o adamla ben 1vs1 yaptım neyin ne olduğunu biliyorum..adam gelişmiş değil..kendimi bastı onları sanki.. şöyle konuşma bilmiyomuş gibi..eğer bilmiyosanda sus lütfen... zaten gmlerin hepsi aynı kendi milletle dalga geçer eğer sertbi taşa denk gelirse gümm direk banlar... yalan mı?
hiç banlıacak sebep bulamassa ks yapıodu der!! bahanesı coooOoOoOoKkKkK
ya ona demedim ki gelişmişlik açısından +8 shard dedin ben +8 posionsuzu göreli 4 hafta oluo.düzeni bozma dersen ezik savaşına giren master ve 55 adamlar nolcak. GM zaten kendine güvenerek bişi yapmaz ki adamlar 7 kalkan takabilio. gm başlıca bi düzen bozuklugudur zaten. +8 setle giremezmi diosun sen şimdi gm cz ye. yani gm cz girerek düzeni bozuo diosun. peki koxp kulanarak kasanlar ne oluo. onlar alın teriyle yapıo onlar dogal dimi. ha bu ara gm in tam adını yazarmısın. banlanmayı denicem. pm atıp bişiler denicem. banlasın bakalım beni
işte problem burda.. olay senin gibi düşünenlerde..b iker üzerin dekiler +10 +8 değil.....oda problem değil gelsin czye .. kapışalım zevk alalım ama oda glicht gibi bişey kullanıyo ne gereği var oda normal şekilde oynasın... onuda bırakalım ne hakla savaşa karışır.. neyse ben artık uzakmıycam.. ama gm düzeni bozuyo bu bi gerçek ve oda adil bişekilde oynasın bizde onu örnek alalım nede olsa gm dimi arkadaşım..
ya bak gm lere bi ilgim yok.o benim çarı aresde banladı ve koxpçulara dokunmuo. hepsi aynı. glich kullanıgını bilemem ama kullanıosa kendinide banlaması lazım. sen bana adamın tam adını yazsana aresden bi intikam alıyım
ya bu ara sen salı günü olan savaşa girmişmiydin ?
adını yazmama gerek yokki:) elinde yanan shardlı kimi görürsen git dal.zaten sana vurduğu damageden anlarsın bu 1...bide adı problems....bence deneme şansın yok..
quote:
Orjinalden alıntı: el_morad
hani SS? olmaz ki öyle bi şey ya sen salladın yada gmlerin babası galan çünkü gm istediği kişiyi banlıyamaz
GM ler istediği kişiyi banlayabilir neden vermeden ama krallar yani beyaz pelerinliler nedensiz banlayamaz
quote:
Orjinalden alıntı: Islamoglu611
Bu geceki savaşta problems die dual +8 shard lı bi human wardı luferson a girdi kimse kesemiodu biz partidydik biz kestik banlandık givemeurlove kesti oda banlandı herife dokunan banlanıo ve ona dokunan herkesin np side 100 e düşürüldü işte bu oyun böle bi hal aldı gm charıyla oyuna girio ve ona dokunan herkesi banlıo...
Kardeşim yalan atacaksan bari destekli at yahu.
Wolqanyc özürlümüsün?sana cvp verme gereksinimi bile duymuorm bu 1 2.si finalhit le aynı partideydk biz kestik ve banlandık buraya yazdıın için forumda sırf tartışma yaratmak için bulunan ezikleri susturduun için teşpekkür ederim 3.sü finalhit banlanmadı o bnm kankam dien arkadaşına slm sölersen sewinrm :) nese konu uzamasın ben forumdakiler bu herifi görürse dokunmasın die konu açtm ama bunlara yardım etmek mallık uzatmaya gerek yok...
quote:
Orjinalden alıntı: Islamoglu611
Wolqanyc özürlümüsün?sana cvp verme gereksinimi bile duymuorm bu 1 2.si finalhit le aynı partideydk biz kestik ve banlandık buraya yazdıın için forumda sırf tartışma yaratmak için bulunan ezikleri susturduun için teşpekkür ederim 3.sü finalhit banlanmadı o bnm kankam dien arkadaşına slm sölersen sewinrm :) nese konu uzamasın ben forumdakiler bu herifi görürse dokunmasın die konu açtm ama bunlara yardım etmek mallık uzatmaya gerek yok...
Ehuehuehue
Sen bence git bir oyunu ögren derim , hem illegal şekilde bug kullanıyor , daha sonra yok "şuna dokununca banlanıyorum" , "şuna pm atınca banlandık" diyerek forumda ilgi cekmeye calısıyor.
Topicin % 90 ı senin zeka yaşını ve oyunu ne derece bildigini anladı.
Senin yerinde olsam daha fazla rezil olmadan cekip giderim bu forumdan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme