Şimdi Ara

edevlet şifremi unuttum.. min.kaç karakterdi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
138.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende unuttum 10 lira vermemek için almıyorum yeni şifre :D Hem ayrıca ssk Da kendi sitesine geçti artık gerek kalmadı e-devlete
  • Her seferinde 10 Tl bayılmak zorundayız :D
    e devlet şifremi unuttum burda insanlar isyan etmiş :D
  • arkadaşlar e devlet güvenlik sistemi sorunlu. Şifremi değiştirdim ve bir yere not ettim. Yaklaşık 3 ay geçti şimdi şifremler girmeye çalıştığımda şifreniz ya da tc kimliğiniz hatalı diyor.
    Böyle saçmalık olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

arkadaşlar e devlet güvenlik sistemi sorunlu. Şifremi değiştirdim ve bir yere not ettim. Yaklaşık 3 ay geçti şimdi şifremler girmeye çalıştığımda şifreniz ya da tc kimliğiniz hatalı diyor.
    Böyle saçmalık olmaz.

benim şifreyi de kabul etmiyor.şifrem doğru eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

arkadaşlar e devlet güvenlik sistemi sorunlu. Şifremi değiştirdim ve bir yere not ettim. Yaklaşık 3 ay geçti şimdi şifremler girmeye çalıştığımda şifreniz ya da tc kimliğiniz hatalı diyor.
    Böyle saçmalık olmaz.

Lan yoksa devlet böyle yaparak mı kazanıyor?E-devlet kaybedilen şifre 10 tl galiba,geçen Nihat'ın radyo programında dinlerken,kayıp şifrelerden bilmem kaç trilyon kazandığını söylemişti.
  • E-Devlet tam bir soygunculuk örneği.

Kesinlike ve kesinlikle 100% emin olduğum, (çünkü not almıştım) şifremi kabul etmiyor. Şimdi gidip 10 TL bayılıcam. 30 milyon kişi e-devlet şifresi kullanıyor olsa, senede herkesin şifresi bir kere böyle olsa 30 milyon TL havadan para demek. Eski parayla 30 trilyon yani.

Kesinlikle bu saçma sapan uygulamaya son vermeleri lazım. Zaten site stabil değil bir sürü hatası bozuk çalışmayan yerleri var. Kim yapmışsa hakikaten amatörce olmuş.
  • 10 tl paranız boşa gitti.O 10 tl ile bim den neler alırdınız neler.
  • SGK bilgilerinize buradan ulaşa bilirsiniz. Sanırım SGK çok fazla şikayet aldı ve bu e-devlet saçmalığından kurtuldu.

https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/LogOut
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Böyle saçmalık olmaz.

benimde sifre doğru eminim uzun süredir girmediğim icin bloke etmiş anlaşılan.. 10 tl almak için güzel para tuzağı..

• quote:

Orijinalden alıntı: deathrose6

quote:

Orijinalden alıntı: Bende Yazılımcı Olucam

e-devletin işlevi nedir acaba

önemli olan boyutu

edevlet şifremi unuttum.. min.kaç karakterdi?

• Eski şifrelerden birini denedim ve kabul etti. Hemen şifre değiştirmemi istedi. Değiştirdim ve not ettim. Bir süre sonra giremezsem yine eski şifreyi denerim.
  • arkadaşlar aynı durum bende de oldu. şifremden eminim ve hep kullandığım şifre ama hatalı diyor. şuana kadar 20 tane kombinasyonunu denedim 10 tane daha denersem deneyecek bişey kalmayacak. şifremden eminim oysa
  • Şifre sınırı 13 rakamdır
  • Tamamen para tuzağına dönüştü. Sattlerdir deniyorum olmuyor. şifremi not olarak da yazmıştım bir yere. Ama olmuyor.şifreyi kabul etmiyor.
  • Bir büyük bir küçük harf bir tane özel karakter ve rakam içermeli. En az 8 karakter.
  • Merhaba arkadaşlar, bende 2 aydır şifrem ile giriş yapmaya çalışıyorum, ama şifrelerime ait bütün kombinasyonları denememe rağmen bulamamıştım taki dün geceye kadar. şifremi şimdi kaydettim. ama şunu açık ve net bir şekilde söyleyebilirimki aynı şifreyi daha önce yazdım ve kabul etmedi, belki güvenlik rakamlarını yanlış yazdım belkide şifre karekterlerinden birini tam bilemiyorum ama kabul edilen şifreyi daha önceden yazdığımı adım gibi biliyordum.

Sonuç olarak, kesin olarak bildiğiniz şifrelerinizi başka zamanlarda tekrar denemeniz belki bir çözüm olur, artk şifremi açık açık kaydettim. bir daha sorun verirse bak sen o zaman.
  • Ben şifreyi unutmadım. Hem opera tarayıcıda şifre kayıtlı idi. Hem de kağıtta şifrem kayıtlı idi. Fakat ne hikmetse (postaneye 10 TL yatırmam için yapıldığını düşünenlerdenim) şifremi sistem kabul etmiyor ...
  • Garip benim de başıma geldi
  • hay Allah razı olsun sayenizde hatırladım..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.