Şimdi Ara

Edge ve 3g baglanti sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bi sorum olucak. Bilgisayarda usb modemlerde oluyoda telefonda varmi anlaticagim ozellik ? 3g cekerken sebeke kipirdatsam teli hemen edge oluyo. Sadece 3g tercih edebiliyormuyum? Vinn modem kullananlar beni daha iyi anlamislardir. Yardimlarinizi bekliyorum.

• jailbreakli değilse telefonun dediğini yapamazsın. jailbreakli ise bilemem. hoş yapabilsen de bu kez de telefonu oynatınca edge e dönüş yapmaz, tamamen kopar bağlantı..

avea ya da vodafone kullanıyor olmalısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manivela -- 30 Ağustos 2011; 21:50:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

jailbreakli değilse telefonun dediğini yapamazsın. jailbreakli ise bilemem. hoş yapabilsen de bu kez de telefonu oynatınca edge e dönüş yapmaz, tamamen kopar bağlantı..

Jailbreakli telefonum. Vodafone kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal-eren

quote:

jailbreakli değilse telefonun dediğini yapamazsın. jailbreakli ise bilemem. hoş yapabilsen de bu kez de telefonu oynatınca edge e dönüş yapmaz, tamamen kopar bağlantı..

benimki de vodafone. benim hattımdan 3g nin çekmediği çok yerde turkcelli arkadasların çatır çutur girip fink atıyor 3g ile. bir de enteresandır; evde 3g rahat çekmesine rağmen cama doğru yaklaştığımda şebeke sinyali full olunca 3g birden edge e dönüyor. bu telefondan mı, şebekeden mi çözemedim.

jailbreakli hiç kullanmadığım için vardır ya da yoktur demem çok bir anlam ifade etmez ama yine de tahminimi söyleyeyim: yoktur. jb li kullanan arkadaşlar net bilgiyi versinler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manivela -- 30 Ağustos 2011; 22:11:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemal-eren

quote:

benimki de vodafone. benim hattımdan 3g nin çekmediği çok yerde turkcelli arkadasların çatır çutur girip fink atıyor 3g ile. bir de enteresandır; evde 3g rahat çekmesine rağmen cama doğru yaklaştığımda şebeke sinyali full olunca 3g birden edge e dönüyor. bu telefondan mı, şebekeden mi çözemedim.

jailbreakli hiç kullanmadığım için vardır ya da yoktur demem çok bir anlam ifade etmez ama yine de tahminimi söyleyeyim: yoktur. jb li kullanan arkadaşlar net bilgiyi versinler..

Ilginiz icin tesekkurler

• rica ederim,
    iyi forumlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.