Şimdi Ara

EDGE problemı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar siteye baktım kac saattır arastırdım ama edge hakkında konu acılmamıs ben acim dedım ya ben avea hat kullanıyorum edge ayarlarını yapım dedım settıng general yaptım ordan network yaptm edgeye tıkladım apn ye girip internet yazdım telefonu kapatıp açtım ama safariye tıklıyorum olmuyor ben bunun internet ayarlarını nasıl yapacam yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar simdiden tesekkürler by hattım avea

• evet yaz 9236 a mı noyluyordun oda butun ayarları yolluyodu
  • peki bu ı phone icinmi gecerli kesin oluyormu cunki bu anlattıgm konu avea musterı hızmetlerını aradm yaptm ama olmadı
  • Kullanıcı adı yaz parola yazdın mı?.
    Yada kablosuz ağ bulursan installer dan boospref i indir,kur boospref den edge yi aç.
    bu şekil bisorun olacağını sanmıyorum.çünkü bu şekil ben kullanıyorum
    kolay gelsin
  • ya genellıkle kartı yeni bir telefona takınca o mesaj otamatıkman gelıyo geldıyse sen de yapmadıysan o iş geçmiştir
  • nasıl gecmıstır suan ben edge ayarlarmı yapamammı birr soru daha telefonda bir sorun olabilirmi acaba
  • ya sıfrede yazdım kullanıcı ismide yazdım kucuk harflerle internette yazdım fakat safariye tıklayınca sayfa bulamıyor ne yapacm yukarıda e ısaretı acık ama olmuyor lutfen su ayarlarımı yapmama yardım edın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enıac

Kullanıcı adı yaz parola yazdın mı?.
    Yada kablosuz ağ bulursan installer dan boospref i indir,kur boospref den edge yi aç.
    bu şekil bisorun olacağını sanmıyorum.çünkü bu şekil ben kullanıyorum
    kolay gelsin

bide böle dene
  • suan etrafımda wirless yok ılk olan yerde yuklerım sıfre koydum kullanıcı ısmı koydum yıne olmadı kontor az olmasından kaynaklanmaz deyılmı bu arada birde benım en buyuk ihtiyaclarımdan biri türkiyede internet cok pahalı cepten bildiginiz boyyle aylık sabit bir ucret karsılıgında sınırsız internet olacak bir tarfie biliyormsunuz biliyorsanız hangi hatta var bu tarife soylersenız sevinrim sizce baska bir hattadamı sorun cıkart edge yoksa sadece aveadamıdr bu sorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.