Şimdi Ara

Edebiyat'ın Basit Konuları Nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istediğim bölüm için ortalama 35-40 edebiyat neti yapmam gerekiyor.
    20-25 soru arası zaten birinci bölümden geldiği için o kısımda bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum, edebiyat kısmından 15-20 net'e ihtiyacım var.

Basit, kolay ezberlenir konular nelerdir, yardımcı olursanız sevinirim.

İyi forumlar.

• hocam paragraf dil bilgini soru kaçmayacak seviyeye çek, Cumhuriyet dönemini yala yut, sanatları ve akımları falan kodla kafanda zevkli zaten vaktinide alırmı bilmem iyi ihtimalle 40 net bile olur bana sorarsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: William Herschel

hocam paragraf dil bilgini soru kaçmayacak seviyeye çek, Cumhuriyet dönemini yala yut, sanatları ve akımları falan kodla kafanda zevkli zaten vaktinide alırmı bilmem iyi ihtimalle 40 net bile olur bana sorarsan

teşekkürler hocam yorumun için.
  • Cumhuriyeti ezberlemek zor bence. Nazim nesir bilgisi, halk, divan, tanzimat bilsen yeter. Vaktin kalirsa roman ozetlerine de baktin mi oldu bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametgur

Arkadaşlar istediğim bölüm için ortalama 35-40 edebiyat neti yapmam gerekiyor.
    20-25 soru arası zaten birinci bölümden geldiği için o kısımda bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum, edebiyat kısmından 15-20 net'e ihtiyacım var.

Basit, kolay ezberlenir konular nelerdir, yardımcı olursanız sevinirim.

İyi forumlar.

Basitten kastın kolay ezberlenecek konularsa Cumhuriyet ve Batı Edebiyatı hariç hepsi.

• Edebiyat aslında Basittir.
    Kolay Konuları Seç Bas İttir
    Lysye geldi hsktr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qabus31 -- 30 Mart 2013; 14:49:17 >
  • Önerdiğiniz kaynaklar neler arkadaşlar, Fem simetri çok övülüyor, o kitap hakkında bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaynak falan olarak tavsiye veremem konu anlatımlı ben hafıza teknikleri kursuna gitmiştim geçen senelerde hala hepsi aklımda. Fakat ben kolay konudan ziyade her konu hakkında az biraz bilgi sahibi olmanı tavsiye ederim. Fazla net göz çıkarmaz fem ve fdd senin işini görür diye tahmin ediyorum. Fakat unutma sınav anı farklı bir şey. Şu kadar çıkarıyorum bana yeter diye bırakma. 1 puanla bile bölüm kaçırabiliyorsun. En yakın arkadaşlarımdan biri itü işletme müh. İlk senesinde 36 kişiyle kaçırdı ve mezun kaldı. Aman dikkat:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qabus31

Edebiyat aslında Basittir.
    Kolay Konuları Seç Bas İttir
    Lys geldi hsktr

Harbidem hsstr yani

• quote:

Orijinalden alıntı: ddeenniizz

Cumhuriyeti ezberlemek zor bence. Nazim nesir bilgisi, halk, divan, tanzimat bilsen yeter. Vaktin kalirsa roman ozetlerine de baktin mi oldu bitti.

Soylememe gerek yok galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.