Şimdi Ara

EDENADA KAC LWL OLDUNUZ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bende edana da bu sabah itibariiyle 40 oldum human olup kasılmak isteyenler bana pm atabilirler nick ABORRRR kasmaya devam
  • lvl 56 gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: hizlinet

lvl 56 gördüm

Yuh daha ne deyim...
  • 53 oldum isteyen kasılmak kasarım el morad mage im

• 56 yı bilmiorumda bende dün be seeking acayım dedim ANA bi baktım adam warior ve lewel 51 ben 40 olmak üzereyim diye sevinirken gece yıkıldım ama bu sabah 40 oldum kasmaya devam edecem sanırım bu 56 lık ve 51 lik olanlar gerçekten gm nin akrabaları yada komşuları diye düşündüm ben
  • king_of_the_death edanada da nick bu mu akşam sana atarım pm bende 40 oldum beraber kasarız olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABORRR

56 yı bilmiorumda bende dün be seeking acayım dedim ANA bi baktım adam warior ve lewel 51 ben 40 olmak üzereyim diye sevinirken gece yıkıldım ama bu sabah 40 oldum kasmaya devam edecem sanırım bu 56 lık ve 51 lik olanlar gerçekten gm nin akrabaları yada komşuları diye düşündüm ben

gmle bi alakaları yok hepsi çoğu kospa bırakmış çoğunun ise işi gücü yok sabah akşam bu oyunda
  • 28 lwl orc mage im var. clan arıyorum. kurdunuz mu?bana ulaşın http://fireleon46@hotmail.com
  • toplam 2 saatlik oynamayla 25 oldum arkdaşlar bugun oynamıyorum yarın yazılı var simdi girdimmi bırakamam.
  • sonunda inferno'yu açtım ve czde benden başka atan yok
  • imzama bah
  • ben 30 oldum ama asırı disconnect olmasa simdiye 40+ olurdum insallah gece azalırda bende rahatca kasabilirim kendimi
  • valla arkadaşlar 38 lwl oldum şimdilik ewden kasamıyom ah bi ewe gitsem charım flame mage bi cz ye gideyim dedim 5 adam aldım geçen savaş zamanı bos kestik işler iyi gidiyo

ya bide uniq item düşüren varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fangelus -- 22 Mart 2006; 20:03:51 >
  • 33 oldum ama item yok yardım eteceklere saygılar archer ım ealla donsuz dolaşıom +1 hep hiç takı yok dex stiletto +8 im var bi tane takas etcek bişeyi olan cortesss e pm atsın
  • ben lwl 30 um clan kurdum dh dan 10-12 kişi var daha da alacam bizim sınıftan da bi macrocu var clanda gelin alayım sizi clan ismi Rudeb0yZ msn adresim feyyaztetik@hotmail.com

EN BÜYÜK HUMAN
  • LVL 42 ;)
  • lvl 44 Nick MageGuardian
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan_42

LAN NOOBLLARRRR :) BEN EDANA DA 40 OLDUM ORC UM KASILMAK İSTEYENLER PM ATSIN ROGUE İM BİZ

ARKADASLARALA KENDİ SERVERLARIMIZI BURAKTIK EDANAYA GEÇTİK CLAN KURARSANIZ GİREERİM :)))))) NOBBBLARRRRRRRRRRRR GELİN LEN ARENAYA

yer ve zaman söyle cıkalım arenaya tmm mı?

• lvl 55 oldum ve 15 dk önce ban yedim.Nie attılar ban ı annayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoyiiiM Mi Abi

lvl 55 oldum ve 15 dk önce ban yedim.Nie attılar ban ı annayamadım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.