Şimdi Ara

EDEBİYATÇILAR BİR BAKABİLİR Mİ ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DOSTLAR ŞİMDİ BEN DEFTERE YAZARAK İLERLİYORUM GARİPÇİLERE KADAR GELDİM 3 kaynaktan gidiyorum şimdi baktığımda kaynaklarda adı sanı olmayan şairlerin hepsini almış yazmak gerçekten işkence gibi geliyor yani hocaya sorsan bilmiyorum diyecek yazarlar bunlar şimdi geçen 4 senenin edebiyat sorularına baktım sorular hep az çok tanınmış yazarlardan gelmiş tabi gidipte en önemlisini degil az cok kıyedı kalmış kişiler de var ama onların bile adı var yani az çok tanınıyor . Siz bu pek tanınmayan yazarlara nasıl çalışıyorsunuz ???

• Akit gazetesinde edebiyat bölümü var orayı takip ediyorum

Edit : Bu paçavraya gazete dedim kusura bakmayın pnplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet demirkol 123 -- 19 Nisan 2016; 1:53:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet demirkol 123 kullanıcısına yanıt
    Sen git 'zaman' gazetesini halıya ser maklube ye hadi çok konuşma .Zaten bu saatten sonra ancak sofra bezi olarak kullanılır o gazete .
  • http://www.milliyet.com.tr/akit-ten-buyuk-saygisizlik-tepki-gundem-2145814/

cemaatçi biri değilim ,

Şükür ki senin gibi yalaka da değilim .

Ak kara zaten belli elbet herkes görecek . O zaman görmek isterim sizin gibi soysuzların yüzünü :)

Haa bu arada dikkat et ampül patladığında hala yalıyor olma aman dikkat D

Edit : Zaman gazetesinde kayyum atanana kadar zaten yalan bir haber görmedim , sende gösteremezsin hadi boş yapma
    Git yalamaya devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet demirkol 123 -- 19 Nisan 2016; 1:55:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukisteyenmezun

Sen git 'zaman' gazetesini halıya ser maklube ye hadi çok konuşma .Zaten bu saatten sonra ancak sofra bezi olarak kullanılır o gazete .

Ooo sen bu performanslasınava girmeden konya hukuktasın zaten krdş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yıllardır aynı laflar '' O zaman görecem sizi '' ne zaman görecen lan dallama ne zaman o zaman söylesene lafta bu seneydi noldu 1 kasımda gömüldünüz sandığa çilli horoz gibi baktınız aq ne konuşuyon hala .
  • Klasik Aktroll ya yerim .
    Yala bakalım yala soysuza şeref ne fayda

Gerçekler er ya da geç ortaya çıkar için rahat olsun

tmm
  • Limit el kitabı forever

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.