Şimdi Ara

edevlet şifremi unuttum.. min.kaç karakterdi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
138.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orkun_

Eğer sifrenizi unutursanız ve yeni şifre almak isterseniz 10 lira ödemek zorunda kalıyorsunuz. 10 lira aldılar benden..

Alıntıları Göster
    Şöyle bir şey de duydum: Ayda en az 1-2 defa hiç işiniz olmasa da sisteme bir girmek gerekiyormuş. Uzun süre sisteme girilmezse o zaman da şifre geçersiz olabiliyormuş... Yalnız bırakmayıp ara sıra öpüp koklayacağız sevgili e-devleti yani; bilginize...
  • Su dk itibari ile giris yaptigimda bugun sifremi tekrar degistirmemi istdi bende degistirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

Su dk itibari ile giris yaptigimda bugun sifremi tekrar degistirmemi istdi bende degistirdim
    İnsanın e-devlet olur da e-işkence olmaz mı dediği türden über bir hizmet.
    Deli ettiler beni sabah. Mal mal iş yapmaktan başka işleri yok bu heriflerin bir kere daha anladım. 1 yıldır kullandığım şifremi değiştirmem gerektiği doğrultusunda mesaj geliyor. Şifremi değiştiriyorum. Ardından 2 hafta sonra tekrar gireceğimde şifrenizi yanlış girdiniz şeklinde uyarı alıyorum. Gel de delirme.
    PTT'deki 10 lira isteyen adama 1-2 lira vermeyi beklerken 10 lira ücret ödemeniz gerekiyor lafı da bu işkencenin ulaştığı son nokta.

Adama her ne kadar böyle salakça bir sistem mi olur. Cep telefonuyla şunu halledemiyor musunuz. Bir kağıt parçası ve 2 tuşa basmanın bedeli nasıl 10 lira oluyor diyorum. Adam şifrenizi unutmuşsunuz diyor. Gel de çıldırma. 1 yıldır kullandığım şifreyi değiştirt, ardından yeni şifreyi sistem onaylamasına rağmen şifreniz hatalıdır desin, bir de kıytırık PTT bankosunda sabah sabah herifin birine laf anlatmaya çalış.
    Bu, e-işkence değil de ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Q2ID

Deli ettiler beni sabah. Mal mal iş yapmaktan başka işleri yok bu heriflerin bir kere daha anladım. 1 yıldır kullandığım şifremi değiştirmem gerektiği doğrultusunda mesaj geliyor. Şifremi değiştiriyorum. Ardından 2 hafta sonra tekrar gireceğimde şifrenizi yanlış girdiniz şeklinde uyarı alıyorum. Gel de delirme.
    PTT'deki 10 lira isteyen adama 1-2 lira vermeyi beklerken 10 lira ücret ödemeniz gerekiyor lafı da bu işkencenin ulaştığı son nokta.

Adama her ne kadar böyle salakça bir sistem mi olur. Cep telefonuyla şunu halledemiyor musunuz. Bir kağıt parçası ve 2 tuşa basmanın bedeli nasıl 10 lira oluyor diyorum. Adam şifrenizi unutmuşsunuz diyor. Gel de çıldırma. 1 yıldır kullandığım şifreyi değiştirt, ardından yeni şifreyi sistem onaylamasına rağmen şifreniz hatalıdır desin, bir de kıytırık PTT bankosunda sabah sabah herifin birine laf anlatmaya çalış.

Alıntıları Göster
    Benim de şifremi sıfırlamışlar, yarın git PTT den 10 tl bayıp yenisini al, işyerinden izin alması da cabası.
    İşyerinin SSK'nı tam yatırıp yatırmadığını öğrenememek Paha biçilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaosagidenyol -- 3 Kasım 2011; 21:06:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaosagidenyol

Benim de şifremi sıfırlamışlar, yarın git PTT den 10 tl bayıp yenisini al, işyerinden izin alması da cabası.
    İşyerinin SSK'nı tam yatırıp yatırmadığını öğrenememek Paha biçilemez

Alıntıları Göster
    Yahu öyle bi güvenlik kurmuşlar ki ne zaman işim olupta girsem şifre değiştir diyor. Altı üstü bi plaka sorgulayacam 30 saniyelik bi olay. Yok illa şifre değiştir onu yaz bunu yaz. Kaç yıldır şifre belirlerim üyeliklerim için ama şimdiden kombinasyonları tükettim. Artık numpad de şekilli şekilli şifre belirliyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

e-aptallık!

• quote:

Orijinalden alıntı: kinemania

quote:

e-aptallık!

Alıntıları Göster
    Biri dava açsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SafakGTR

Biri dava açsın

Alıntıları Göster
    Yok bu böyle gitmez zaten... Mutlaka dava açılacaktır.
    Şimdilik herkes PTT memurlarına sövüyor; bir süre sonra bu tepkiler büyür; büyüsün zaten... Görün bakın; ya bedava yaparlar ya da yeni şifre alma fiyatını makul bir seviyeye çekerler. 1’e 10 nedir ya?! Bankalar bile internet hizmetini bedava veriyorlar; bunlar kurdukları aptal sistemin masrafını mı çıkarıyorlar bu şekilde? Ödenen vergiler ne oluyor peki? Bize bu şifreleri bedava vermek zorundalar. Madem bu bir devlet hizmeti; e, ben de vergimi ödüyorsam, şifreyi ek ücret ödemeden almaya hakkım var demektir!

• quote:

Orijinalden alıntı: SafakGTR

Biri dava açsın

Alıntıları Göster
    Ciddi ciddi çakal bunlar. Aynı olayı ÖSYM nin Aday İşlemleri Sisteminde de yapıyorlar. Adamların 2-3 ayda bir şifre değiştirin muhabbeti ne mantıkla yapılıyor anlamak mümkün değil. Öyle bir şifre istiyorlar ki en az 2-3 rakam 2-3 harf bir tane de farklı karakter. Bu ne ya şaka gibi valla... Oradan 2-3 tırtıkla öteki taraftan 10-15 tırtıkla... Ohh ne âla Muâlla.
  • quote:

Ciddi ciddi çakal bunlar. Aynı olayı ÖSYM nin Aday İşlemleri Sisteminde de yapıyorlar. Adamların 2-3 ayda bir şifre değiştirin muhabbeti ne mantıkla yapılıyor anlamak mümkün değil. Öyle bir şifre istiyorlar ki en az 2-3 rakam 2-3 harf bir tane de farklı karakter. Bu ne ya şaka gibi valla... Oradan 2-3 tırtıkla öteki taraftan 10-15 tırtıkla... Ohh ne âla Muâlla.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle doğru olduğuna emin olduğum şifremi girdim ve kabul etmiyor. Serseri bu sistemi kuran ve işletenler ya. Resmi dolandırıcılık bunun adı. Yeni şifre için 10 Tl isteniyor. İyi de ben şifremi unutmadım ki!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: pampilo

Kesinlikle doğru olduğuna emin olduğum şifremi girdim ve kabul etmiyor. Serseri bu sistemi kuran ve işletenler ya. Resmi dolandırıcılık bunun adı. Yeni şifre için 10 Tl isteniyor. İyi de ben şifremi unutmadım ki!!!

Alıntıları Göster
    Bende birkaç gündür bu konuda sorun yaşıyorum, daha önce para verip aldığım, çok net şekilde bildiğim bir şifreye ve e-devlet şifresinin yazdığı seri nolu kağıda sahibim, bana PTT'dekilerde çağrı merkezi olan 160'dakiler de hikaye okuyor sürekli, 10TL verip yeniden şifre alınması isteniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divinity -- 30 Kasım 2011; 10:07:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Divinity

Bende birkaç gündür bu konuda sorun yaşıyorum, daha önce para verip aldığım, çok net şekilde bildiğim bir şifreye ve e-devlet şifresinin yazdığı seri nolu kağıda sahibim, bana PTT'dekilerde çağrı merkezi olan 160'dakiler de hikaye okuyor sürekli, 10TL verip yeniden şifre alınması isteniyor..

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende de var şifrem aynı ama uzun zamandır girmediğim için gitti sanırım şifre.Sigortamız başladı mı başlamadımı başka yerden de öğrenemiyoruz.Bu ne saçmalıktır ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Darksilence09

Aynı sorun bende de var şifrem aynı ama uzun zamandır girmediğim için gitti sanırım şifre.Sigortamız başladı mı başlamadımı başka yerden de öğrenemiyoruz.Bu ne saçmalıktır ya

Alıntıları Göster
    Adamların gunahını aldık. Sonunda girebildim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoS -- 30 Kasım 2011; 22:40:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeoS

Adamların gunahını aldık. Sonunda girebildim :D

Alıntıları Göster
    bu e devlette sigorta primi, sigorta ne zaman başlamış vs nasıl öğreniliyor bende onu bulamadım arkadaş kafayı yiycem resmen. basitçe yazmıyorlar ki bir yere. bu arada benim şifrede pert. normalde 1 tl değil mi. yeni bir şifre istesem 1 tl ye vermezler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RİCARDOQUARESMA

bu e devlette sigorta primi, sigorta ne zaman başlamış vs nasıl öğreniliyor bende onu bulamadım arkadaş kafayı yiycem resmen. basitçe yazmıyorlar ki bir yere. bu arada benim şifrede pert. normalde 1 tl değil mi. yeni bir şifre istesem 1 tl ye vermezler mi?

Alıntıları Göster
    Solda SGK dan 4A 4B veya 4C seçeceksin. Sadece ilk şifre 1TL imiş sonrası şimdilik 10TL yılbasından sonra da 10£ olur herhalde

• quote:

Solda SGK dan 4A 4B veya 4C seçeceksin. Sadece ilk şifre 1TL imiş sonrası şimdilik 10TL yılbasından sonra da 10£ olur herhalde

teşekkürler. ben şifreyi alırken teyzenin biri geldi 2. mi 3. defa mı ne alıyoud. dayı dedi unut gel ver 1 tl al:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: RİCARDOQUARESMA

quote:

teşekkürler. ben şifreyi alırken teyzenin biri geldi 2. mi 3. defa mı ne alıyoud. dayı dedi unut gel ver 1 tl al:d

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende aynı dertden muzdaripdim daha doğrusu şifremi unuttum vsvs
    her 3 aydabir değiştirmek eğer değiştirmezsen 10 tl karşılığı postaneden almak fikri saçma ve haksız geldiğinden başbakanlık bilgi edinemeye mail attım nedir bu olay diye . bana aşağıdaki gibi bi bir cevap gönderdiler 3 ay geçmediği için doğruluğunu deneme fırsatım olmadı , bilginize

Sayın Oğuz A....,

e-Devlet Kapısı şifresinin bir süre kullanılmaması (sisteme uzun süre giriş yapılmaması) durumunda şifrenizin sistem tarafından bloke edilmesi, zaman aşımı nedeniyle sıfırlanması, bir süre kullanılmadığından sistem tarafından kendiliğinden iptal edilmesi vb. durumlar söz konusu değildir. Son şifre değişikliğinden sonra şifrenizi 2 ay, 3 ay, 6 ay, 1 yıl veya daha fazla bir süre kullanmamış olmanız durumunda bile son belirlediğiniz şifre ile sisteme giriş yapabilirsiniz. Şifre değişiklikleri, güncellemeleri kullanıcı tarafından yapılabilmektedir. Şifre iptali ise kullanıcının talebi ve PTT müdürlüğüne şahsen başvurusu ile mümkün olmaktadır. Şifreye ilişkin işlemler kullanıcının kendisi tarafından gerçekleştirilebilmektedir.

e-Devlet Kapısı kimlik doğrulama sistemi büyük, küçük harfe duyarlı olduğundan, karakterlerin şifre değiştirme anında yazıldığı şekilde girildiği ve şifre girişi yaparken büyük harf tuşunun açık kalıp kalmadığı kontrol edilmelidir. Şifre girişi yaparken lütfen bu uyarıları dikkate alınız.

Şifre ücretleri işlem masrafı olarak PTT tarafından tahsil edilmektedir. Bu ücretler e-Devlet Kapısına gelir olarak kaydedilmemektedir.

Bilgilerinize sunarız.

İyi günler diler,

Saygılar sunarız.

www.turkiye.gov.tr

Öneri ve şikayetlerinizi bilgi@turkiye.gov.tr adresine e-posta göndererek veya 160 numaralı çağrı merkezini arayarak e-Devlet Kapısı yetkililerine ulaştırabilirsiniz.

• En az 8 karakter demiş yaw benim sekiz karaktere uygun şifrem yokki
    Al işte unuttum gitti
    Hayret birşey yaaa

Ben bunu devlete ne diyeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KARDELEN_

En az 8 karakter demiş yaw benim sekiz karaktere uygun şifrem yokki
    Al işte unuttum gitti
    Hayret birşey yaaa

Ben bunu devlete ne diyeyim?
    Beyler 15.12.2011 tarihinden itibaren SGK nın kendi sitesinde e-devlet şifresi olmadan Sigorta sorgulama işlemi yapılabilmektedir.Sonunda bu saçmalığa bir çözüm getirdiler.

http://app2.sgk.gov.tr/Esgm/Welcome.do
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksilence09

Beyler 15.12.2011 tarihinden itibaren SGK nın kendi sitesinde e-devlet şifresi olmadan Sigorta sorgulama işlemi yapılabilmektedir.Sonunda bu saçmalığa bir çözüm getirdiler.

http://app2.sgk.gov.tr/Esgm/Welcome.do

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben şifremi unuttum ve 10 tl verip aldım, şimdi o şimremide unuttum yine 10 tl mi verecem yoksa arkadşımın dediği gibi 2. seferden sonra yine katlanıp 20 tl mi olacak

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.