Şimdi Ara

edevlet şifremi unuttum.. min.kaç karakterdi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
137.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuyu hortlatmak gibi oldu ama bugün farkettiğim bir şeyi söylemek istedim.
    şifremi unutmuştum bende uzun süredir giriş yapmıyordum. birkaç kombinasyon denedim yine açılmadı. şifremi unuttum linkine tıkladım daha önce bir cep telefonu ile doğrulama yaptıysanız şifrenizi sıfırlayabilirsiniz diye bir şey yazıyordu. gerekli birçok bilgiyi girdim ve cep telefonuma gelen doğrulama kodu ile şifremi sıfırladım ve giriş yapabildim e-devlet e.
  • http://www.sorgulahesapla.com/e-devlet-girisi/ adım adım nasıl yapılması gerektiği yazıyor.

internet üzerindende şifreni değiştirebilirsin
  • Beyler belki konuyu hortlatıyorum ama şifreyi eğer yenilemezseniz sanırım bir ay içinde pasif duruma geçiyor.Yani her ay yenilemeke lazım bu şifreyi. Bunu nasıl mı atlatırız. Edevlet sistemine giriş yaptıktan sonra tel numarınızı kaydederek sonrası şifre unuttum kısmından çok basit bir şekilde yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersen

konuyu hortlatmak gibi oldu ama bugün farkettiğim bir şeyi söylemek istedim.
    şifremi unutmuştum bende uzun süredir giriş yapmıyordum. birkaç kombinasyon denedim yine açılmadı. şifremi unuttum linkine tıkladım daha önce bir cep telefonu ile doğrulama yaptıysanız şifrenizi sıfırlayabilirsiniz diye bir şey yazıyordu. gerekli birçok bilgiyi girdim ve cep telefonuma gelen doğrulama kodu ile şifremi sıfırladım ve giriş yapabildim e-devlet e.

Şu an şifre değiştirirken karşılaştığım ekranlar.
    Altı çizili bölüm dikkat çekici. Sistemi mi yenilediler acaba?

edevlet şifremi unuttum.. min.kaç karakterdi?

edevlet şifremi unuttum.. min.kaç karakterdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 28 Mayıs 2015; 16:58:03 >

• e devlet şifrenizi unuttuysanız artık ücretsiz ptt ye gitmeden yeniden alabilirsiniz.

http://www.kucukpara.com/gundem/e-devlet-sifresini-ucret-odemeden-nasil-alabilirim/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac dede

e devlet şifrenizi unuttuysanız artık ücretsiz ptt ye gitmeden yeniden alabilirsiniz.

http://www.kucukpara.com/gundem/e-devlet-sifresini-ucret-odemeden-nasil-alabilirim/

Denizbank var isin icinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bende Yazılımcı Olucam

e-devletin işlevi nedir acaba

veeeey bilmio

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

E-Devlet tam bir soygunculuk örneği.

Kesinlike ve kesinlikle 100% emin olduğum, (çünkü not almıştım) şifremi kabul etmiyor. Şimdi gidip 10 TL bayılıcam. 30 milyon kişi e-devlet şifresi kullanıyor olsa, senede herkesin şifresi bir kere böyle olsa 30 milyon TL havadan para demek. Eski parayla 30 trilyon yani.

Kesinlikle bu saçma sapan uygulamaya son vermeleri lazım. Zaten site stabil değil bir sürü hatası bozuk çalışmayan yerleri var. Kim yapmışsa hakikaten amatörce olmuş.

30milyon*10=300 milyon eder
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.