3D Maç motoruna bir türlü ısınamadım,oyuncular böcek gibi,hareketleri sevinçleri falan inanılmaz komik,2D maç motoru ile oynuyorum,hem maç süresi 1-2 dakika daha kısa sürüyor hem CM 03-04 Havasını azda olsa yaşatıyor hemde 3D gibi komik değil,tabi 3D'yi iyi bulup oynayanlarda vardır muhakkak,siz hangisini tercih ediyorsunuz ? 3D oynayanların tercih ettiği kamera açısı nedir ?
3D-Sideline
kesinlikle 2D !!!
3D de hayatta oynamam,fm 2020 de olsa 2D ciyim,bu oyunu öyle sevdim ben öylede giderim....
2d devam
3D zımbırtsı çıktıgından beri 3D ile oynadım ama son çıkan fm 2012 de hiç sarmadı beni. 2D ye geri döndüm. Hatta direk Fm 2012 itici geldi bana. Cm03/04 ten beri oynarım bu oyunları. İlkkez bukadar itici oldugunu gördüm
quote:
Orijinalden alıntı: Quintana!
3D zımbırtsı çıktıgından beri 3D ile oynadım ama son çıkan fm 2012 de hiç sarmadı beni. 2D ye geri döndüm. Hatta direk Fm 2012 itici geldi bana. Cm03/04 ten beri oynarım bu oyunları. İlkkez bukadar itici oldugunu gördüm
Bende daha düne kadar 2011 kadro yamasıyla CM 03/04 oynuyordum,böyle bir keyif yok,2012 inanılmaz gereksiz ayrıntılarla dolu,maç süreleri acayip uzun insan oyundan soğuyor,zaten tek fazlası 3d maç motoru ve daha değişik türde haberler,onun dışında CM Serileri (özellikle 03/04) menajerlik tarihinin en kral oyunlarıdır,üstüne yapılamaz
paşa gibi 3d varken :) çok canım sıkılırsa eski günlerdeki gibi only commentary
Normal maçlarda 2D oynarım,büyük maçlarda derbi vs 3D main stand oynarım.
3D motorunu her geçen sene geliştiriyorlar bu senede stadyum seyirci vs. güzel olmuş, alışmak zor oldu ama 2 senedir böyle oynuyorum 2d yeri ayrı tabi.
2D tabiki.
3D nin 2D sinde oynuyodum gol olunca ağlar felan sallanıyordu ama öyle top fazla belli olmuyor. 2D Classic e döndüm.
2D den şaşmam ayrı bir havası var
3D akar.
Nasıl işletim sistemi olarak Xp kullanmayıp Win7 kullanıyorsam, Fm oyununu da her daim 3 boyutlu oynarım. Yeniliklere ayak uydurmalı.
Tabi ki 3D
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
Nasıl işletim sistemi olarak Xp kullanmayıp Win7 kullanıyorsam, Fm oyununu da her daim 3 boyutlu oynarım. Yeniliklere ayak uydurmalı.
bizde 10 yıllık ibm laptop,A1018 cep telefonu,70 ekran flat tv kullanmıyoruz ama 2D oynuyoruz nasıl olcak?
her yeniliğe ayak uydurma zorunluluğu yok yani dediğiniz biraz garip olmuş..bu oyunu ben 2D ile sevdim 10 yılda geçse oyle oynarım,hatta pesle anlasıp direk pes 2012 nin aynısını koysalar fm ye yinede 2D oynarım bu oyunu..bazen classicler yenilerden daha cazip gelir..alışkanlık yada bilmiyorum.ama çevremde ne kadar 6 veya daha fazla yıllık fm ci varsa 2D oynuyorlar(istisnalar tabi ki olabilir).
2d classic
2d nedir aga ya
oyuna eskilerden bir tat katan 2D classic tabii ki