Şimdi Ara

edebiyatta hangi konudasiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şirr bilgisi bitti şimdi söz sanatları :D + şair eser ezberliyorum

bana kesin cıkacak yazarlar ve eserler gerekli bilgin varmı ?
  • şiirde anlamsal özellikler
  • divan edebiyati ve sonrasindan cok soru cikiyor oralara dikkat. guvenderde cok detayli almis. ben divan edebiyatindayim bu arada. Adamlar ne yazmis oyle yaa hele o şinasi heryerde

• theohurts T kullanıcısına yanıt
    ben yeni başladım bir günde şiir bilgisi bitti tekrar edip söz sanatlarına geçicem , sen önceden başladın galiba divan edebiyatına bu ara şiir bilgisinden 5 soru geliyor diye biliyorum önemse yani
  • hangi kaynaktan calisiyorsun?

• Şiir bilgisi bitti, bugun soz sanatlarina baslicam. Hergun guvenderden 15 sayfa calisiyorum. Konu biterse guvender s.b sindan testleri cozuyorum. Simdikik iyi gidiyo, cunku isin icine daha ezber girmedi. Bakalim ezber girince nolucak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • theohurts T kullanıcısına yanıt
    kanat yılzdız şifrleiorum + fem el kitabı

sen =?
  • güvender ( 700 sayfaaa :( ) + fem el kitabi. hedef cag hukuk %25 burslu :)

• Halk edebiyatındayım
    Ondan önce tanzimatı bitirdiydim
    Mayısa kadar cumhuriyet dönemine gelirim
    Sonrası yazar eser ezberleme

• Tanzimat bitti soru cozuyorum baya bugün yarin serveti funundayim.önceki konular bitmişti zaten

• ???

• serveti fünun.o da bu akşam biter herhalde,temel olduğu için çok zorlanmıyorum.uç yazar eserlere bakıyorum.haftaya cumhuriyet ve modern akar
  • biteli 2 ay oldu üstüne birde soru bankası bitirdim.

• girişteki söz sanatları vs atladım sırayla gidiyorum bugün tanzimata başladım dönem eser ozellikleri iyi de yazar eserde ne yapacağım bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

girişteki söz sanatları vs atladım sırayla gidiyorum bugün tanzimata başladım dönem eser ozellikleri iyi de yazar eserde ne yapacağım bilmiyorum

Oncelikle efendim lys edebiyattinki yazarlarla ilgili sorularin kol gibi olmasiyla birlikte yüzlerce tyazar eser ezberlenmesini pek faydali bulmuyorum :)

2007 den beri cikan tüm lys soru eser yazarlarini analiz ettim ve belirli yazarlar var yani 40 yazar ezberlemkle bence soru kacmyacagini düşünüyorum .d

• quote:

Orijinalden alıntı: emreozcan38

quote:

girişteki söz sanatları vs atladım sırayla gidiyorum bugün tanzimata başladım dönem eser ozellikleri iyi de yazar eserde ne yapacağım bilmiyorum

Oncelikle efendim lys edebiyattinki yazarlarla ilgili sorularin kol gibi olmasiyla birlikte yüzlerce tyazar eser ezberlenmesini pek faydali bulmuyorum :)

2007 den beri cikan tüm lys soru eser yazarlarini analiz ettim ve belirli yazarlar var yani 40 yazar ezberlemkle bence soru kacmyacagini düşünüyorum .d

peki benimle paylaşacak mısınız

• Bugün güvender'w yeni başladım. 40. Sayfadayım. Her guny20 sayfa bitirip konuyla ilgili testleri çözeceğim soru bankasından. + Fem el kitabından bol bol tekrar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emreozcan38

quote:

peki benimle paylaşacak mısınız

En gec yarina kadar tamamlayacagim aksam size pm atarim ;)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.