Şimdi Ara

Edebiyat nasıl fullenir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
14.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozge_18

Edebiyata son 1 gün bakan herkes 56 da 56 yapar. O kıymetli zamanlarınızı harcamayın sakın. Hatta sınav sabahı okula giderken falan okusanız da olur. Zaten şu hayatta edebiyat bilmeyen mi var? Hepimiz tüm yazarları biliyoruz,edebiyat dönemlerini a dan z ye ezberledik ne gerek var ki?

Yorumda görüldüğü gibi süper bir "Tariz" sanatının örneklerini görüyoruz. :) Aynen katılıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full çekmek için edebiyatta ezberlemek yetmez aynı anda son derece entellektüel olmalı ve günümüz edebiyatı,yazarları ve yeni çıkan kitapları da ilgiyle takip etmek gerekir ki öle de bence max 53-54 yaparsınız full için 2 soru tutarınca 1/5.1/5=1/25 şekilde şansınızın yaver gitmesi gerekir
  • O zaman bu sene türkiye bir ilki yaiayacak benden söylemesi . Edebiyatı 9.sınıftan beri takip ediyorum her türlü hemde yabancı yerli yeni eski klasik okumadığım kitap kalmadı.
    Full çekmek için gerçekten zor branş ama zoru hemen başarırız ... İmkansız vakit alır diye bir söz benim için söylenmiştir :)
  • Dostum full çekmek biraz abartı. 45-50 hedefle edebiyat için. Matematiğe asıl, oradan full çek. Hem puanı daha yüksek hem full çekmesi daha kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

Full çekmek için edebiyatta ezberlemek yetmez aynı anda son derece entellektüel olmalı ve günümüz edebiyatı,yazarları ve yeni çıkan kitapları da ilgiyle takip etmek gerekir ki öle de bence max 53-54 yaparsınız full için 2 soru tutarınca 1/5.1/5=1/25 şekilde şansınızın yaver gitmesi gerekir

"entelektüel" diye yazılır
  • dostum şu ana kadar en azından milli edebiyatı bitirmiş olmalısın. ne durumdasın? hangi kaynaklardan çalıştın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banned.

dostum şu ana kadar en azından milli edebiyatı bitirmiş olmalısın. ne durumdasın? hangi kaynaklardan çalıştın?

Bitsede cıkmıyor al benim tanzimattan cumhuriyette dahil tüm yazar eser bitti max 3-4 tane kalmıstır onlarıda salla ama yinede cıkmıyor yok sunun özelliği ne yok bu ne diye diye yine yanlıs cıkıyor onu geçtim yine türkceden yanlıs cıkar
  • Denk gelirse fullersin.Ama 45-50 arası bir net bile iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.