Şimdi Ara

Edebiyat nasıl fullenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
14.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayısal kökenli eski bir mezun olarak eşit ağırlıktan sınava gireceğim.

Edebiyatın püf noktaları nelerdir? Temel olarak neler sorulur ve benim çalışma yöntemim nasıl olmalıdır. Anladığım kadarıyla çok fazla detay bilmek gerekiyor?

Sıfırdan başlayıp halletmem gerekiyor, kaliteli kaynaklar önerebilir misiniz? Teşekkürler.

(elimde geçen senenin fem dergileri var, onlar bana ne kadar faydalı olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbbccc -- 3 Nisan 2012; 10:58:37 >

• takip
  • takipte yim.
  • Ben konu anlatımı olarak fem simetri kullanıyorum, iyi bence. Bir de şifreli edebiyat iyi diyorlar. Ondan alacağım.
  • yerim olsun.
  • takip ediyorum
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangı kıtabı al ona bişey diyemeyecem ama UĞUR YAYINLARI sakın alma hiçbir düzen yok sanatcılar karısık konular karışık simetri güzel ama içinde Dünya Edebiyatları bölümü yokdu galiba örneğin sınavlarda sorulan Cengiz Aytmatov falan yokdu diye hatırlıyorum ama simetri genel olarak güzel bir kitap
  • puf nokta cok calismak edebiyat oyle 2 ayda bitecek ders degil sozeller lisenin basindan beri edebiyati konu konu ayrintili calisiyorlar . ezberinin cok iyi olmali temel gerek zaten bir soruyuda yeni yazarlardan soruyorlar
  • Edebiyatı 1 milyonu aşkın adaydan bir kaç kişi full yapıyor. Full yapmak zorda 48 falan yapsak iyi olur.
  • edebiyatta kuru kuruya ezber yapmayın unutursunuz. günlük yaptığınız ezberle ilgili soru çözerseniz tam yerine oturur ki edebiyat soruları çoğunlukla bilgi vericidir. ezberi daha da kuvvetlendirir.
  • Edebiyatı fullemek için entelektüel birikim gerek.Yani kitapları sürekli taki etmek , yazarları vs.Geçen sene mesela bir soru vardı o sorudaki yazarlar hiçbir öss kitabı ve meb edebiyat kitabında yoktu.Yani bunları takip eden kişi anca fuller.
  • Şu an 11 sayısalım. Bu yazın edebiyat çalışsam lys'den 50+ çıkarabilir miyim?

Not: Edebiyat temelim çok az.
  • Takip.
  • Edebiyatı tam çıkarmak isteyen birinin böyle bir başlık açması üzücü bence...

Edebiyatı tam çıkarmanın bir yolu yok, şans. Edebiyat öğretmenleri bile bilmediklerini sorularda gördüklerini dile getiriyorlar. Tabii sorular dediğim bir iki tanedir, yoksa 56da 50 ve üstü epey vardır da 56da 56 şu ana kadar olmadı diye biliyorum bu sistemde, emin değilim.
  • Konuyu çalışıp çözebildiğin kadar çok soru çözeceksin. Bizim edebiyat hocası 30 yıldır öğretmen onun tavsiyesi bu şekilde. Ezberleyemezsiniz diyor.
  • güzel tavsiyeler geliyor, daha önce hiç edebiyat çözmeyen benim gibiler için çok faydalı olacak.

ayrıca önemli olan tam yapmak değil, tam yapmayı hedefleyerek elinden gelenin en iyisini yapmak. bunu bazı arkadaşlar tam anlayamamış.

paylaşımda bulunan-bulunacak herkese teşekkürler

konu anlatımı ve soru bankası olarak tavsiyelerinizi de öğrenmek isteriz
  • Mesajım bulunsun
  • Konu çalışıp 6-7 kitaptan soru çözmek gerekiyor.22 soru normal türkçe 33-34 edebiyat var.
  • fulleyemezsin çalışmadıysan geç kaldın, mutlaka yanlışların çıkar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.