Şimdi Ara

EDENADA KAC LWL OLDUNUZ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hizlinet

quote:

Orjinalden alıntı: BoyiiiM Mi Abi

lvl 55 oldum ve 15 dk önce ban yedim.Nie attılar ban ı annayamadım

GM bizzat "abi sen aşmışın bırak bu oyunu" dedi ve banladı
  • 41 oldum cz de show yapıom 450np war
  • Ya beyler yeni konu açmak istemedim edenanın savaş zamanlarını bilen varmı salı günü dark lunar war vardı ama tam olarak bir bilgisai olan varsa buraya yazarmı
  • şuanda edanada olan varmı online. varsa takılalım yaw kasılalım beraber cvp bekliyom hadi

EDİT : KARusum tabiki eklemeyi unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknglr -- 23 Mart 2006; 10:56:26 >
  • LVL 35 OLDUM YAF KASAN YOK
  • lvl 41 priest clan oldschool
  • willhemtel asasianim 41 olmak uzereyim humanty clanim cz de bizimle yan parti olacak arkadaslari bekliyoruz

karuslar orda cok rahat ediyolardı dun...

birde topic atiyodunuz yok danimhabe diye clan acicaz fealn yalanmi oldu

beyler birazda icraat
  • 10 lvl lr mage im şu an oyundayım select character le girdim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince2245

10 lvl lr mage im şu an oyundayım select character le girdim :D

komikmiş de ne anlatmak istedin?
  • Dün gece server kapanmadan 5 dk önce 51 lvl oldum

Nick : MayI3e

Human Warior
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hizlinet

quote:

lvl 55 oldum ve 15 dk önce ban yedim.Nie attılar ban ı annayamadım

GM bizzat "abi sen aşmışın bırak bu oyunu" dedi ve banladı

ciddi mi yav ?

• MAY13 BEN SENİ TANIOM EZİK SAVAŞLARINDA GÖRMÜŞTÜM SEEK ACTIGINDADA GÖRÜOM ELİNDEKİ BARDİSMİ DİE COK MERAK EDİOM? ADI NE ? BENDE 43 LWL ROGUEYİM BU AKŞAMA EGER SERVERLER ACILIRSA 45 OLCAM nick ACROBAT clan ForFreedom
  • quote:

Orjinalden alıntı: acrobatuu

MAY13 BEN SENİ TANIOM EZİK SAVAŞLARINDA GÖRMÜŞTÜM SEEK ACTIGINDADA GÖRÜOM ELİNDEKİ BARDİSMİ DİE COK MERAK EDİOM? ADI NE ? BENDE 43 LWL ROGUEYİM BU AKŞAMA EGER SERVERLER ACILIRSA 45 OLCAM nick ACROBAT clan ForFreedom

Dostum doğrudur elimdeki Bardish şu an parasızlıktan +3
    Şu an için np kasmayı falan düşünmüyorum direkt mastera kasacam benle parti yapmak isteyenler deru yada aposta bulabilirler.

Bu arada bilen bilir ne koxp nede herhangi bir hile hurda yolu yoktur herşey alın teri
  • Bende dün akşam 42 oldum ama 0 item var bomboş dolanıyorum elimde +3 flamberge :'(
    bu arada bizim clan ve cafenin sahibide 50 oldu.zombide bizi kasıo :))

clan : alemciler
    lvl : 42
    class : Warrior (male)
    **** H U M A N ****
  • mahallede elektrik bakımı var gündüz pek kasılmıyo ( allahtan bugun pazar) o yüzden pek kasamadım şuan 50 human warrior nick: pikachu22
    +6 fp set sayılır bi kafalık yok
    bardish +6
    bill +7
    5m para
    şimdi size bi soru edana da bu kadar para nerden gelio goblin chitin çıkmıştı bana onu pazara koydum 25mden 5 dakkada gitti yan bilgi sayarda arkadaş +5 dex takıyı 5m den koydu gitti (saolsunlar bizde itemleri tamamladık) bukadar para nerden?
  • oo ne dionuz 47imorcum harbiwalla(ark 54)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWYearD -- 26 Mart 2006; 11:38:30 >
  • ben 42 oldum ama oyuna giremiorum ve benim klanımda var. lanc la ilgili sorun veriyor. bu gün 45 olurum die planlıyorum ve bana kekurikakukakaka dan kekuri ring çıktı. dolanırken birden çıktı ben hemen kesti. 41 oldugum gün harpy kestim belki mirage çıkar die ama çıkmadı. adım TheMurderer. ilk lamiadan kukry çıktı arkadaşlara fp giydirdim ama ben hala ezik goblinlerle dolaşıom.
  • Yaw Ben orK acdim edeNa'da bana yardim edecek yokmu :((
    Clan ariyoumm lvl=40+ yapdim
    ID:Nasrettinhoca
    LvL:40+
    MesLek:hunter

heLp pLs!!!
  • ben 45 oldum edanada iki elimde +6 sword breaker +6 full half plate set +6 yüzükler ve küpeler rogueim adım syKO
  • 41'ken ban yedim kosp'tan değil dupeden ki yapmadım 30lvl olunca lycaon gibi kolay bosları kestim 2unique item oldu diye ban yedik dün yeniden basladım 32 giremiorum şifremi unuttum su anda da evde değilim öyle işte...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.