Edena'da krallığa aday oldum, edenalı tüm human arkadaşların desteklerini bekliyorum, seçimler sanırım yarın başlıyor.
NOT: Carımın geçmişinde hiç bir şaibe yoktur, koxp, dupe vs...
charın adı ney?sertaridis m?
hem bu sekilde kazanamassın!
quote:
Orijinalden alıntı: wolfenstein3d
charın adı SERTARIDIS sanırım ^^ benim oyum senindir inş. kral olursun
quote:
Orijinalden alıntı: wolfenstein3d
quote:
Orjinalden alıntı: ###
Düşüncen için teşekkürler fakat, ben propoganda olsun diye yazmadım buraya, Uzun bir süredir DH'lıyım hem sizlerle paylaşmak hemde destek istemek için yazdım ve edenanın ilk gününden beri edenalıyım, beni tanıyan tanıyor, kazanan kazanamayan seçimden sonra belli olacak zaten
quote:
Orijinalden alıntı: sertaridis
quote:
Düşüncen için teşekkürler fakat, ben propoganda olsun diye yazmadım buraya, Uzun bir süredir DH'lıyım hem sizlerle paylaşmak hemde destek istemek için yazdım ve edenanın ilk gününden beri edenalıyım, beni tanıyan tanıyor, kazanan kazanamayan seçimden sonra belli olacak zaten
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sertaridis
quote:
Hocam bi nick yaz ss koy felan da iyi oy alabilesin...
Beni bilen bilir tanıyan tanır ne demek...
quote:
Orijinalden alıntı: SercaN
quote:
Orjinalden alıntı: sertaridis
quote:
Hocam bi nick yaz ss koy felan da iyi oy alabilesin...
Beni bilen bilir tanıyan tanır ne demek...
Alıntıları Göster
oylar ajdara
quote:
Orijinalden alıntı: immeLmann
oylar ajdara
Alıntıları Göster
SERTARIDIS Tanıyorum seni ama daha 70 olmadın sanırım kral olabilecek düzeye geldiğini düşünmüyorum Edanada human charlar arasında senden kat kat üstün olan adamlar var ama kişiliğine bi lafım yok objektif olarak düşünürsek durum böyle dostum...
quote:
Orijinalden alıntı: _SoulGem_
SERTARIDIS Tanıyorum seni ama daha 70 olmadın sanırım kral olabilecek düzeye geldiğini düşünmüyorum Edanada human charlar arasında senden kat kat üstün olan adamlar var ama kişiliğine bi lafım yok objektif olarak düşünürsek durum böyle dostum...
Alıntıları Göster
Carımın adı SERTARIDIS, 70 levelim ve krallığın levelle ne alakası var anlamış değilim, tabi ki carı benden çok çok iyi arkadaslar var oyunda ama hepimizin bildiği gibi koxpla buglarla karakteri beş para etmez adamlar carlarını +75 yaptı neyse amacım kendimi övmek değil, sadece paylaşmak istedim konu bundan ibaret...
quote:
Orijinalden alıntı: sertaridis
Carımın adı SERTARIDIS, 70 levelim ve krallığın levelle ne alakası var anlamış değilim, tabi ki carı benden çok çok iyi arkadaslar var oyunda ama hepimizin bildiği gibi koxpla buglarla karakteri beş para etmez adamlar carlarını +75 yaptı neyse amacım kendimi övmek değil, sadece paylaşmak istedim konu bundan ibaret...
Alıntıları Göster
SERTARIDIS' i 1 - 2 yıldır tanıyorum gerçekten kişilik olarak iyi biri, charının sicili temizdir we hilelere karşı biridir oyum sna weriyorum serkan abi umarım kazanırsın bütün tanıdıklarımada sna oy wermelerini istiyecegim sn gercekten krallıgı hak ediyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: The Chaotic Chronicle
SERTARIDIS' i 1 - 2 yıldır tanıyorum gerçekten kişilik olarak iyi biri, charının sicili temizdir we hilelere karşı biridir oyum sna weriyorum serkan abi umarım kazanırsın bütün tanıdıklarımada sna oy wermelerini istiyecegim sn gercekten krallıgı hak ediyorsun.
Alıntıları Göster
oyuna devam etseydim sana verebilirdim
quote:
Orijinalden alıntı: pimpmyman
oyuna devam etseydim sana verebilirdim
Alıntıları Göster
ben LadyArch3r clanından oyum sana SERTARIDIS seni kral yapcaz
quote:
Orijinalden alıntı: ladyarch3r_
ben LadyArch3r clanından oyum sana SERTARIDIS seni kral yapcaz
Alıntıları Göster
Buraların en büyüğüü o bir başkaaaaaa SERTARIDIS SERTARIDIS çok yaaşaaa.
not banlamayın rica ederim not SERTARIDIS EDenada oyum senin kral olursan sana koxper lerin isimini verecem bizimkilerin hepsi koxper sende GM ye oke ßß
Elbettte lwl ile alakalı değil ama sende biliyorsun ki oyunda binlerce player var kralı seçerken ve oy kullanırken bunlar charın lwl sağlamlığı ve serverdaki yaptığı isme bakar seni bilenler seni tanıyanlar elbette oyunu sana verecek ama konuyu genel olarak ele alırsak durum dediğimden ibaret bunu sende bılıyorsun dostum umarım yeni Human King sen olursun
quote:
Orijinalden alıntı: _SoulGem_
Elbettte lwl ile alakalı değil ama sende biliyorsun ki oyunda binlerce player var kralı seçerken ve oy kullanırken bunlar charın lwl sağlamlığı ve serverdaki yaptığı isme bakar seni bilenler seni tanıyanlar elbette oyunu sana verecek ama konuyu genel olarak ele alırsak durum dediğimden ibaret bunu sende bılıyorsun dostum umarım yeni Human King sen olursun
Oyum $ana...
quote:
Orijinalden alıntı: P.K
Oyum $ana...
Alıntıları Göster
hmm p.tesi sabahı girip 2 3 adamımdan sana veririm birde charının ap defans özelliklerini de gösterirmisin ?
quote:
Orijinalden alıntı: immeLmann
Buraların en büyüğüü o bir başkaaaaaa SERTARIDIS SERTARIDIS çok yaaşaaa.
oylar SERTARİDİS'e zamanında cok iyiliğini gördüm,hala da görüyorum.Kral olduğunda eminim bütün edana humanlarına iyiliği dokunacaktır.Oyum SERTARİDİS'e adam koxpun olduğu partye girdiğini görmedim İnşallah kazanırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: kralkartal16
oylar SERTARİDİS'e zamanında cok iyiliğini gördüm,hala da görüyorum.Kral olduğunda eminim bütün edana humanlarına iyiliği dokunacaktır.Oyum SERTARİDİS'e adam koxpun olduğu partye girdiğini görmedim İnşallah kazanırsın.