karakter=character ??????? 2 side aynı zaten biri sağlamsa ötekide sağlam olur
İlki kişilik olarak karakter, ikincisi oyundaki karakter yani char.
Alıntıları Göster
DEDE_ YA DA SLAYER LEGOLAS ADAM MANYAK SLAYER LEGOLAS ESKİDEN LVL 31 GİDİP TROLA SATAŞTI TROL ONU KESTİ AM YARIM SAAT TROLE DAYANDI SLAYER LVL 68 MANYAK ADAM ÜSTÜ SHELL +6 KEKURŞ RİN +2 VAR ADAMDA BİR TANE LUPUS VAR VAY BE
quote:
Orijinalden alıntı: Gondor
DEDE_ YA DA SLAYER LEGOLAS ADAM MANYAK SLAYER LEGOLAS ESKİDEN LVL 31 GİDİP TROLA SATAŞTI TROL ONU KESTİ AM YARIM SAAT TROLE DAYANDI SLAYER LVL 68 MANYAK ADAM ÜSTÜ SHELL +6 KEKURŞ RİN +2 VAR ADAMDA BİR TANE LUPUS VAR VAY BE
Alıntıları Göster
beni seç beni... Ali atıf nirde
quote:
Orijinalden alıntı: aâmet
beni seç beni... Ali atıf nirde
Alıntıları Göster
OYUNDAKİ EN YÜKSEK LWL İ ÇAR KARUSLARDAN BERDANALİ AMA İTEMLERİ PEK SAĞLAM DEİL BENCE KARUSLARDA KRAL ZOZOZ İNSANLARDADA ARPH LERDEN BİRİ OLMALI:d
FinalHit itemleri cok sağlam RavaArph IamSheref ComboMachin3 yide teke tekte aldı elf ring +1 i war
quote:
Orijinalden alıntı: FinalK
FinalHit itemleri cok sağlam RavaArph IamSheref ComboMachin3 yide teke tekte aldı elf ring +1 i war
avpwolkan eziğin biridir adamı lvl 61 asas ile 1 vs 1'de kesiorum.server'ın en baba adamı FinalHit.AZAD da kesinlikle kral olmayı haketmio kral olabilcek adamlar FinalHit ve ZarX
FinalHitin problemsi kesmesi yüzünden np lerinin silinmesini kınıyorum np leri silinmeseydi (70k npsi silindi) şu an en iyi clan olurdu
quote:
FinalHitin problemsi kesmesi yüzünden np lerinin silinmesini kınıyorum np leri silinmeseydi (70k npsi silindi) şu an en iyi clan olurdu
glicht ciler koruyun birbirinizi nereye kadar bakalım
Kabul ederim gözümün önünde onu keserken glitch yaptı ama cypher dada gm war serverlarda eşitsizlik diz boyu cypherda adam deru apos ortasına koxp kurmus lwl kasıyo para kasıyo ama edana finlhit bi glitch yaptı çaat ban dedede düpçü a.q banlasınlar
quote:
Kabul ederim gözümün önünde onu keserken glitch yaptı ama cypher dada gm war serverlarda eşitsizlik diz boyu cypherda adam deru apos ortasına koxp kurmus lwl kasıyo para kasıyo ama edana finlhit bi glitch yaptı çaat ban dedede düpçü a.q banlasınlar
bunlar benm sorunum deil ama gm nin vermiş olduğu neden glicht deilmi ? sen buna istedigin kadar problems gm felan de yanlış olan şey bi çok kişi yapıyor sadece sizin ban yemeniz...
Ne olursa olsun bu serverin en güçlü adamı FinalHittir
quote:
Ne olursa olsun bu serverin en güçlü adamı FinalHittir
finalhit fanatiğimisin yksa kendisimi anlamadm ama ondan iyileri olduğu kesin...