Şimdi Ara

Edifier S550 5+1 & Logitech Z- 5500 5+1 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
24.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende denedim s550 yi yaklaşık yarım saat boyunca mağazada test ettim son sesinide açtım ama benim düşüncem subwoofer ı çok şık ama gel gör ki sadece görüntüden ibaret subwoofer görüntü için değil bass içindir yani çok derin ve uzun basslar veremiyordu çok sert bassları vardı z-5500 ile karşılaştırılamayacak kadar düşük kalitede bass veriyor ama uydularının verdiği ses 2 yollu olduğu için bu konuda öne geçebilir ama sonuçta film izlemek ön planda olacak, dekoderi beğenmedim z5500 yine önde bunu demekten nefret ediyorum ama sanırım z-5500 ün üzerine bir multimedia sistem üretilemedi bu güne kadar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

bende denedim s550 yi yaklaşık yarım saat boyunca mağazada test ettim son sesinide açtım ama benim düşüncem subwoofer ı çok şık ama gel gör ki sadece görüntüden ibaret subwoofer görüntü için değil bass içindir yani çok derin ve uzun basslar veremiyordu çok sert bassları vardı z-5500 ile karşılaştırılamayacak kadar düşük kalitede bass veriyor ama uydularının verdiği ses 2 yollu olduğu için bu konuda öne geçebilir ama sonuçta film izlemek ön planda olacak, dekoderi beğenmedim z5500 yine önde bunu demekten nefret ediyorum ama sanırım z-5500 ün üzerine bir multimedia sistem üretilemedi bu güne kadar ...

Z906 var

Böyle söyleyince 5500'cüler bozuluyor ama, okuduğum kadarıyla Z5500'de bir de merkez hoparlörün cızırtı yapmak gibi sorunları oluyormuş. Z906'da öyle bir sorun yok. Ve ben eminim ki subwoofer daha kaliteli ve baslarda daha iyi. Daha güçlü olabilir subwooferı ama, unutmayın ki, kontrolsüz güç, güç değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerhangiBiriyim -- 3 Şubat 2012; 18:58:12 >

• amaç müzik ise s730 ikisinide yer
  • Ben edifier diyorum. Sebebi bu kadar para verilen bir sistemde uydular en az 2 yollu olmalı. Edifier ı dinledim. Logitech i dinledim. Bence bir sistem sadece bası iyi versin sadece tizi iyi versin diye alınmamalı. Mümkün olan en geniş frekans spektrumunda en iyi şekilde çalışmalı.
    Logitech evet dekoder i olan çıkış gücü daha yüksek olan bir sistem. Bu güzel. Ama uydularda tweeter olmaması önemli bir eksi bence, müzük performansını etkiler. Bu yüzden müziklerde ses tam istediğim gibi değildi. 5 tweeter ın en kalitelisi toplam 50 liraya malolurdu ey logitech böyle bir sistem yapıyorsun da 3 kuruşluk tweeter ı niye esirgiyorsun müşterinden !!
    Edifier a gelince yine müzik performansı tam istediğim gibi değidi. Ama medium ve tizler daha iyi. Müzik de dinlenecek sonuçta alınan sistemle.
    Bu yüzden benim tercihim bu ikisi arasında edifier olurdu.Logitech te kötü değil tabi ama tweeter olmaması etkiliyor.
    İkisi arasında tercih yaparsam edifer ı tercih edecek olmama rağmen bugünkü şartlarda her ikisini de iyi bir indirim denkgelmediği sürece almayı düşünmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 18 Şubat 2012; 22:09:30 >

• Konuyu hortlatıyor gibi olabilirim fakat konu ilgimi çekti ve yazmak istedim.
    Evet müziklerde ses netliği ve tizler edifier'da daha iyi ancak z5500'de öyle ezik üzük değil edifier karşısında.
    Yani dağlar kadar fark yok ama edifier tiz açısından üstün bir sistem.
    z5500'ünde edifier'a avantajlı yanları var fakat konu içerisinde belirtildiği için yazmıyorum.
    Benim tercihim z5500'den yana neden derseniz fiyat farkı. Uçurum bir ses farkı olmayan ses sistemleri en nihayetinde ve uçurum fiyat farkı da olmamalı.
    Eğer ikisi de aynı fiyat olsa kesinlikle edifier derdim.
  • Nacizane görüşümü paylaşayım.

10m2 bir odan varsa Watt işi okadar önemli değil yani sana git 50wattlık bir sistem de al demek istemiyorum. 24 inch TV de film izleyeceğine göre odanda oturup film izleyeceksin büyük bir salonda oturuyo olsaydın git ev sinema sistemi al derdik. Senin odanda keyif almanı sağlayacak şey Frekans zenginliği. Mid Tiz ve Bassları iyi ayırt eden bir sistem almalısın bence.

http://www.youtube.com/watch?v=gCh6aFYSDSU&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 25 Ağustos 2012; 13:30:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.