Şimdi Ara

Matematik Vadisi Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematik vadisi yayınlarından kitap almayı düşünüyorum.Kullanan ya da duyan var mı? Kaliteli midir?
    Zaman kaybı olmasın boşuna. (11'im)

www.matematikvadisi.com.tr/ Türkiye Matematik Öğretmenleri Zümresi hazırlıyormuş galiba.

www.kitapbulal.com/catinfo.asp?mrk=5&cid= Satışı da buradan yapılıyor, güvenilir midir bu site? Fiyatlar çok enteresan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak Hcvl

Matematik vadisi yayınlarından kitap almayı düşünüyorum.Kullanan ya da duyan var mı? Kaliteli midir?

www.matematikvadisi.com.tr/ Türkiye Matematik Öğretmenleri Zümresi hazırlıyormuş galiba.

www.kitapbulal.com/catinfo.asp?mrk=5&cid= Satışı da buradan yapılıyor, güvenilir midir bu site? Fiyatlar çok enteresan.

Matematik seviyene ve anlama kapasitene bağlı olarak değişir. Mesela matematikte çok gerisindir, alırsın kitabı, konuyu anlatır, ama öyle bi uzatır öyle bi abartır ki "lan tamam anladık anladık yeter" dersin. Ama eğer "matematiği anlamıyorum" diyorsan da kim bilir belki de senin için çok idealdir.
    Bu matematik vadisi hakkında bir fikrim yok ama sanıyorum ki antremanlarla matematik tarzında bir kitap. Çünkü ben kitapçıdan matematik kitabı tavsiyesi istediğimde önce antremanlarla matematiği önerdi, dedim abi naptin ya o kadar değil. Sonra matematik vadisini önerdi çok iyi bi kitap falan dedi. Tabi 'satıcı' konumundaki bi insanın yorumuna ne kadar güvenilir bilemicem. En iyisi git kendin incele kitabı öyle karar ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dibs

quote:

Matematik vadisi yayınlarından kitap almayı düşünüyorum.Kullanan ya da duyan var mı? Kaliteli midir?

Matematik seviyene ve anlama kapasitene bağlı olarak değişir. Mesela matematikte çok gerisindir, alırsın kitabı, konuyu anlatır, ama öyle bi uzatır öyle bi abartır ki "lan tamam anladık anladık yeter" dersin. Ama eğer "matematiği anlamıyorum" diyorsan da kim bilir belki de senin için çok idealdir.
    Bu matematik vadisi hakkında bir fikrim yok ama sanıyorum ki antremanlarla matematik tarzında bir kitap. Çünkü ben kitapçıdan matematik kitabı tavsiyesi istediğimde önce antremanlarla matematiği önerdi, dedim abi naptin ya o kadar değil. Sonra matematik vadisini önerdi çok iyi bi kitap falan dedi. Tabi 'satıcı' konumundaki bi insanın yorumuna ne kadar güvenilir bilemicem. En iyisi git kendin incele kitabı öyle karar ver.

Matematik seviyem orta düzeyde, üstüne koymak istiyorum.Sadece internet satışı var diye biliyorum ben o yüzden konu açtım zaten gidip inceleme imkanım yok.Ama öyle bir şey duyduysan en azından kötü değildir.Birkaç tecrübeli kişi daha yorum atınca karar vereyim.

• up
  • bende var bi gazete veriyordu onla almıştım, ilk testleri çok kolay oluyor gittikçe zorlaşıyor. örnek bir konunun testinin resmini çekerim isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower42

bende var bi gazete veriyordu onla almıştım, ilk testleri çok kolay oluyor gittikçe zorlaşıyor. örnek bir konunun testinin resmini çekerim isterseniz.

Çok iyi olur.Logaritma veya karmaşık sayıların zor bölümünden birkaç soru yollasanız bile yeter.
  • quote:

quote:

bende var bi gazete veriyordu onla almıştım, ilk testleri çok kolay oluyor gittikçe zorlaşıyor. örnek bir konunun testinin resmini çekerim isterseniz.

Çok iyi olur.Logaritma veya karmaşık sayıların zor bölümünden birkaç soru yollasanız bile yeter.

Testler konu konu gidiyor sonra 3-4 test karisik veriyor
    Ornegin; logaritma fonk. Ozellikleri diyip onunla igili test soruyor üslü ve logaritma denkler diyip onunla ilgili soru soruyor sonra konu sonunda karisik soruyor

Üslu ve logaritmali denklemler testi
    http://i1137.photobucket.com/albums/n517/sahbazpower/B47A8B13-6ACA-4AAA-A531-495F68B48149-174-00000036516C9F2F.jpg

Konu testi
    http://i1137.photobucket.com/albums/n517/sahbazpower/424BE1B8-FC02-4182-8B4C-3BE338106896-174-00000036408A4A5F.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Testler konu konu gidiyor sonra 3-4 test karisik veriyor
    Ornegin; logaritma fonk. Ozellikleri diyip onunla igili test soruyor üslü ve logaritma denkler diyip onunla ilgili soru soruyor sonra konu sonunda karisik soruyor

Üslu ve logaritmali denklemler testi
    http://i1137.photobucket.com/albums/n517/sahbazpower/B47A8B13-6ACA-4AAA-A531-495F68B48149-174-00000036516C9F2F.jpg

Konu testi
    http://i1137.photobucket.com/albums/n517/sahbazpower/424BE1B8-FC02-4182-8B4C-3BE338106896-174-00000036408A4A5F.jpg

Çok sağolun hocam sorular güzelmiş.Bu akşam siparişi vereyim.

• Ben de konu anlatımlı kitabı var fem simetri gibi ama onlar yöntemine genetik kopya yöntemi demişler önce bir soru veriyor çözümünü yapıyor ardından senin yapman için soru veriyor...
  • kitapbulal sitesinden siparişi verdim.LYS Matematik konu anlatımlı, YGS-LYS Geometri konu anlatımlı ve 11.sınıf Matematik-Geometri yaprak testlerinden aldım.12 lira tuttu Kargoyla 21.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.