Şimdi Ara

KISA SÜREDE TYT FEN NASIL HALLEDİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşit ağırlıkçıyım tyt denemelerim denemeye göre 85 95 arası geliyor fakat bu netlerin içindeki fen neti sayısı 3 bilemedin 5. Bazen eksi netlere bile düştüğüm oluyor. Sınava kadar tyt feni 15 nete kadar nasıl çıkarabilirim? Tabiki çalıştığım yerlerden soru kaçırmayacak şekilde. Soru bankası için vaktim olduğunu düşünmüyorum AYTde hala çalışmam gereken yerler ve çözmem gereken denemeler var. Yok mudur bunun bir çözümü halledenler nasıl halletti yardımcı olursanız sevinirim.

• Eğitim genel sohbete yazarsanız daha fazla kişi görecektir. Aynı sorun bende de var. Dönem içi fen çalıştım ama şu an ki netim 1 falan. Araya ayt girince unuttum. Fizik hiç çalışmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-949BFDF3E -- 11 Mayıs 2024; 20:59:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tekrar videolarından başka yolu yok , şu saatten sonra SB çözülmez veya full playlist dinlenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben yazın sb çözmeden bitirdim kafana takma daha iyi oluyor :) Bence ayt de denemelere dönünce tyt fen kassan daha iyi olabilir.

• Max kazanç sadece konuyla alınıyor zaten , sb çözmek 20/20 yapcam demiyorsan saçma bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birkaç tekrar videosuna göz attım fena gözükmüyorlar ama yine de garanti soru çıkan konuların konu anlatımını dinlerim zaten çok zor değil boşuna soru kaçırmaya gerek yok. teşekkürler öneri için.  

• hocam ne kadar sürede nasıl bitirdiniz detay verebilir misiniz?  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Coğrafya Nasıl Halledilir
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ortalama 40 gün sürdü okul olmadığı için full odak kasmıştım. Ama tabi bunun içinde optik falan var sen bu ve benzeri konuları çıkartırsın yetiştirirsin diye düşünüyorum. Optik için 20ye yakın konu videosu izlediğimi hatırlıyorum :(

• sağ olun hocam. optik hiç sarmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.