çıktın, bu nedir şimdi? 2016 dan daha zor bir sınav olmuş olabilir ama herkesi 2016 dan daha zor bir sınav olduğunu düşündürtmeye ve bunu düşünmeyenleri de troll bilmem ne damgası vurmaya kimsenin hakkı yok. Ben neysem oyum, matematik netimin berbatlığına bakmaksıızın açık açık söylüyorum da kaç net yaptığımı, öyleyse bu mesele nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 18 Haziran 2017; 18:3:58 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.