Şimdi Ara

Edifier s530, Logitech z623 Modelleri Arasında Seçim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Microlab x15 almayı düşünüyordum. Fakat fikrimi değiştirerek 2.1 sistemde alabileceğime karar verdim. Bütçemi de yaklaşık 100tl arttırmam ile birlikte benim için kararsızlık başladı. Fikir değişikliği yaparak Edifier Da5000pro modelinden vazgeçtim fakat hala 2.1 modeller arasında kararsızım. Güçlü bass severim fakat yanında detaylarına hissedilmesinden yanayım. Sistemi ağırlıklı olarak müzik ve film için bilgisayarda kullanacağım. Bugün ya da yarın almayı düşünüyorum o nedenle net ve açıklayıcı cevaplar verirseniz sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiyator -- 25 Ağustos 2013; 13:08:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• net olarak edifier s530d modeli dijital bir sistem uzaktan kumandası mevcut son seste bile dengeli ses verebiliyor tizler ve midler gayet başarılı bass konusunda logitechle yarışabilir düzeyde uzun süreli müzik dinlemelerde kafanı agrıtmıyor

Edifier S530 Sadece analog girişe sahip olan model
    Edifier S530D Optik ve coaxinal olmak üzere dijital bağlantı çeşitlerine de sahip olan model
    Edifier S530DW Beyaz renk
  • Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, benim bulduğum model DW olanı. Sanırım onu alacağım fakat logitech'in sesini dinledim edifier'ın sesini de dinlemek istiyorum. Sanırım bana bugün içerisinde vatan bilgisayar yolu gözüktü :)
  • Evet arkadaşlar başka yorum yapabilecek birisi yok mu? Logitech'in bassları benim isteğime daha uygun basslar sanırım ve THX desteği var, fakat edifier'ın DTS desteği ve uzaktan kumandası olmasıda beni ona yaklaştırıyor. Edifier henüz dinleyemedim, iki modeli de dinleyen arkadaşlar edifier'ın bassları logitech gibi mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiyator -- 25 Ağustos 2013; 15:25:24 >
  • logitechin bassları derin ama uydulardan çıkan sesi boğuyor edifier ise kısa vuruyor ve tiz sesleri duyabiliyorsun ayrıca logi nin uyduları plastiktir bu bakımdan edifier ile yarışamaz bile. kardeş bende edifier330dw modeli var kalitesini anlatmaya gerek yok zaten her sesi duyabilirsin ayrıca uydular da mdf kaplı istersen 200 e bırakırım sana :)
     Edifier s530, Logitech z623 Modelleri Arasında Seçim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger06 -- 29 Ekim 2013; 14:50:27 >
  • Çok teşekkürler fakat biraz geç oldu sanırım cevap ben yaklaşık 2 ay kadar önce logitech z623 modelinde seçim yaptım ilginiz,cevabınız ve teklifiniz için çok teşekkür eder iyi bayramlar dilerim... :)
  • hayırlısı olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler sizede iyi satışlar dilerim :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.