Şimdi Ara

Edifier Kullanıcıları Topluluğu (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.156
Cevap
40
Favori
123.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thuglife

1280db aldım pikap için oldukça keyifli seside oldukça kaliteli. bende bangır bangır müzik dinlemeyi seven birisi değilim. bt kullanım yaparım diye 1280db modeli seçtim. pc'ye bağlı kullanacak olsa idim 1280t de tercih edebilirdim ikiside birebir aynı özelliklere sahip.

bt kullanırım diyorsan db'yi şiddetle öneririm.

Alıntıları Göster
    1280t yi aldım, 1700bt ile arasındaki fiyat farkı f/p olarak yüksek geldi gözüme, firmanın tedarikini bekliyorum heyacanla
  • Muhtemel nanokatalog'dan almışsınızdır epey bir sürüyor 30/35 gün kadar sonrasında geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

Muhtemel nanokatalog'dan almışsınızdır epey bir sürüyor 30/35 gün kadar sonrasında geliyor :)
    bu firma disturbutor degıl sanırım..telefonla aradım ulaşamadım..perpaya gidince bir ugrayayım nasıl bir firmaymış anlarız..
  • konsilyer K kullanıcısına yanıt
    Bir gelisme var mi urun tedariginde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1280 almıştım ancak kurlardaki düşüklükten ötürü 1280 i iptal edip 1700 siparişi verdim, şu an için bir gelişme yok, internette pek hoş olmayan yorumlar var beklemedeyim, 1700 ün siparişini vereli 6 iş günü oldu
  • Bem de amazon.de ‘den 1700 aldım. Türkiye gönderimi yoktu. Onu da bir firma aracılığıyla yapacağım almanyadan buraya gönderteceğim. Bakalım kaç gün sürecek ne kadara malolacak. Hangisi daha çabuk bitecek :) nanokatolog’a da bakıp bakıp güvenememiştim ama bu da riskli bir yol oldu. Bakalım haber veririm gelişmeleri.

• amazon.de den ben de burdaki fiyatının neredeyse yarı fiyatına buldum ancak ülkeye gönderimi yok alamıyorum, bir de nanokatologtan parayı geri almak ta dert sanırım, bulaştık bir kere bakalım nasıl sonuçlanacak
    ben amazon.de den iki defa ürün aldım, yaklaşık 7 gün içinde geliyor problemsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsilyer -- 13 Kasım 2019; 18:15:21 >
    Sahtekar olacaklarini dusunmemi gerektirecek kadar ucuza(87euro) satiyorlardi. diger fiyatlar 145 ten basliyor. firmanin notlari iyiydi. amazondur diyerek aldim. Evet tr gonderimi yoktu. avrupa birligi icinde baska bir ulkeye gonderttim. ordan da bir tanidik kendisi getirecek.

KDV gumruk ac gozlu saticilar derken kaziklanmamak icin dustugumuz hallere bak.
    evet önce 87 euroydu sonra 97 ye çıkardılar. ben de aldım. türkiye gönderimi yoktu. Almayada bir şirket buldum mygermany.com diye. bu site size bir adres veriyor oraya siparişi veriyorsunuz ürünü sonra da size kargoluyorlar.

bugün itibariyle türkiyeye girdi ürün ve çok ilginç bir şekilde gümrüğe takılmadan geçti :) sanıyorum pazartesi günü elimde olur haftasonu dağıtım olmazsa. mygermany'e de 35 euro ödedim gönderi bedeli ve hizmet bedeli olarak toplamda. gümrükte vergi de ödemediğim için epey bir fiyata bitmiş oldu.
    gelince ürünü kontrol edip tekrar bilgi veririm buraya da.

DÜZELTME: az önce aradılar ve gümrük vergisi ve ötv toplam 233 tl ödeme çıktığını söylediler. Beklediğim bir tutardı ama önce çağrı merkezini aramıştım onlar çıkmadığını söylemişlerdi beni yanlış yönlendirmiş oldular. Sağlık olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engynew -- 15 Kasım 2019; 16:14:35 >

• Dün siparişin 14.günüydü, ben iptal için süre hesabı siparişten sonra başlar diye düşünmüştüm, dün firmanın canlı desteği ile yazışırken bir güzel yarın çıkmış olur dedi, 14.gün hesabını geçtik, bu gün iptal kısmını kapatmışlar, şu an yazışıyorum lojistik problemi, bu gün yarın bu gün yarın muhabbetine devam ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsilyer -- 15 Kasım 2019; 16:42:19 >
  • Bakalım ne gelicek, çok ucuzdu aldım ama hala kuşkuluyum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Belkide yola çıktığı için iptal bölümü kapandı. İçimizi karartmayalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lemartes kullanıcısına yanıt
    ürün eğer yanlış ürün vs gibi bir durum oluşursa, eminim amazon ya yenisini gönderir ya para iadesi yapar o ürün de sizde kalsın der. öyle bir firma, daha önce çok enteresan deneyimlerim var amazonla. kötüye kullanmaya çalışmadıkça, aşırı müşteri odaklılar.
  • Ürünü eline ulaşan daha yok mu? Sizler ürününün canlı performansını dinlediniz mi? Ben hiç bir yerde dinlemeden nette tesadüfi şekilde bu ürüne denk geldim, hakkında iyi yorumlar var, bu kadar uğraşa beklemeye ve bedele umarım değer.
    dün itibariyle ürün elime ulaştı ve çok memnunum :) herkese de tavsiye ediyorum. bu ürün nasıl türkiyede bulunmaz gerçekten hayret.
  • nanokatalog dan almış olduğun ürün bu gün itibariyle geldi geçmiş mesajlardan meraklısı süreci takip edebilir
  • 1280db nanodan 3 gunde geldi(stokta vardı).ses kartindan,bluetooth dan denedim.hayal kirikligi yaratmadi..f/p urunu diyebilirim

• bluetooth bağlantısını nasıl kurdunuz ? pc edifieri gördü ancak cihazı görünür kılamadım sanırım, kumandadan bluetooth a da tıkladım ancak yapamadım, pc ile arasındaki kabloyu da çıkardım, iki kabin arası kabloyu çıkarmama gerek yok sanırım dimi?
  • Cepten aninda bluetooth baglantisi kuruyor

• Arkadaşlar merhaba.
    Creative A350 2+1 kullanıyorum, bassları tatmin etmediği için değiştirmeyi düşünüyorum. Aslında önceden değiştirmeyi planlıyordum ama maddiyattan ötürü ertelemiştim. Edifier 1700BT ve C2XD modellerini gözüme kestirdim, 1700BT'nin müzik kalitesine şüphe yok ama sizce bass olarak beni tatmin eder mi? Özellikle A350'nin 8 Watt Subwoofer'ından geçiş yaptığımı düşündüğümüzde? Yoksa C2XD daha mı mantıklı?

Öyle çok aşırı bass aramıyorum, ama azda olsa titretmesini isterim. Ayrıca basları yavan olmamakla birlikte önceliğim tiz sesleri kötü olmayan dengeli, parazitsiz ve berrak ses alabilmem. Şu anda onboard 887 ses yongasını kullanıyorum, bu ses yongasıyla bu modellerde müzik dinlemek biraz komik farkındayım ama uygun fiyata bulabilirsem LG Hi-Fi Plus Dac'ini almayı düşünüyorum. Bulamazsam bu modellerin kalitesine göre olması gereken minimum Dac hangileridir? Hoparlör için bütçem maks 1000 TL belki biraz zorlayabilirim, Dac içinse henüz bütçe belirlemedim.
    R1700BT malum sitede 900 küsür TL, C2XD modeli ise 858 TL. Ayrıca daha güncel olan C3XD modeli de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 21 Aralık 2019; 0:11:8 >

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.