Şimdi Ara

EDIFIER M3300SF 2+1 SPEAKER ~ALINDI MEMNUN KALINDI~ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
9.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadan sonuna kadar bassı açarsan çok sert oluyor biraz kısmakta fayda war. bu bass zaten en fazla 40 hz filan iniyor. z5500 de dinlediğim evi titreten Jeremih - Down On Me ft. 50 Cent şarkısını bu hoparlörde açtım bass frekansı düşük olduğu için hiç bass duymadm. ama sesi çok iyi olduğu için bu hoparlörü geri iade etmcm. 120 lira verdm bu parayı sonuna kadar hak ediyor.
  • Daha Güçlü Bass Duymak İçin Kendi buluşumu açıklıyorum

Dinlediğiniz müziğin sesini %2 ve 3 e kadar kısın(nerdeyse ses gelmicek)
    Ses kartının sesi sonda olsun, ekolayzırdan en soldaki iki çubuğu yükseltin
    Hoparlörün bass ve sesini sona vurun.

Düşük seste bile biraz daha kuvvetli bass vurur

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 22 Eylül 2011; 11:15:58 >
  • Bir kaç gün daha şans vereceğim sisteme kulağım alışırsa ne ala olmazsa satacağım gibi duruyor.
  • hoparlörün kumandasındaki aux çıkışından laptoba bağladım sistemi sesi sonuna kadar kıstım sol kolondan gelen ses kesildi ses daha kaliteli bi şekilde çıkmaya başladı. lütfen sizde benim bağladığm gibi bağlantıyı sağlayın. kesinlikle çok farklı bir ses elde ediyorsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Daha Güçlü Bass Duymak İçin Kendi buluşumu açıklıyorum

Dinlediğiniz müziğin sesini %2 ve 3 e kadar kısın(nerdeyse ses gelmicek)
    Ses kartının sesi sonda olsun, ekolayzırdan en soldaki iki çubuğu yükseltin
    Hoparlörün bass ve sesini sona vurun.

Düşük seste bile biraz daha kuvvetli bass vurur

Edit: İmla

En soldaki iki çubuktan tekini yüksek diğerini düşük yapınız ki uğuldama olmasın.

• bende Güçlü Bass Duymak İçin Kendi buluşumu açıklıyorum

EDIFIER M3300SF 2+1 SPEAKER ~ALINDI MEMNUN KALINDI~
  • arkadaşlar herkese merhaba edifier m3300sf bugün geldi hızlıal dan aldım. size sormak istediğim birşey var. sub için en uygun yer ranzamın altı oda yatay şekilde. yanı hoparlörü yukarı doğru bakıyor yan yatmış şekilde. bunun bir zararı varmıdır ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

bende Güçlü Bass Duymak İçin Kendi buluşumu açıklıyorum

EDIFIER M3300SF 2+1 SPEAKER ~ALINDI MEMNUN KALINDI~

hoparlörün güzelmiş kardeşim ama burda insanları tiye alır gibi resmi koymuşsun amacın hoş değil herkez 2.1 e 800 lira werecek diye bi kaide yok elindeki sistemden maximum performans almak ister sen arkadaşların bass konusunda yaptığı önerilere bu fotoyu koyarak yorum yapman hiç hoş değil.

• hocam 800 lira parayla insanlar tii ye alınabilecek kadar ucuz sa diyecek birşey yok
    ben sadece espiri olsun diye yazdım her hangi bir art niyet yok
  • 800 lira asgari ücretin üstünde bir miktar şu an türkiyenin nüfusunun büyük çoğunluğunun aylık kazandığı miktar. söz konusu para değil topicle ilgisi olmayan resmleri koyman. burda sidik yarıştırmıyorz. resimlerini paylaşıcağn topicler mevcut sitede.
  • Benim kimseyle sidik midik yarıştırdığım yok. 800 li maaşı olan insanların ceplerinde 3binliralık telefon var 800 lira deyip geçmeyin 300 400 lira maaşla çalışanlarda var!
    Ben gidipte 400-500 liralık götü boklu 2+1 le kimseye havada atmam sidikte yarıştırmam. Sizdeki nasıl bir ego ise bunları çıkardınız tahmin edemedim. İyi forumlar dilerim.
  • ego :) o resmi koyup egonu tatmin eden sensin dostum. topiğin başlığı ne konuşulanlar ne senin paylaştığın resim ve yorum ne. alakaya maydonoz. sayfa yüklenirken boşu boşuna senin resimlerin yüklenmesini beklyrz. neyse ben daha fazla polemiğe girmek istemiyrm muhabbeti uzatmanın manası yok yaptığn bana göre yanlış sana göre doğru everything is ok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuSTuKiLLa -- 30 Eylül 2011; 22:26:40 >
  • fiyatının çok üstünde ürün gerçekten. bassı yetip de artıyor ofisimde kullanıyorum. mid-tiz-detay performansı çok çok iyi var şiddetle tavsiye.
  • Net te o kadar övgü okudum ki bu hoparlörle alakalı lazım olmadığı halde bir tane almış bulunmaktayım.Sabahtan beri dinliyorum ve gerçekten hayal kırıklığı..

xonar u 1 ,audigy 2 ve cowon s9 da test ettim sonuç değişmiyor.Bass kesinlikle vasat ama tizlerdende beklediğimi bulamadım.. altec lansing fx6021 i aramaya devam ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhsacit

su gune aldıgım 5-6 adet 2.1 in basından hiç memnun kalmadım cago tokbas vurmuyo şimdi 25 cm lık kıcker hoperlörü anfi ile 2.1 e bagladım ev sallnıyo

hocam bende edifer m3300sf almayı düşünüyorum biraz acemiyim bu konularda hatta baya kıcker 25 cm hoparlörü nasıl bağlıyorsun bir yardımcı olursan çok sevinirim
  • EDIFIER M3300SF 2+1 SPEAKER 'ın şuan Vatan Bilgisayar da ki fiyatı 215 TL
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.