Ben 1 ay gibi bi sürede bitirmiştim sen tmsin sanirim 0 oldugunu dusunerek 2 ay da bitirebilcegini dusunuyorum ama ciddi yogunluk verirsen kesinlikle yapabilcegin fizik 3 4 yapabilirsin kimya full cekilir biyoloji benim de pek iyi olmadigi icin bir sey soylemem ama fizik kimya zaten sayisal bir sey yok gecen sene de gorduk tamam sozele dayali sorular bilgi icermeyen yoruma dayali fizik kimya en az 10 cikarabilirsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
ben kimya ve biyolojiyi 1 haftada bitirdim.ama yanlızca ikisini çalıştım seri bi şekilde bitirince ilerleme hissediliyor
quote:
Orijinalden alıntı: merkur485
ben kimya ve biyolojiyi 1 haftada bitirdim.ama yanlızca ikisini çalıştım seri bi şekilde bitirince ilerleme hissediliyor
Trol değilseniz açıklar mısınız merak ettim
uçankeko
kullanıcısına yanıt
kimyayı bülent demirin konu anlatım kitabını aldım konuyu ordan çalışıp 345 kimyadan hemen soruları çözdüm. kimya tytnin en kek dersidir bunu herkes bilir günde 1 konu bitirdim. mezunum zaten biraz da temelim vardı biyolojiyi ise konuyu fundamentals + bekir avşar ile öğrenip hız ve renk biyolojiden soru çözdüm. ama ben bunları yaparken başka hiçbişey yapmadım sadece biyoloji ve kimya çalıştım. trol değilim kimya ve biyolojinin aman aman bi zorluğu yok zaten biyolojiden sadece sınıflandırma ve ekoloji kaldı o konular biraz gıcık geliyor bana sınava yakın bakıcam.