Bildirim
Tyt Coğrafya Nasıl Halledilir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben de aynı durumdayım hocam. Felsefe bilgi olunca onda da çok kaçıyo. Ne olacak halimiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
felsefeyi çok takmayın gerçek sınavda bilgi gekmiyor zaten fakat coğrafya önemli tavsiyem coğrafya denemesi alıp çöze çöze öğrenmeniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cografyada cikan konular belli bazi denemelerde cikmayan konulara değiniyorlar.
Doga insan,Afetler,Harita bilgisi,Nufus tarzi konular cikiyor her zaman.Denemelere çok takilma bunlardan soru cikmiyorsa
Kampüs kanalında 20 videoda anlatılmış günde 2 video izlerseniz 10 günde biter
Yavuz Tuna dinletin arkadaşlar ben ordan hallettim soru kaçmıyor
ben hocalara geldik serkan dinliyorum değindikleri nokta yeterli ama çok goygoy şamata oluyor ha benim için eğlenceli ama herkes sevmeyebilir bu gecede yavuz tuna bakacağım hocalara geldik serkanı da biliyorsan ikisi arasında birden yavuz tunaya geçiş yapmam sıkıntı olur mu acep -
Hayır sıkıntı olmaz biliyorum onları da hangi konudaysan Yavuz tunaya geç gırgır şamata yok konu neyse anlayabileceğin şekilde anlatıyor ama tekrar yapmayı sakın bırakma coğrafya unutulabilen bi ders hocam
ayneen öyle en çok unutulanlar arasında hatta biyoloji ve coğrafya tekrarları nasıl yapıyorsun hocam sen -
Tyt sosyal denemesi atıyorum günde 2 tane 3 tane bir de kilit noktaları not alıp duvara astım mesela gidip dünyanın şeklinin sonuçlarını yazmak uzun sürer bunu değil de dış kuvvetlerin oluşturduğu şekilleri püskürdük kayaçların isimlerini dünyanın neresinde hangi iklim görülür bunu içeren minik dünya haritaları ezber kısımlarını yani. Biyoloji ye yeni başladım tmciyim PDF’ler var onda da kilit gördüğüm yerleri işaretleyip okuyorum yeni konuya geçişte. Zaten az ünite var
Hocam valla biraz baktım gerekli bilgileri veriyor gibi geldi eğer zamanınızı iyi ayarlarsanız Yavuz Tuna izleyin ama o oldukça uzun yetişir mi bilmem
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X