Şimdi Ara

EDGE ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar. Avea icin edge ayarlarını aradım fakat bulamadım. Buldumda calısmadı. Buldugum ayarlar sunlar

K.Adı: BOS
    Sifre: BOS

bunu denedim ama olmadı bilgisi olan yazabilirmi

• Hocam sadece APN ayarına internet diğer ayarları boş bırak direk bağlanır hocam....
  • EDGE için ekstra ayar mı yapılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 19 Nisan 2008; 17:32:57 >
  • Evet..
  • tesekkürler arkadaslar oldu sagolun
  • IPhone EDGE ayarları
    Turkce ayarlar
    Menu-->Ayarlar -->Genel -->sebeke-->EDGE=> internet
    Kullanıcı Adı ==>Bos bırakıyoruz
    Sifre ==>Bos bırakıyoruz

Ingilizce ayarlar
    Menu-->Settings -->genaral-->network-->EDGE=> internet
    User name ==>Bos bırakıyoruz
    Paasword ==>Bos bırakıyoruz

Operatörünüz: Turkcell ve Avea ise yukardaki ayarlarla baglanabilirsiniz, Vodafone ise EDGE kısmı gene "internet" kullanıcı adı ve sifre bölümüne"vodafone" yazmalısınız.

ALINTIDIR EMEĞE SAYGI
  • iphone 3g de 2.00 yulu internet ayarları nasıl yapılıyor..dediginiz sekılde olmuyor cunku?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    18 yıl önce açıldı
    6600 wap ve gprs ayarları
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • edge ayarını yaparsanız eger etrafta wifi olmadıgı zaman direk edge ile bağlanıyor safari o yuzden cok kontur yeme sansı oluyor sahsen bende edge yi lazım oldugu zaman kullanıyorum o yuzden internet yazan yere interne yaparak lazım oldugu zaman girme sansınız olsun bence yoksa anlamazsınız su gibi kontur yiyor
  • iphone 3g edge ayarı birtürlü olmuyor yardım lütfen.
  • bende edge çıkmıyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: prıvacy

IPhone EDGE ayarları
    Turkce ayarlar
    Menu-->Ayarlar -->Genel -->sebeke-->EDGE=> internet
    Kullanıcı Adı ==>Bos bırakıyoruz
    Sifre ==>Bos bırakıyoruz

Ingilizce ayarlar
    Menu-->Settings -->genaral-->network-->EDGE=> internet
    User name ==>Bos bırakıyoruz
    Paasword ==>Bos bırakıyoruz

Operatörünüz: Turkcell ve Avea ise yukardaki ayarlarla baglanabilirsiniz, Vodafone ise EDGE kısmı gene "internet" kullanıcı adı ve sifre bölümüne"vodafone" yazmalısınız.

ALINTIDIR EMEĞE SAYGI

Bende network'dan sonra edge görünmüyor..Yardım

• 3G sahibiyim bendede gozukmuyor herhangi bir ayarda yapmadım sanırım yapmanızda gerekmiyor. Tek problem EDGE üzerinden erişimi kapatabilmek tabi bu yazdıklarımın kırılmamıs cihaz icin gecerli oldugunu belirteyim.
  • bendede gozukmuyo fakat edgeyi boss tool dıye bı program kurarak actım ama acmak yetmedı edge nın ayarlarını yapamıyosun ama swirly mms diye bi mms programı var onu yukleyıp ayarlarına gırınce APN Ayarları cıkıyor kullanıcı adı ve şifre girme bolumude cıkıyor acaba oraya gırersek ayarları olurmu diye düşünüyorum.

vodafone un edge ayarlarını bılen varsa yazabılırmı ayrıca
  • He ya 3g ayarı nasıl acep?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blowout

3G sahibiyim bendede gozukmuyor herhangi bir ayarda yapmadım sanırım yapmanızda gerekmiyor. Tek problem EDGE üzerinden erişimi kapatabilmek tabi bu yazdıklarımın kırılmamıs cihaz icin gecerli oldugunu belirteyim.

Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
  • Bugün Turkcell'den müşteri hizmetleriyle görüştüm.Network sekmesi altındaki ayarları reset yaptırdı , ardından Edge'i kullanmaya başladım herhangibir ayar yapmaya gerek kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.