Bu geceki savaşta problems die dual +8 shard lı bi human wardı luferson a girdi kimse kesemiodu biz partidydik biz kestik banlandık givemeurlove kesti oda banlandı herife dokunan banlanıo ve ona dokunan herkesin np side 100 e düşürüldü işte bu oyun böle bi hal aldı gm charıyla oyuna girio ve ona dokunan herkesi banlıo...
quote:
Orjinalden alıntı: Islamoglu611
Bu geceki savaşta problems die dual +8 shard lı bi human wardı luferson a girdi kimse kesemiodu biz partidydik biz kestik banlandık givemeurlove kesti oda banlandı herife dokunan banlanıo ve ona dokunan herkesin np side 100 e düşürüldü işte bu oyun böle bi hal aldı gm charıyla oyuna girio ve ona dokunan herkesi banlıo...
Saçmalık !!!
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
quote:
Saçmalık !!!
bencede saçmalık ss gönder dicem ama ss lede anlamıcaz ne diyim ben pek inanmadım ama one öle bana dokunanı banlarım sürtmeyin bana nuhaha zuhahaa doğru olma ihtimali çok düşük bence ama senin kararına saygın varr
quote:
Orijinalden alıntı: furi544
bencede saçmalık ss gönder dicem ama ss lede anlamıcaz ne diyim ben pek inanmadım ama one öle bana dokunanı banlarım sürtmeyin bana nuhaha zuhahaa doğru olma ihtimali çok düşük bence ama senin kararına saygın varr
Alıntıları Göster
hani SS? olmaz ki öyle bi şey ya sen salladın yada gmlerin babası galan çünkü gm istediği kişiyi banlıyamaz
quote:
Orijinalden alıntı: furi544
Alıntıları Göster
kimsenin inanma yada inanmama kararına karışamam ama ben sallamıorm sırf bilginiz olsun die bu konuyu açtm edenada bi herifin elinde dual +8 shard warsa 10 kişi öldüremiosa lufersonda kendi town u gibi gezebiliosa bi saçmalık wardır dimi?edenada oynayanlar beni bilmeseler bile givemeurlove ı bilirler oda bu yüsden ban yedi final hit ve geri kalanlarda...
quote:
Orijinalden alıntı: Islamoglu611
kimsenin inanma yada inanmama kararına karışamam ama ben sallamıorm sırf bilginiz olsun die bu konuyu açtm edenada bi herifin elinde dual +8 shard warsa 10 kişi öldüremiosa lufersonda kendi town u gibi gezebiliosa bi saçmalık wardır dimi?edenada oynayanlar beni bilmeseler bile givemeurlove ı bilirler oda bu yüsden ban yedi final hit ve geri kalanlarda...
Alıntıları Göster
bu arada gm istedii kişiyi banlayamaz die bi durum yok her türlü bi neden bulur banlar mesela bizi banlama nedeni glitching glitching bilipte yapmayan bi assasin gösterebilrmsnz?o zaman bütün assaslar banlansn..
quote:
Orijinalden alıntı: TheGu4rdian
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
GiveMeUrLove, Ra1chu ve FinalHit banlandı mı? Eğer bu nedenden banlandıysa yazık olmuş adamlara.
quote:
Orijinalden alıntı: Suyheuti
GiveMeUrLove, Ra1chu ve FinalHit banlandı mı? Eğer bu nedenden banlandıysa yazık olmuş adamlara.
Alıntıları Göster
ewet gm charı ama dokunanı banlamıyo gece çok kestık kendısını bıde fınalhit kankam ve banlanmadı tabi diğerleride geceki savasta oyundaydık
quote:
Orijinalden alıntı: psychomanyak
ewet gm charı ama dokunanı banlamıyo gece çok kestık kendısını bıde fınalhit kankam ve banlanmadı tabi diğerleride geceki savasta oyundaydık
Alıntıları Göster
ewt banlandı ve np leri 100 e indirlidi
quote:
Orijinalden alıntı: psychomanyak
Alıntıları Göster
tabi diğerleride nası diebiliosun sor bakalım kujo ya givemeurlove banlanmışmı ve neden banlanmş die?
quote:
tabi diğerleride nası diebiliosun sor bakalım kujo ya givemeurlove banlanmışmı ve neden banlanmş die?
Alıntıları Göster
YA KIMSE BANLANMADI HEPSINI BU SABAH GORDUM 05,30 DA SAVASTA BERABERDIK NP LERDE DURUYO UYDURMAYIN
quote:
Alıntıları Göster
glitch yaparsanız tabi ban yersiniz bence cok ii olmus ayrıca herkes yapıo die bişey yok yasak oldugunu bilmiomusun sen? keske bunu yapanların hepsini banlasa...
quote:
Orijinalden alıntı: goofy17
glitch yaparsanız tabi ban yersiniz bence cok ii olmus ayrıca herkes yapıo die bişey yok yasak oldugunu bilmiomusun sen? keske bunu yapanların hepsini banlasa...
Alıntıları Göster
ya benden iyimi bilecen ben ulan sende insan sevgisi mi var da yazıon serseri ben gördüm banlandı sarı yazı geçti sinirlendirme beni adam akıllı dur
quote:
Orijinalden alıntı: TheGu4rdian
ya benden iyimi bilecen ben ulan sende insan sevgisi mi var da yazıon serseri ben gördüm banlandı sarı yazı geçti sinirlendirme beni adam akıllı dur
Alıntıları Göster
hmm bu problems adli char onceden delete edilmisti tekrar geri gelmesi dusundurucu
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
quote:
Saçmalık !!!
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
quote:
Saçmalık !!!
quote:
Orijinalden alıntı: Kinaye
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
quote:
Saçmalık !!!
Alıntıları Göster
sacma sapan konusma arkadasım glıtchıng bılıpde yapmayan asasen olurmu ne demek ? ban sebebidir bu ben yapmıyorum ama yaptıkdan sonrada kralını yaparım ki sizler enınde sonunda banlanacaksınız bende kıcımla gulucem lf i ikiye katlıyosunuz sonrada bu ban sebebimi diye salak sulak seyler soruyosunuz.
inş. doğrudur yazılanlar ve dewamı gelir cz dekileri de görse gm
quote:
Orijinalden alıntı: daswet
quote:
Orjinalden alıntı: magicikan_cem
ewt banlandı ve np leri 100 e indirlidi
Şıracının sahidi bozacı imiş derler
Alıntıları Göster
Arkadaşlar isterseniz festo'ya bi dokunun. Ban'ın ne olduğunu öğrenirsiniz. Festo'nun Ares, Dies ve Xigenon'da char'ı var, 62lvl olarak görünüyor ve Human char'ı var. Fakat o GM char'ı. (Üstelik normal GM değil, KolAdmin char'ı)
Denemesi bedava. Oyuna girin ve festo'ya 1-2 satır küfür yazın, bakalım ne oluyor.