Şimdi Ara

edebiyat soru bankasi acilll!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler edebiyatta temelim yok elimde yayin deniZi var yanina ne aliyim palme ? Limit?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi ama

• Zzzz

• Temel yoksa eksen al güzel kitap

• Ogretici mi

• amttgy A kullanıcısına yanıt
    Öğretici. Ben konu çalışıp ordan soru çözüyorum benimde temelin yok. Ayrıca etkinlik falanda var içinde. Baba soru gibi adlandırılmış zor sorular var. Her ünite sonunda sınav ayarında 4 soru soruyor ve bunu yapamazsan konu tekrr çalış gibi şeyler söylüyor

• Valla veriyom siparisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 TYT TÜRKÇE SORU BANKASI !!
    5 yıl önce açıldı
    AYT kimya biyoloji soru bankası
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Evet hocam. Çözmesi eğlenceli bir kitap. Pişman olmazsınız. Limit gibi kitaplar çok ağır temeli zayıf olanlar için en son çözülmesini düşünüyorum ben öyle yapıcam

• Tamam birader sagolasin

İçinden 2 örnek sayfa atıyorum size. Ünitenin başında kısa özet geçiyor sonunda soru analizleri yapıyor

edebiyat soru bankasi acilll!! edebiyat soru bankasi acilll!!

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

İçinden 2 örnek sayfa atıyorum size. Ünitenin başında kısa özet geçiyor sonunda soru analizleri yapıyor

edebiyat soru bankasi acilll!! edebiyat soru bankasi acilll!!

Kardeşim yanlış anlama ama adamın temeli yok. Sence soru bankası yerine,güvender konu anlatım alıp 1 haftada 2-3 konu bitirse yavaş yavaş temel oturtsa ve mayıstam itibaren yayın denizi,limit soru bankası çözse daha etkili olmaz mı. Çünkü bu eksen özet anlatım pek bişe katmaz. Ha illa çözcem diyorsan,konu bitti ya al eline bi yaprak test yala yut bitsin. Günlük tekrarını yap mayısa kadar. Sonra asıl babam asıl soru bankasına

• Hocam konu anlatım istememiş ki soru bankası istemiş. Konu anlatım iatiyorsa elbette bu işe yaramaz. Bu kitap konuyu iyice öğrendikten sonra hem tekrar hem de pratik için yeterli bir kitap :))

• Elimde guvender var konu anlatim birde sifreli edebiyay mk kararsiz kaldim ne aliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Hocam konu anlatım istememiş ki soru bankası istemiş. Konu anlatım iatiyorsa elbette bu işe yaramaz. Bu kitap konuyu iyice öğrendikten sonra hem tekrar hem de pratik için yeterli bir kitap :))

Aynen öyle dostum :) sonuçta adamın kendisi diyor temelim yok diye bence bu eksen en son çözülmeli çere niyetine ama bak dediiin doğru,ygs felsefesini çözmüştüm acayip zevkli bi kitap hele o baba sorular doğru çıkınca kendini öyle bi kasıyorki insan

• kardeş haklısın temeli yok ama eksen sadece beş hececi yedi meşaleci öğretir eksen çözerken güvender konu anlatım ya da anka nın el kitabına çalışsın ekseni bitirsin üzerine limit birey çözsün bu benim fikrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: amttgy

Elimde guvender var konu anlatim birde sifreli edebiyay mk kararsiz kaldim ne aliyim

Bende ikisi var. Hatta şifreli/yorum kanat yıldız'ın soru bankasıda var eğer maddi durumun yoksa güvender al varsa ikisini al çok faydalı olcağından emin olabilirsin dostum

• Yorumlar icin eyv

• Edebiyatın temeli mi olurmuş yav ezberle geç işte
  • En zor edebiyat kitabi ne sizce yardimci olursaniz sevinirim yeni konu acmayayim?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.