Şimdi Ara

edimensional 3d gözlük yardim lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Edimensional marka bir 3d gözlük aldım. Ama bir türlü çalıştıramadım. kutunun içerisinde gelen cd içinde ne varsa yükledim ama olmadı. bazı yerleri araştırdım nvidia ekran kartlarında daha iyi calişiyor diyorlar. benim ekran kartımda Nvidia. kullanma klavuzunda dediklerini aynen yapmama rağman olmadı. monitörün hz hızını ayarladım. çözünürlüğü ayarladım ama nafile. Bilgisi olan arkadaşlarımız varsa bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler..

• Selamlar,
    Aynı gözlükten ben de aldım. Dün gece kurdum dolayısıyla sadece bi kaç deneme yapabildim. COD4 oynadım ve bir filmi 3d bir miktar izledim.

Bende Vista vardı, vistada çalışmıyor (sürücü yok). Ayrıca henüz 8xxx serisi geforcelar için bir driver yok. Bu ikisi senin için geçerli değilse aşağıdakileri yapman lazım. (XP kulandığını varsayıyorum)

1- Nvidia 162.50 WHQL driver indir (XP için)
    2- Guru3d sitesinden 162.50 stereo driver indir. (Bu driverı indirdiğin sayfanın altında registery'e girilmesi gereken bir değer not var. Bu notu bi yere kopyala sonra kullanacaksın)
    3- Sisteminde yüklü Nvidia driverını kaldır
    4- Nvidia 162.50 WHQL driverını sonra da 162.50 stereo driver ı kur.
    5- Guru3d sitesinden kopyaladığın registery ayarına göre, registerydeki değişikliği yap
    6- Display properties, advanced tabı altından stereo ayarlarını yap
    7-edimensional programını CD den bilgisayarına kopyala ve çalıştır.

Bundan sonra oyun oynarken, F5 e basınca 3d moduna geçiyor, F4 ise kapatıyor. Zaten kullanım kitapçığından bakarsın.

Başarılar.

• vista icin driver cikti
    bu stereo ayarlari nasil yapiliyor

bide filmi nasil 3d izliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkin88 -- 19 Kasım 2008; 15:29:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D Film Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.