Agalar ben kazanımlara göre çalışıyordum normalde coğrafya tarih vs ama bu coğrafya vaktimi alıyordu baya saldım o yüzden. bu youtubede derece yapanların vidosunu falan izledim deneme çözüp biraz konu okumuşlar 20/20 yapmışlar. tyt sosyali iyi olan arkadaşlar bi elden ele yardım ederse fulleyelim şu sosyali be |
TYT SOSYAL NASIL FULLENİR
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
12 netlerdeyim bu hafta deneme çözmeye başladim bakalım hedef min18
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hiçbir ders için fulleyeceğim motivasyonuyla girmemeye çalışın sınava. 1 boşunuz bile çıksa o branştan çıktığınızda o sınav anıyla başınızdan kaynar sular dökülmüş hissi yaşıyorsunuz. sosyal fullemek biraz şans işi uç bir bilgi gelir bilmiyorsanız fulleyemezsiniz o yüzden fazla takılmadan genel hatlarını bilip geçmek daha faydalı olur tyt için.
-
Apotemi tyt sosyal konu özeti+ bol bol branş denemesi şeklinde ilerleyip fulledim. Hayatımda sosyali bir kere fulledim o da sınava denk geldi. Genelde 19-1, 18-2 falan gelirdi sınav anına da bağlı biraz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bol bol branş denemesini biraz açsaydın hocam neler çözdün ne öneririsin?
-
hocam kuruluş osman izle +5 net tarih
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tyt sos fulledim 21'de 0 sb+0,5 tyt sos denemesi+biraz felsefe ve teoloji bilgisi+yavuz tuna harita videolari fulletir diyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
hiçbir ders için fulleyeceğim motivasyonuyla girmemeye çalışın sınava. 1 boşunuz bile çıksa o branştan çıktığınızda o sınav anıyla başınızdan kaynar sular dökülmüş hissi yaşıyorsunuz. sosyal fullemek biraz şans işi uç bir bilgi gelir bilmiyorsanız fulleyemezsiniz o yüzden fazla takılmadan genel hatlarını bilip geçmek daha faydalı olur tyt için. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X