Şimdi Ara

EDİRNE-BOLU-OMÜ TIP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Bölüm #Tıp
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tercih kılavuzuna göre bu üç üniversitenin tıp bölümüne sıralamam yetiyor. İstanbulluyum İstanbul'dan uzaklaşmak istemiyorum ama Ondokuz Mayıs'ı iyi diye duydum uzak da olsa oraya gitmeli miyim orada okuyan ya da orayı bilen var mı? Abant İzzet Baysal ve Trakya hakkında da yardımcı olursanız sevinirim. ÖSYM kılavuzunda OMÜ Türkçe 7920 İngilizce 8250, Abant 9010, Trakya 9380, benim sıralamam 7700. Başka önerisi olan varsa o da olur :)

• Puani yuksek diye ingilizce tipi secme hayatinin hatasini yaparsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grov

Puani yuksek diye ingilizce tipi secme hayatinin hatasini yaparsin :)

Yok zaten Türkçe'nin puanı daha yüksek :)
  • Bazi yerlerde kontenjani az oldugu icin daha yuksek oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: grov

Bazi yerlerde kontenjani az oldugu icin daha yuksek oluyor

Evet bazı yerlerde daha yüksek ama oralara puanım yetmiyor zaten
  • Dostum benim de sıralamam 7702 :). ben sakaryadan umutluyum geçen seneye göre tutmuyor ama eyer kontenjan artma olayı doğru ise tutar istersen sakaryayıda düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KLOREX

Dostum benim de sıralamam 7702 :). ben sakaryadan umutluyum geçen seneye göre tutmuyor ama eyer kontenjan artma olayı doğru ise tutar istersen sakaryayıda düşün.

Sakarya tutabilir tıp sıralaması her yıl düşüyor çünkü bir de kontenjanlar arttı bu yıl :) ben Sakarya'yı düşünmüyorum iyi duymadım orayı :/ bir de İzmir Katip Çelebi var sıralamada yakın ama orası da yeni olduğu için tavsiye etmiyorlar senin bilgin var mı o okul hakkında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Niğde Tıp fakültesi?
    4 yıl önce açıldı
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    8 yıl önce açıldı
    Giresun Tıp
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben boluda oturuyorum. Tıp bölümünün nasıl olduğunu bilmiyorum ama sınava üniversitede girdim ben ve hoşuma gitmedi üniversite. Ayrıca sosyal hayat 0 boluda. eğer sosyal hayat önemli değilse iyi araştırıp gelmeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myhero14

hocam ben boluda oturuyorum. Tıp bölümünün nasıl olduğunu bilmiyorum ama sınava üniversitede girdim ben ve hoşuma gitmedi üniversite. Ayrıca sosyal hayat 0 boluda. eğer sosyal hayat önemli değilse iyi araştırıp gelmeni tavsiye ederim.

Başka birisi de bana kampüsü beğenmediğini söylemişti. Orada okuyan bir arkadaşımı buldum onla konuşacağım bakalım o neler diyecek. Teşekkürler bilgi için dikkate alacağım.
  • Çanakkale Onsekiz Mart'ın tıpı hakkında bilgisi olanlar var mı?
  • Katip Çelebi yeni açıldığı için kimse tavsiye etmiyor yeni üniversite sakat zante. Sakaryayı herken kötülüyor sen ne konuda duydun kötülemeleri? Bolu hakkındada soğuk diyorlar :) Birde on dokuz mayısta okuyan komşumvar ünüversiteyi çok methetti 6 sınıftaokuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLOREX -- 3 Temmuz 2013; 16:00:00 >
  • quote:

Katip Çelebi yeni açıldığı için kimse tavsiye etmiyor yeni üniversite sakat zante. Sakaryayı herken kötülüyor sen ne konuda duydun kötülemeleri? Bolu hakkındada soğuk diyorlar :) Birde on dokuz mayısta okuyan komşumvar ünüversiteyi çok methetti 6 sınıftaokuyor.

Ondokuz Mayıs iyiymiş gerçekten ama uzak olduğu için oradan vazgeçtim Kayseri'yi de öyle oranın tıpı da iyiymiş mesela :) Ablam Sakarya'da mühendislik okuyor da o aradı sakın yazma dedi ayrıntılı konuşamadık tam bilmiyorum yani. Hafta sonu gelecek o zaman ayrıntıları öğrenebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pstyle

quote:

Katip Çelebi yeni açıldığı için kimse tavsiye etmiyor yeni üniversite sakat zante. Sakaryayı herken kötülüyor sen ne konuda duydun kötülemeleri? Bolu hakkındada soğuk diyorlar :) Birde on dokuz mayısta okuyan komşumvar ünüversiteyi çok methetti 6 sınıftaokuyor.

Ondokuz Mayıs iyiymiş gerçekten ama uzak olduğu için oradan vazgeçtim Kayseri'yi de öyle oranın tıpı da iyiymiş mesela :) Ablam Sakarya'da mühendislik okuyor da o aradı sakın yazma dedi ayrıntılı konuşamadık tam bilmiyorum yani. Hafta sonu gelecek o zaman ayrıntıları öğrenebilirim.

Kayseride mantıklı. Ayrıntılı sorunca banada sölersen sevinirim :) Ben adapazarı yazıcam galiba bize yakın ben Düzceliyimde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pstyle

quote:

Kayseride mantıklı. Ayrıntılı sorunca banada sölersen sevinirim :) Ben adapazarı yazıcam galiba bize yakın ben Düzceliyimde.

Tamam ben söylerim sana Sakarya ile ilgili şeyleri :) Bize de yakın İstanbulluyum ben de ama Trakya yazacağım ben galiba. Erciyes ile OMÜ'den biri yakın olsaydı onu yazardım aslında ama uzaklar maalesef. Kocaeli'nden sonra ta Trakya'ya geçeceğim büyük ihtimal. Arada hiç mi İstanbul'a yakın üniversite olmaz ya :/

• pstyle kullanıcısına yanıt
    Tercih sonuçlarınız ne oldu büyük ihtimal koceli tıp tutmuştur okuldan memnun musunuz ?

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.