Edip Akbayram'ın "SAKLAYACAĞIM" şarkısının mp3 ünü arıyorum elinde bulunan bulunduğu adresi bilen yada gören duyan arkadaşların yardımlarına muhtacım Sevgiler......
kardeş bende var ama nasıl yollayayım.
nartnet@superonline.com mail adresim yada online olduğun saatleri soyle msn yada icq dan sana ulaşayım ?
kardeş bende de varmış...
Ya arkadaşlar bir iletişime geçelim benim için cidden önemli yada mp3 ü nerden bulduğunuzu yazın lütfen
dreyfus kardeş bugün sana o şarkıyı mail atayım dedim ama beceremedim... eğer senin bildiğin bi yöntem varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım...
imesh yada kazaa olayı nasıl kullanılıyor bilmiyorum....
Öncelikle ilgin için saol hotmail messenger kullanıyormusun? benim adresim baskans@hotmail.com buradan doya paylaşabiliriz yada icq dan olabilir ama epeydir kullanmadım pc de yok bu uygun olur diyorsan yükleyim icq ? Yada sen bu parcayı nettenmi indirdin adresi verebilirsen bende deneyim.
KARDEŞ KAZAA DAN ARATTIR BENİM ALET 24 SAAT ONLİNE BÜTÜN MP3 LERDE PAYLAŞIMA AÇIK 12000 MP3 WAR İSTEDİĞİN ŞARKIDA WAR BULUSUN
helal kardeş 12000 ee divx olayı nasıl..
asigning kazada seni nasıl bulurum? Kazaa da edip in bu şarkısını ararken diğer bütüün parçalarını buldum bir bunu bulamadım da malum arayınca kıymete biner:)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by dreyfus</i> <br />Öncelikle ilgin için saol hotmail messenger kullanıyormusun? benim adresim baskans@hotmail.com buradan doya paylaşabiliriz yada icq dan olabilir ama epeydir kullanmadım pc de yok bu uygun olur diyorsan yükleyim icq ? Yada sen bu parcayı nettenmi indirdin adresi verebilirsen bende deneyim. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
icq numaram: 331166885 icq'dan nasıl yollayacağımı ayrıntılı olarak yazarsan en kısa zamanda yollamaya çalışırım...
hotmail den gönderme olayınına el atmak lazım çünkü 1024 Kb ye kadar izin veriyor. O şarkı ufak bi şeyse o ayrı tabi...[bandt]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme