Şimdi Ara

EDENADA KAC LWL OLDUNUZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lvl 41 :)
  • 1 hafta ıcınde 55 olan bı assasın dırek pk olur heralde :D
    +45cz ye gıtsın derım ben
    yada
    1 haftada 45(assasın) olup goblınde 50m cıvarı kasarsan

paper ol derım ben sıze

+7 half plate dex 12 basın full sonra 1500 scrool +7 sb de yaptın mı kımse tutamaz senı
  • ya beyler bisaat belirleyelim osaatte kasılalıkm beraber açılmadan önce okadar tantana oldu kimseyi göremedim oyunda güya clan felan kurcaktık clan kuranlar varmışşş bi zahmet pm atın görüşelim . tekrar sölüyom nickim GH0STFACE karus asasinim şuanb 28 lvl,im kk ya<zın buraya hadi
  • yasal olmayan yollardan kasıyom
  • 36

RioN Elmorada asasin :)
  • 20 oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: A.E.M.

arkadaşlar ben sabah 3.30 da girdim pi party kurduk 10 kişi bi kaç saatte 21 oldum sonra bıraktım, ben öle 2 partye daha girsem herhalde bu hafta 50 falan olurum...

Helal olsun abi milletin ARES te yapamadığını sen EDANA da yaptın helal olsun 10 kişilik prt yi nasıl kurdun???
  • Ben 22 daha ya giremiyorum da şimdi :S
  • 0 oyunda bişiler oldu sildim setupu cd ye çektim ama yüklenmio setupta bişiler vardı heralde lvl 0 ım manner kasmak isteyn olursa pm atsın
  • agalar ben lwl 34 oldum ranger ım adım toot benle party kurmak isteen pm atsınnn
  • yalan kimsenin civciv patlamadı ve 1 worm basına 4 kişi düşüyo hayatta acmama o serverde adam
  • GELİN BEYLER EDANADA LEVEL 55OLDUM :P
    BEYLER WALLA BEN 35 OLDUM 40 OLUNCA CZ DE DOLAŞÇAM
  • BEN WALLA LWL 31 İM
  • quote:

Orjinalden alıntı: mankurt

quote:

Orjinalden alıntı: A.E.M.

arkadaşlar ben sabah 3.30 da girdim pi party kurduk 10 kişi bi kaç saatte 21 oldum sonra bıraktım, ben öle 2 partye daha girsem herhalde bu hafta 50 falan olurum...

Helal olsun abi milletin ARES te yapamadığını sen EDANA da yaptın helal olsun 10 kişilik prt yi nasıl kurdun???

hehe arkaş biraz fazla kişilerle kuruyo partyuyi :D
  • çok teşekkürler geçenler sayesinde serverlara rahat giriyoruz
  • Yeni üyeliği bekliyorum oynamak için anca üyelik almak açılınca girecem onda da bi 70 oluruz
  • vlaa sansmı bılmıyorum belkıde server yenı oldugundadır +8elbıse cıkartım 3 tane dıgerlerı +7
    aklınız varsa upgrade yapın
  • LAN NOOBLLARRRR :) BEN EDANA DA 40 OLDUM ORC UM KASILMAK İSTEYENLER PM ATSIN ROGUE İM BİZ

ARKADASLARALA KENDİ SERVERLARIMIZI BURAKTIK EDANAYA GEÇTİK CLAN KURARSANIZ GİREERİM :)))))) NOBBBLARRRRRRRRRRRR GELİN LEN ARENAYA

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.