Edanadamı oynuyosun ben bugün girdim finalle 60 + mageye 2000 caktım
eskisiden ii oldugunu tahmin edebiliyorum itemlerin saglam gozukuyor ama yinede en ii olcak kadar deil
1 vs 1 e cıkardımda scrool harcayamam lazım oluyo
beni kasediosan ben kendime o kadr guvenmiom +6 md bende +8 md sende, ama finalk yı ve islamoglunu bu halimle teketekte kestm bu örnegi onları tanıdıgın için verdm
quote:
Orjinalden alıntı: suckmybows
Azad
ama clanına biraz ceki duzen vermesi lazim
hERŞEY İTEM EĞİLKİ BE ARKADAŞIM combomachin3 tanırsın büyük ihtimal itemlerim pndan kat kat sağlam ama adam benden iyi oyuncuki beni aldı 1 vs 1 de
ben sana örneği boşuna vermedim sanırım finalk nın tek elinde +8 md var ama kesin keserim gibi bişey iddaa edemem. aramızda dağlar kadar item farkı var +7 chitin set ve +8 md sendekiler daha ne diim ama yakın zamanda bendede olcak merak etme o zaman her türlü yaparz..
pcko senin edanada charinin adi ne?
bence ben oliyim lvl 1 sağlam adamımdır
arkadaşlar edanada lvl 30 bufferım var arada kasıyrm biraz yardmcı olabilecek var mı? yoksa sorun degil de varsa sevinriim gerke para item o cok onemli degil ama gerek lvl konusunda beni bi 42 filan yapabilecek birileri var mı intci priest tek başına kasasmıyo
human mı karus mu char ? humansa yarın pm atarsan kasabilirim ben
E1 E GELİN LWL KASCAM BEN
nasıl oy veriliyo biri sölesin
ravaarph işi göturur bence bakın edananın kralı o olcak
UlAn jean seni rahat bırakmam cz de arkadaşlar bu şerefsiz bana pm den küfüre etti acayip snirliyim cz ye cık sıcıcam azına senin
quote:
Orjinalden alıntı: xxxpckoxxx
UlAn jean seni rahat bırakmam cz de arkadaşlar bu şerefsiz bana pm den küfüre etti acayip snirliyim cz ye cık sıcıcam azına senin