Bildirim
Edge ve 3g baglanti sorunu.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
jailbreakli değilse telefonun dediğini yapamazsın. jailbreakli ise bilemem. hoş yapabilsen de bu kez de telefonu oynatınca edge e dönüş yapmaz, tamamen kopar bağlantı..
avea ya da vodafone kullanıyor olmalısın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manivela -- 30 Ağustos 2011; 21:50:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: manivela
jailbreakli değilse telefonun dediğini yapamazsın. jailbreakli ise bilemem. hoş yapabilsen de bu kez de telefonu oynatınca edge e dönüş yapmaz, tamamen kopar bağlantı..
Jailbreakli telefonum. Vodafone kullaniyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kemal-eren
quote:
benimki de vodafone. benim hattımdan 3g nin çekmediği çok yerde turkcelli arkadasların çatır çutur girip fink atıyor 3g ile. bir de enteresandır; evde 3g rahat çekmesine rağmen cama doğru yaklaştığımda şebeke sinyali full olunca 3g birden edge e dönüyor. bu telefondan mı, şebekeden mi çözemedim.
jailbreakli hiç kullanmadığım için vardır ya da yoktur demem çok bir anlam ifade etmez ama yine de tahminimi söyleyeyim: yoktur. jb li kullanan arkadaşlar net bilgiyi versinler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manivela -- 30 Ağustos 2011; 22:11:02 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kemal-eren
quote:
benimki de vodafone. benim hattımdan 3g nin çekmediği çok yerde turkcelli arkadasların çatır çutur girip fink atıyor 3g ile. bir de enteresandır; evde 3g rahat çekmesine rağmen cama doğru yaklaştığımda şebeke sinyali full olunca 3g birden edge e dönüyor. bu telefondan mı, şebekeden mi çözemedim.
jailbreakli hiç kullanmadığım için vardır ya da yoktur demem çok bir anlam ifade etmez ama yine de tahminimi söyleyeyim: yoktur. jb li kullanan arkadaşlar net bilgiyi versinler..
Ilginiz icin tesekkurler
-
rica ederim,
iyi forumlar..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- google earth türkiye"de neden kullanılmıyor
- iphone model numarası ülke kodları
- iphone imei uzatma
- bu apple kimliği daha önce itunes store"da kullanılmadı
- iphone şifresi doğru ama yanlış diyor
- iphone 15 pro max yurtdışı fiyatı
- nfc özelliği nasıl açılır
- ios 18 şarj sorunu
- iphone 16 pro max yurtdışı fiyatı
- se 4 iphone
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X