Şimdi Ara

Edifier S330D yada Logitech Z623 THX | Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkesin bayramını kutlarım. Forum da her iki modelin de incelemelerini ve kullanıcı yorumlarını okudum. Elbet iki ürünün de eksisi artısı var fakat benim aklıma takılan soru şu; Logitech Z623 modelinde THX sertifikası var. Bu faktör hafife alınmayacak bir şey. Ama şu da bir gerçek ki THX performansını tamamı ile alabilecek miyim? Benim şuan da masaüstü bilgisayarım da kullandığım ses kartı onboard ve anakartın modeli de bu: Gigabyte Z68MX-UD2H-B3. Sizin vermiş olduğunuz tavsiyelere göre iki modelden birini seçeceğim. Bu iki sistem de bahsettiğim onboard ses kartı ile iyi bir performans alır mıyım yoksa Edifier için bu modele(tıklayınız), Logitech için bu modele yöneleceğim. (tıklayınız). Ve son kez ek olarak sırf THX sertifikası var diye arada ki fiyat farkı verilir mi?

Umarım gayet açık olmuşumdur, şimdiden teşekkür ederim. Herkese tekrardan iyi bayramlar, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymph()maniac -- 28 Ekim 2012; 1:54:28 >

• biraz zaman geçmiş ama başkalarına çözüm için cevaplayayım.

hocam öncelikle hariciye para vermek yerine (çünkü alacağınız ses siteminin zaten kumandası(ses kontrolcüsü) olacak) o yüzden ona vericeğiniz para yerine

x-fi titanium falan alabilirsiniz kart olarak onlar çok daha kalitelidir

birde şunu belirteyim kulağınız çok iyi değilse aradaki farkı pek anlamazsınız bence onboardla deneyin beğenmezseniz kart alın ;)
  • merhabalar ürün aldınız mı bilmiyorum öncelikle pek bilinmese de z623ünde ,ülkemizde zor bulunan klipschin de aralarında olduğu th testini vereyim.

http://www.tomshardware.com/reviews/pc-speaker-2.1-channel-subwoofer,2835.html burdan bir fikir elde edersiniz.

ses kartı içinse masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız usb destekli harici bir ses kartı almanızı çok önermem .

ses kartını alış amacınız satın almada en önemlisi.Salt müzik dinlemek oyunda daha gerçekçi sesler almak istiyorsanız bu ürünler işinizi görebilir yalnız iyi bir dinleyiciyseniz,bilgisayara enstuman kaydı yapmak ,gecikmeyi engellemek, yüksek çözünürlükte müzik dinlemek,kanalları kullanmak, mikrofon bağlamak vs ise o zaman M-AUDIO AudioPhile i öneririm.
    http://www.compel.com.tr/CO/1-3

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdevilgs

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkesin bayramını kutlarım. Forum da her iki modelin de incelemelerini ve kullanıcı yorumlarını okudum. Elbet iki ürünün de eksisi artısı var fakat benim aklıma takılan soru şu; Logitech Z623 modelinde THX sertifikası var. Bu faktör hafife alınmayacak bir şey. Ama şu da bir gerçek ki THX performansını tamamı ile alabilecek miyim? Benim şuan da masaüstü bilgisayarım da kullandığım ses kartı onboard ve anakartın modeli de bu: Gigabyte Z68MX-UD2H-B3. Sizin vermiş olduğunuz tavsiyelere göre iki modelden birini seçeceğim. Bu iki sistem de bahsettiğim onboard ses kartı ile iyi bir performans alır mıyım yoksa Edifier için bu modele(tıklayınız), Logitech için bu modele yöneleceğim. (tıklayınız). Ve son kez ek olarak sırf THX sertifikası var diye arada ki fiyat farkı verilir mi?

Umarım gayet açık olmuşumdur, şimdiden teşekkür ederim. Herkese tekrardan iyi bayramlar, iyi forumlar.

yanlış yönlendirmek istemem ama sizin bu talebiniz biraz havada kalmakta bana göre zira odaya sonradan konulan bir biblonun bile sesin dinletisini bozduğu varsayılır ise iki hop arasında seçimde biraz muallakta kalır zaten asıl dinleme kendi evinizde olur .bence yapabilirseniz denemenizi tavsiye ederim gidip şunu alın yada bunu alın demekten daha mantıklı bana .göre bu arada thx dediğimiz olayda bir sertifika türüdür ses türü değildir .sesin türü olmaz malesef şiddeiti olur frekansı olur ama örnek la notası hep la notasıdır bunu 1 milyonluk sistemde de dinlesen la gelir kualağa 15 tl lik sistemde dinlesen la gelir öenmli olan hangisinin senin istediğine yakın ses vermesidir.

yani sonuçta sen dinleme ortamını sağlayamadıktan sonra bir anlamı yok .tabi dediğim aradığın şeyi sadece sen bilirsin ama olayı teoride ve pratikte böyledir.

• Yorumlarınız için teşekkür ederim. Logitech Z623 'ü aldım zaten. @webmaster-mt dediği gibi de, kulak yatkınlığım çok iyi değil o yüzden de aradaki farkı anlamam biraz zor. Onun için de ilaveten ses kartı tercih etmedim. Şuan da onboard ses kartı ile kullanıyorum ve gayet de memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    logitech z906 ve stereo amfi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.