Şimdi Ara

Tyt sosyal nasıl halledilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yks25 öğrencisiyim tyt sosyali nasıl halledeceğimi bilmiyorum. Biri sadece deneme çöz diyor, digeri özet kitabı al oku diyor, bir başkası kamplara başla diyo. Kafam karışık tecrübeli arkadaşların yorumlarına muhtacım😔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm_01 -- 23 Haziran 2024; 20:31:20 >

• Kitap okur gibi oku. Deneme çözmek bi işe yaramaz.
  • Öncelikle ders ders bütün konuların olduğu bi şablon al. Eğer sıfırsan sırayla konu konu youtubeden videolarını izle üstüne yine konu konu olacak şekilde 4 dersin her birinden birer kaynak çöz. Yani konu hallet testini çöz , konu hallet testini çöz şeklinde ilerle.

Bunları bitirdikten sonra kendini yeterli hissediyorsan branş denemelerine başla hissetmiyorsan birer kaynak daha çöz ama ben branş çözmeyi tercih ederdim sosyal zaten genel itibariyle yorum ağırlıklı bi bölüm şimdiden kolay gelsin.

• storm_01 kullanıcısına yanıt
    Biz 4 sene boyunca ösym nin bir tarzı var dışına çıkmıyor yok işte hep şu 3 4 konudan çıkıyor yorum çıkıyor diye diye hazırlandık. Bu sene resmi olarak ÖSYM tarzı diye bir şey kalmadı maalesef ben yeniden hazırlanacak olsam her konusunu detaylı çalışırdım zaten 1 sene var gayet yeter riske atmaya değmez eğer sosyalim her zaman yaptığım gibi gelseydi 113 net yapmış olacaktım sınavda şuama kadar hiçbir denemede karşılaşmadığım tarzda bir soru olan şu savaşta yardım eden devlet hangisi diye bir soru geldi mesela coğrafyada daha ilk defa gördüğüm kelimeler çıktı hele ki felsefe için önerim sakın tüm kavramları ezberleyip geçmeyin. TYT felsefe için en önemli tespitim herkesin ya bu paragrafla şıklar ne alaka dediği sorulardaki metinlerin aslında konu anlatım kitaplarında birebir var olup direkt o kavramın yorumu olarak verilmesi.. demek istediğim tarihte hep ezberletirlerdi mesela milletin bağımsızlığını yi e azim ve kararı kurtaracaktır cümlesinin yorumunu ezberletirdi hocalar felsefede de biraz öyle bence sadece kavram ezberlemek yerine biraz ders kitaplarına derin bakıp verilen metinler ve yorumlarını sindirmek lazım

• apotemi sosyal özet + bilgi sarmal branş denemesi

yapamadığın tüm bilgileri deftere not al, arada oku

• beşgünkalaintegral kullanıcısına yanıt
    + olarak sınavdan önce coğrafyanın kodları kanalından garanti konular kampının çok yararı olacaktır
  • Kamp izle sonra küçük kağıtlara kilit ifadeleri al. En son olarak denemelere gir ve bilmediklerini yine not al. Şuan tyt sosdan 17 civarı yapıyorum. coğrafya çalışsam fullerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.