Şimdi Ara

Edebiyat test çözememe sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar olmuyor ya,halk edebiyatını ve islami dönem ilk dil ve edebiyat ürünlerini felan deftere 4-5 sayfa yazdım,notlar aldım önemli yerleri kırmızıyla felan yazdım hatta t ekrar ettim ama palme edebiyat sbyi açtım tıss.8 soruda 2 boş 1 yanlış felan ortalama.Canımı müthiş sıkıyor bu durum,180 gün civarı var.Hergün 2-3 saat edebiyata ayırmayı düşünüyorum temel 0.Çalışma önerisi veya bu durumlardan geçip kendini geliştiren pampalarımın önerilerini bekliyorum

• maldan tavsiye almak ister misin

yapamadığın soruların resmini atabilirsen ona göre tavsiye veririrz.
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    O konuyla ilgili yorum sorularında yanlışım çıkabiliyor.Ss atmakla uğraşmıyım birsürü var hangisini atıcam,bilgi sorusundada yanlış çıkabiliyor.Bu yanlışlarımın doğrularını öğrendiğim ve doğrularını not ettiğmi bir deftermi tuttsam? Onuda düzenli tekrar ederim,Halk edebiyatı biliyorum divan bilmiyorum şuan mesela ama divan edebiyatının izleri vardır felan diyor. Sanırım geometri gibi herşeye hakim olmak gerek.Çalışma tavsiyen varsa dinlerim.Çok iyi bi net yapmak zorundayım ve ne gerekiyorsa yaparım bu saatten sonra.
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    senin yazı yazarken önemsemediğin ayrıntıları bile soruya sokuyorlar. akıllıogretim sitesine gir.orada lys edebiyat sb yi çöz. sorular çözümlü zaten.baktın adamın anlattıklarıyla senin yorumun arasında alaka yok youtube dan farklı bir hoca dinle.not tutmadan sadece hocaya odaklanıp dinle . bazı sorular birbiiryle bağlantılıdır. divanı sorar dediğin gibi. o sorulara işaret koy sonra geri dönersin bence. sorular belli bir yerden sonra tekrarlamaya başlayacak. tanzimat,serveti fünun,milli edebiyatı bitirdim mesela gözüm kapalı çözüyorum bütün soruoları çünkü tekrarlıyorlar. sana son bi tavsie daha eğer yine beceremezsen tanzimata geç. sonra geriye dönersin
  • Edebiyat inan bana öyle yazarak notlar çıkartılarak yapılmıyor cook zaman alıyor gecen sene denedim bunu bende bakmıştım cok zamanım gidiyor ve hala aklımda birsey kalmıyor artık careyi su sekilde bulmustum ilk önce limit elkitabından 2-3 kez calıstıgım konuyu okuyordum ardından test kitabına elimde telefonla geciyordum eser isimlerini google A diger bilgiler içinde yine el kitabına bakıyordum ve test kitabının üstüne notlar çıkartarak ilerliyordum böyle böyle neredeyse son 22 gün kala bitirdim edebiyatı 40 D 13 y yaptım

Ama daha erken bitirseydim denemelere vakit kalsaydı 45 net yapardım diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi yöntemmi anlatayim dostum senle muhabbetimiz var yardımcı olalım

Başlangıç Ekipmanları

1-)Pandül Edeb. DEFTERI

2-)Palme Eser Özetleri 10Tl bir sey bu

3-)Harun Ardıç edeb videolari

4-)Birey Sb

Bunlarla basla sonra palme falan coz cok kolay gelecek

Defterden oku o deftere yaz o defterde olmayanlari harundan dinle birey coz

Sonra istedğin sb yi

• 2 tane birey soru bankası var hangisinden bahsediyorsun inş gelişimden bahsediyorsundur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bireyimi kullanmamı önerirsin Palme yerine hocam daha basitse alayim :D elimde yayındeniizi palme var 10tlye aldim yayindenizini üstünde ygs yaziyo diye :D ama oda zor görünüyor :D bireyB gelişimmi önerdiğin
  • Pandül+Harun anlatım kısmı için yeterli olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_decity

Pandül+Harun anlatım kısmı için yeterli olur mu

Evet o 2si yeterli

Tabi eser ozetleride alinmali anka palme yayin denizi farketmez

• quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Bireyimi kullanmamı önerirsin Palme yerine hocam daha basitse alayim :D elimde yayındeniizi palme var 10tlye aldim yayindenizini üstünde ygs yaziyo diye :D ama oda zor görünüyor :D bireyB gelişimmi önerdiğin

Birey gelisim çözümlü olan ilk çözülürse o esik aşılır diğer sb ler daha kolay gelir

Birey yerine güvenderde alabilir isteyen oda çözüm dvd li idi

• peki bu dediklerini ne kadar zamanda biter + 2sb günde 4 saatten
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_decity

peki bu dediklerini ne kadar zamanda biter + 2sb günde 4 saatten

Temele bağlı cumhuriyete kadar en kötü martra biter bence günde 4 saat calisilirsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.