Şimdi Ara

EDENANIN KRALI KİM OLURRR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edena demeyen birisi olr yaf edana beaaa
  • tabıkı QUNGER alemin en saglam de buff ve massive cisi kendi charım dıye soylemıyorum
  • hacklenmeseydim ben olurdum :=)))
  • Kral kım olursa olsun kraldan hayırmı var böle konularla kafanızı yoruonuz sıze su ana kadar kralın ne ıyılıgı olduu
  • Jean sen beni ne zaman 1vs1 de kestin sallama pls 3kişi olduunuzda bile kesemiosunuz 1vs1 de mi kesiceksin?doğru olan şeyleri yazın buraya kimsenin arkasındanda sallamayın gel arenaya 100kez 1vs1 yapalım 1 kez alırsan bütün itermlerimi vericem sende vericekmisin?
  • Jean oynamayı bilmiyo
  • Dede_ , oLyMpiA , Jubei , DeathDance , LoLMachine , RavaArph , Domi ve CountacH benim izlenimlerim
  • dostsuz var adam oyunu bilio o olsun salam adam dır ona oy verin dostsuz a
  • avpwolkan İlk Clnaı Greed Clanıydı İkinci Clanı :GeneraL: lin clanı Numberone İdi Ama her insan 60+ olunca havalara biner bunda onlardan Biri Kim ne derse Desin :GeneraL: adam eğitir Ve oyuna salar. ( delisalim - awpvolkan - azad - CCCCCCC9 ) gibi büyük kişilere bir sorun kimden gelmeler..
  • evet GeneraL gayet iyi öğretiyor kral olmamasına rahmen cok iyi yardım ediyor başarılarını dileriz savaş komutanımızın :)

aslında lvl kasanlar değil oyunu iyi bilenler olsa daha iyi olur örneğin general ben gayet iyi biri olarak görüyorum benim itemlerimi +8 yaptı :) oy verecekler :GeneraL: nikine versin numberone Clan lideri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevimli_genc -- 24 Haziran 2006; 17:59:11 >
  • Leeroy bence olsun
  • ben olurum
  • bence LoCalStle diye bir mage var o olsun!
  • bi arkadas dede- ye dupeci demiş.adamı tanımadan nasıl dupeci dersin.

bundan bir ay oncesıne kadar her gece bowl donerdım bowlda dede_ delismail ve ben olurduk genelde human olmaz dı o zaman adam sabaha kadar boss arardı.2 defa hacklendı.tanımadan ıftıra atmayın.

lolmachine dupecidir.ama serverın basında dupe yaptı.kendısını sahsen tanımam ama onu ıyı tanıyan bı arkadasım bana server basında lolmachinenın baya dupe yaptıgını soyledı.olympia iyi arkadasımdır kendısı bıraz reel para bırazda tıcaret yaparak ıtem topladı ama kımse ona ınanmadı ona babashop dıyen baya kısı var bu yuzden krallık onun ıcın zor lu olur.

awpvolkan ın lvl i iyi fakat bence o kadar iyi bi warior deil(benım gıbı:P)

ravaarphın ne oldugunu herkes bılıyor ama bundan humanların haberı yok bu yuzden oy alabılır.azada pek sans vermıyorum ıyı bı warior deıl fakat azimli biri ilerde daha da iyi olabilir.

domi satıldı asıl sahıbı brezilyalı idi şimdiki ni tanımıyorum.(bu arada merak edenlere 350 dolara satıldı).

ben ce humanlarda krallıga en cok leeroy yakısır.karuslarda ise finalhit

• en yüksek lewlli bneim var mmı itiraz_?
  • Bence CanHaveILikeHot oLur :)
  • islamoğlu bekle o zaman yine cz ye gelsem yine keserim seni teke tekte +8m da olmasına rağmen kestimde işine gelmediği için hatırlamıosn işin içinde rezil olmak var çünkü istiosan aksam pm at geliim cz ye goruruz nede olsa birbirimizi...
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiTRaLYöZ -- 12 Ağustos 2006; 2:58:05 >
  • sen en iyisi bizim clana gel ShadowS tam aradığın gibi buna inan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.