Bugün yeni sistemime kavuştum sanki ilk defa almışım gibi :) kendim logitech z623 kullanıcısıyım ama edifiere karşı koymak zor gitim s730 aldım şuanda kutusunda bana bakıyor evet 2+1ci birisi olarak iyi bi ses sistemi logitech z623 ama bu dev asa bişey cüsseye bakıyorsun inanilmaz neredeyse z623ile aynı güce sahipler..
logitech kücük annem görünce cok şirin bişey demişti 6ay önce :) bunu gördü tansiyonu yükseldi nedir olm budiyor bana dedim anne bu sistem fena bişey hadi tak da dinliyelim diyor
spdif olmayan 5.1 den bi cacık olmazzzzzzzz
Edifier s730umu kurdum bugün kurdum ses sistemimi yeni masamla birlikte ama hiç ic acıcı bi durum deyil karşılaştığım cünkü oyundayken bi süre sonra arka sesler bozulmaya başlıyor nedenını bitürlü bulamadım varmı başına daha önce böle bişey gelen oyuna giriyorum bf3 oynuyoruzcoklu oyuncu modunda ama bi süre sonra 10dakkika 5dakika gibi süre zarfında sanki ses dipten geliyor patlama sesleri cızırtılı coaxcialden bağlantı yaptım optikten yaptım gene aynı ama bitürlü bulamadım neden oldugunu
haha yok bu sadece benm fikrim sennde kendine göre öznel yargıların vardır orası sana kalmış
dingil.
arkadaşlar dun itibariyle mediamarkt tan bir adet s550 aldım..macbook pro kullanıyorum..cok advanced bir kullanıcı oldugum söylenemez + bu derece guclu ve ayrıntılı bir sistemi ilk kullanışım..yalnız küçük bir sorun var bugun sabahtan kurmama ragmen bir turlu ses alamadım bu aletle..sanırım kurulumla ilgili bir sorun var..laptop yada pc de kullanlar subwoofer ın arkasının bir resmini buraya koyabilir mi?aleti kulaklık girişinden baglıyorum içerisinden cıkan sarı , yeşil ve mavi olan kablolardan ise yeşili takarak varyasyonları denedim ama nafile..yardımcı olursanız cok mutlu olacagım..şimdiden cok teşekkürler..
ARKADAŞLAR Z5500 TEKNOSADAN TESHIR URUNU ADI ALTINDA TANIDIK VASITASIYLA 1 HAFTA ONCE ALDIM URUNDE ENUFAK BIR SORUN VEYA CIZIK KIRIK HICBISEY YOKTUR URUN SIFIRDIR... 550 TL SATIYORUM 24 AY TEKNOSADAN GARANTILIDIR ISTANBUL ICI URUNU EWIMDE GELIP GOREBILIR DENEYEBILIR ANADOLU YAKASINDA YASIYORUM ALMAK ISTEYEN ARKADAŞLAR zrdms143@hotmail ADRESINDEN BANA ULASABILIR KARGO KARSI TARAFA AITTIR PAZARLIK VS SOZ KONUSU DEILDIR VE ALTINI CIZIYORUM TEKNOSADAN 24 AY GARANTILI 550 TL DIR.....
ürünü vatan bornova dan aldım .. alalı 2 gun oldu .. müstakil ev olduğu için rahatça test ettım ürünü. açıkçası ben bu kadar ses beklemiyodum olamaz böle bişi cam çerçeve dolabın kapak ayarları kaçtı müthiş ve eşsiz bir bass sesi .. bunun yanında tiz ve midler de müthiş 2 kolondan bölesine ses imkansız dersiniz ama adamlar yapmış arkadaşım arka mahallede oturuyo bana mesaj attı kıs sesını dıye duşunun artık parasını fazlasıyla hak eden bi ürün z-5500 ü de kullandım ama böle bi haz duyamadım .. alırken tedirgindim ama beni yanıltmadı zaten sesi maximumda dinlemeniz imkansız ses 40 ı geçtimi cihaz kopuyo .. bana kızdı arkadaşlarım 760 tl verilirmi 2+1 e dediler ama pazar gunu geldiler onlara bi şov yaptım hasta kaldılar .... yani kısacası arkadaşların dediği gibi 5+1 takıntınız yoksa paranıza kıyın alın bu ürünü kesinlikle ...
EDİFİER FOREVER
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme