Selamlar arkadaşlar, samsung lcd tv de kullanmak üzere 5+1 ses sistemi aramaktayım. plavision ile dts sesleri çözdüğümden dolay TV de mkv oynattığından dolayı playera ihtiyacım yok. başlıktaki 2 ürün arasında kaldım aslında ama bu bütçe aralığında önerilere de açığım. İstediğim özellikler uzaktan kumanda olması, ve dilmlerde güzel ses vermesi müzik ve oyun için kullanmayacağım sadece film ve dizi izleyeceğim. diyaloglar ve arka plandaki sesler önemli tabi aksiyon seslerinde de iyi olmalı. TV nin yanındada güzel görünsün istiyorum hepten bilgisayar hoparlörü gibi ufacık olmasınlar :) şimdiden teşekkür ederim..
Bir fikri olan yok mu?
herhangi bir media markt yada saturne gidilir denon 1311xp yada 1312 xp alınır avr tabanlı bir sisteme sahip olunur ve herhangi bir multimedia sistemden alınamayacak performans alınır bu fiyatlara bu multimedia setler almak inanın çok mantıksız 699 tl ye optik giriş çıkışlı hdmi giriş çıkışlı ve daha bir çok özellikli bir cihaz varken ne edifier ne microlab nede logitech...
o ismet yorumlara başlamışsın
quote:
Orijinalden alıntı: altanismet
herhangi bir media markt yada saturne gidilir denon 1311xp yada 1312 xp alınır avr tabanlı bir sisteme sahip olunur ve herhangi bir multimedia sistemden alınamayacak performans alınır bu fiyatlara bu multimedia setler almak inanın çok mantıksız 699 tl ye optik giriş çıkışlı hdmi giriş çıkışlı ve daha bir çok özellikli bir cihaz varken ne edifier ne microlab nede logitech...
Gönül ister tabi avr li sistem alayim ama benim baktigim urunler 450 tl civarinda sizin onerdiginiz 1000tl ustunde.
nikel abi ne yorumu bizimkine yorum denmez sadece artık 699 tl ye 1311 xp (aktive sub ile) veya 1312 xp bulunabiliyoken multimedia sisteme yönelmenin yanlış olduğu konusunda fikir vermek denilebilir... ve senin gibi deneme ve alıp satma konusunda tek rakibi kendisi olan biri varken bana yorum yapmak bana düşmez nikel abi... :-))) yani no comment...
ve arkadaşım inan 699 a falan 12 taksitle alabilirsin bu ürünleri media markt veya saturne bak ara görüş git kontrol et hatta sirkecide doğubanka git emin ol bulursun 500 olmaz ama 700 e taksitle kesin bulusun arkadaşım...