Şimdi Ara

EDEBİYAT TS 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba büyük ihtimal edebiyat yazacağım ve edebiyat aşkıyla yanıp tutuşan bi insanım fakat okuduğum metinler,araştırmalarım gösteriyor ki mezunları boş geziyor tabi bunun icinde edebiyatı sevmek, dört elle sarılmak da önemli ama ben bu bölümü kazanır da bitirirsem kendimi daha nasıl geliştirebilirim? bir köşe yazarlğı icin ya da bu tarz alanlarda ne yapabilirim? ve edebiyat istanbulda nerede okunur? şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İleride edebiyat yaparak hayatını kazanmak istiyorsan çok çalışman lazım. Çünkü herkes kitap okuyabiliyor, edebiyatı sevebiliyor ancak herkes edebiyatçı olamıyor. Üretmek mesele burada. Heves mi yetenek mi var sende? Bunun cevabını vermeye çalış kendine.

Edebiyat bölümü sıkıntılı bölümlerden. Okuyunca da eski-yeni edebiyat anlamında çok sıkıntılı dersler göreceksin. Kitap okumaya benzemeyecek yani :)

Tahmini kaç puan alacaksın, ona göre tavsiyeye devam edeceğim
  • eğerki istedigin sevdigin bir bölüm ise sende bu bölümü seçek için can atıyorsan, bilki hayatında başarının %50 sini şimdiden yakalamıssındır demektir, her insan sevdigi meslegi yapmalı, eger ki bu bölümü okursan evet bir süre issiz kalabilirsin yalnız iyi bir ünide okursan, kendini geliştirirsen hiçbir zaman aç kalmazsın, yayın evlerinde çalışırsın kitap yaparsın satarsın, kısacası sevdigin bir meslegi düşünüyorsan bu alanda kendini geliştirmen çok kolay olacaktır. bu arada devlet düşünüyorsan kpss'de 75 - 72 arası puanla kapattı şubat ataması.
  • Yetenekli olduğumu mezun olduğum lisedeki canım hocam babamı çağırıp söylemiş ve babam bana gelip sen bişeyler yazacağına matematik çalış diye azarlamıştı ve kafaya koydum bu hedefimi gercekleştireceğim. ygs 310 puan lys cidden bilmiyorum ama hedefim 13k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendine güveniyorsan edebiyatları sırala tercih listene, umarım istediğin yer gelir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3-4 ayda AYT Fen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.