Şimdi Ara

Edifier s550 ariza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam aleykum oncelikle . edifier 5+1 ses sistemim var model s550 ariza yapti ama ne bi teknik servisi var nede anlayan yasadigim yerde elektrnkcilere goturdum ama yapamadilar ariza soyle uydularda sıkınyi yok gayet iyi ama gel gelelim subwoferda sorun var ses cok kisik bir sekilde geliyor kumandadan yada wofere baglanan kumandadan ses siddeti degismiyor kumada uzerinde ses acilip kisildigina dair sayilar artip azaliyor ama ses heo ayni seviyede cok az ses seviyesini sifira getirsemde ses cok az bi sekilde cikmaya devam ediyor entegresi bozuk dediler degisti ama ayni sorun devam etti sistem batti ne servisi var ne biseyi oylece elimde kaldi anlayan arkadaslar varsa bu konuda yardim ederse duacisi olurum
     Edifier s550 ariza Edifier s550 ariza Edifier s550 ariza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun hocam.

Edifier TR Distribütör firması olan DigitalTrend 2014 Şubat ayında iflasını açıkladığından beri başka bir firma distribütörlüğünü malaesef üstlenmedi bu nedenle yeni modelleri de artık TR ye gelmedi. Dolayısıyla servis verebilecek bir firmada TR de bulunmamakta. Bulunduğunuz il de Sağlam güvenilir Elektronik Tamircisi varsa belki o halledebilir ama yine de çok sağlıklı bir tamirat olacağını sanmıyorum...

Sorununuz anladığım kadarıyla anfi katında...
  • Edifier TR Distribütör firması olan DigitalTrend 2014 Şubat ayında iflasını açıkladığından beri başka bir firma distribütörlüğünü malaesef üstlenmedi bu nedenle yeni modelleri de artık TR ye gelmedi. Dolayısıyla servis verebilecek bir firmada TR de bulunmamakta. Bulunduğunuz il de Sağlam güvenilir Elektronik Tamircisi varsa belki o halledebilir ama yine de çok sağlıklı bir tamirat olacağını sanmıyorum...

Sorununuz anladığım kadarıyla anfi katında...
  • Bana sat, yaparim ben onu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlasirsak satarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.