Şimdi Ara

TYT SOSYAL NASIL FULLENİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Agalar ben kazanımlara göre çalışıyordum normalde coğrafya tarih vs ama bu coğrafya vaktimi alıyordu baya saldım o yüzden. bu youtubede derece yapanların vidosunu falan izledim deneme çözüp biraz konu okumuşlar 20/20 yapmışlar. tyt sosyali iyi olan arkadaşlar bi elden ele yardım ederse fulleyelim şu sosyali be

• hiçbir ders için fulleyeceğim motivasyonuyla girmemeye çalışın sınava. 1 boşunuz bile çıksa o branştan çıktığınızda o sınav anıyla başınızdan kaynar sular dökülmüş hissi yaşıyorsunuz. sosyal fullemek biraz şans işi uç bir bilgi gelir bilmiyorsanız fulleyemezsiniz o yüzden fazla takılmadan genel hatlarını bilip geçmek daha faydalı olur tyt için.

• 12 netlerdeyim bu hafta deneme çözmeye başladim bakalım hedef min18

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hiçbir ders için fulleyeceğim motivasyonuyla girmemeye çalışın sınava. 1 boşunuz bile çıksa o branştan çıktığınızda o sınav anıyla başınızdan kaynar sular dökülmüş hissi yaşıyorsunuz. sosyal fullemek biraz şans işi uç bir bilgi gelir bilmiyorsanız fulleyemezsiniz o yüzden fazla takılmadan genel hatlarını bilip geçmek daha faydalı olur tyt için.

• Apotemi tyt sosyal konu özeti+ bol bol branş denemesi şeklinde ilerleyip fulledim. Hayatımda sosyali bir kere fulledim o da sınava denk geldi. Genelde 19-1, 18-2 falan gelirdi sınav anına da bağlı biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAHA_Fe kullanıcısına yanıt

bol bol branş denemesini biraz açsaydın hocam neler çözdün ne öneririsin?

• hocam kuruluş osman izle +5 net tarih

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tyt sos fulledim 21'de 0 sb+0,5 tyt sos denemesi+biraz felsefe ve teoloji bilgisi+yavuz tuna harita videolari fulletir diyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Tyt Coğrafya Nasıl Halledilir
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.