Şimdi Ara

Edenada oynayanlar problems e dokunmayın ban yerisnz ben yedim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cz de bi gün gezin peşinizden koşturan 10 assasın 9 u glitching yapar gm bi gün cz ye girip baksa o zaman oyunun yarısı gidici saçmasapan konuşan sizsiniz banlanma nedenim glitching falan deil onun yasak olduunu biliorm o yüsden banlansam burda konu açmam zaten ama o herifin bahanesi biz o herifi kestik die banlandık bişiyden haberiniz yok ötmeyin boşuna onlar banlanmadı dienlerde girsin oyuna adam gibi araştırsın boş boş konuşmasın..
  • Kardeşim ACayip Derecede sallamışsın bi kere adamı kestin diye asla kimse kimseyi banlamaz glitch yapmışsın banlanırsın tabii bende bu nedenden banlandım ne var yani ama asas kullanmayı bilem 10 kişiden 10 u da yapar bunu emin olun Gm olabilir o adam demek ki glitch yaptın diye banlanmışsın alla alla saçma sapan şeyler sölemeyin artık ve şu smileyini kullanmayın
  • islamoglu acık konus glitch yapıomusun yapmıomusun bende edanadaym burda yalandan adamı kestik die banlandık demen cok sacma geliyor.. herkes yapıo die banlanmıcan diye bişey de yok görmüş ve banlamış o zaman helal olsun gm ye
  • islamoğlu611
    msj sayısı 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyDaggeR -- 5 Haziran 2006; 18:08:19 >
  • bakın arkadaşlar anlatamıorm derdimi glitching yaptıım için banlanmadım diorm anlamıomusunz anlamakmı istemiosunz?o yüsden banlanmadıımdan eminim biz o herifi kestik die banlandık nedenide bu olarak gösterilio anlatmak istediim bu neyse gelir bigün ağlarsınz bu forumda o zaman belki anlarsnz beni..
  • quote:

Orjinalden alıntı: delimanyak3333

islamoğlu611
    msj sayısı 5
  • SS koyam ben şansına çekmiştim .. :D
  • Ben Glicht ten banladi diye duymustum
  • kimse banlanmadı dien arkadaşlar ss i gördünüsmü?????????????
  • Belki Olabilir Ama Gm O Kadar Kişiye Bi Banlanma Nedeni Bulamaz.Zaten Oyunun Yöneticileri /Gm Üstleri/ Gmlikten Alır Onu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3hLL

SS koyam ben şansına çekmiştim .. :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Islamoglu611

bu arada gm istedii kişiyi banlayamaz die bi durum yok her türlü bi neden bulur banlar mesela bizi banlama nedeni glitching glitching bilipte yapmayan bi assasin gösterebilrmsnz?o zaman bütün assaslar banlansn..

BEN YAPMIYORUM
    sen haklı yere banlanmışn o zmn
  • ben sustum sustum ama artık konuşma zamanı.. problems denilen adam yani gm ..+8 den yukarı itemlerle czde dolaşıyo ve onu kesen veya kesmeye çalışan veya kestikten sonra onu kıskırtıcı pm atanları banladı.... bu arada savaşta keeperı kesende gmdir.ne hakkı var böyle birşey yapmaya? ben gerekli mailleri attım ama bir tık yok..neden orc değil.. veya neden humanları koruyo? sebep..bi kere gm bence savaşa müdahale etme gibi bir şansı olmaması lazım.. dengeyi bozuyor.... bende banlandım czde 1 kere savaşta 2 kere ve baskındada 2-3 kere party ile kestik..ve bu asrda oda bug kullanıyo nasıl olucak biz onu kovalarken adam bizden 2-3 kat hızlı koşuyo...ben sinirlendim ve artık söyliycek bişey bulamıyorum..ama şu kadarını söyliyim... bi kere daha bana ve çevremdeki kişilere böyl bir olaydan dolayı banlasın..gerekirse çevremdeki herkesi bu oyundan soğutcam ve bütün forumlar bu yapılan pisliği anlatıcam...
    SİZCE GM SAVAŞA MÜDAHALE ETMEYE HAKKI VAR MI VARSA KİM VERİYO BU HAKKI....(FİNALHİT)

• haklısın hocam sonuna kadar.bizde sana destek veriyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: djtiesto

ben sustum sustum ama artık konuşma zamanı.. problems denilen adam yani gm ..+8 den yukarı itemlerle czde dolaşıyo ve onu kesen veya kesmeye çalışan veya kestikten sonra onu kıskırtıcı pm atanları banladı.... bu arada savaşta keeperı kesende gmdir.ne hakkı var böyle birşey yapmaya? ben gerekli mailleri attım ama bir tık yok..neden orc değil.. veya neden humanları koruyo? sebep..bi kere gm bence savaşa müdahale etme gibi bir şansı olmaması lazım.. dengeyi bozuyor.... bende banlandım czde 1 kere savaşta 2 kere ve baskındada 2-3 kere party ile kestik..ve bu asrda oda bug kullanıyo nasıl olucak biz onu kovalarken adam bizden 2-3 kat hızlı koşuyo...ben sinirlendim ve artık söyliycek bişey bulamıyorum..ama şu kadarını söyliyim... bi kere daha bana ve çevremdeki kişilere böyl bir olaydan dolayı banlasın..gerekirse çevremdeki herkesi bu oyundan soğutcam ve bütün forumlar bu yapılan pisliği anlatıcam...
    SİZCE GM SAVAŞA MÜDAHALE ETMEYE HAKKI VAR MI VARSA KİM VERİYO BU HAKKI....(FİNALHİT)

• glitch kullanıyomusunuz kullanmıyomusnuz? buna niye cevap vermiyorsunuz ben anlamadım??
  • hem ss de banlanma sebebi olarak gösterilen sebebe bi bakarmısınız cevap istiyoruz
  • glicht glichtle cvp veririm... başka sorusu olna eğer o gm hile yapıp bi şeyler yapıyosa kendinide banlasın girmesin czye ne hakkı var kurulu düzeni bozmaya_? sende bunun cvbını ver bakim bana
  • iide adam gm die sadece ole dolanıp ban mı yapcak. arada cz de glithc kullananları aramaya bide eglenmeye giriodur.
  • sen kesin lolsun.. glicht kullanıpta niye glicht kullanları arıyo.. afedersin bitarafları yemiyomu +7shrdala +7shellerle gelmeye?...niye ayrıcalıklı ...hayır edana şuan o kadar gelişmiş bi server değilki +8shardlarla gezsin +8shellerle gezsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djtiesto -- 7 Haziran 2006; 9:09:46 >
  • gelişmişligi neye baglıyorsun.
    adamlar +8 shard olup da posion basmadıklarını biliomusun? sırf belli olmasın die.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.