Şimdi Ara

Edirne Hakkında Sorusu Olan Varsa Buyursun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18 yıldır Edirne'de oturuyorum anlıyacağınız buralar hakkında hayli bilgi sahibiyim bunu düşünerek Edirne seçmeyi düşününen aklında sorusu olan arkadaşlar varsa buyursun soruları bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papummmm -- 16 Temmuz 2014; 19:33:35 >

• Hocam ben tıp fakültesini tercih etmeyi düşünüyorum.

Balkan yerleşkesindeymiş sanırım balkan yerleşkesiyle şehir içine ulaşım nasıl olur?

Yurtların durumu nasıldır?

Pahalı bir şehir mi?

Öğrenci biri rahat edebilir mi halkı nasıldır
  • ışıklarda keman çalan sanatçılarımız var mı hala
  • TusindStykker kullanıcısına yanıt
    1 - Doğru duymuşsunuz tıp fakültesi balkan yerleşkesinde bulunuyor . Şimdi sorunuzun cevabına gelicek olursak şehir içinde kullanılan kent kart ile 1.15 gidiş 1.15 geliş parası ödeyerek ulaşım sağlayabilirsiniz ha oralara yakın ev tutarım diyorsanız 20 dakika içerisinde okulunuzda olabilirsiniz .

2 - Yurtların durumu konusunda pahalı olduğu hayli söyleniyor fakat Edirne'de yaşadığım için yurt konularını bilmiyorum ama istersiniz yurt isimlerini söyleyebilirim .

3 - Pahalı bir şehir değildir daha doğrusu sizin nasıl yaşadığınıza , ne yapacağınıza bağlı olarak farklılık gösterir

4- Öğrenci birisinin rahat edebileceğini düşündüğüm şehrim olur neden diye soracak olursanız

- Gece istediğiniz şekilde gezebilirsiniz .

- Kız arkadaşınızla gezmenize bişey denilmez .

- Gölet civarında , çarşıda gece 3 - 4 gibi kızların oturduğunu görürseniz şaşırmayın

- Öğrenci şehri olduğu için esnaf tarafından öğrenci iyi karşılanmaktadır fakat bazı esnafın kazmıkçıklık yaptığı elbet söylentiler arasındadır ama her şehirde olur böylesi .

Şimdi soruların cevabı bu kadar anlatamadığım , yetersiz kaldığım bi konu olduysa söyleyebilirsin dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

ışıklarda keman çalan sanatçılarımız var mı hala

uzun zamandır görmüyorum kendilerini tatile çıktılar herhal
  • papummmm P kullanıcısına yanıt
    Peki sağ ol dostum kanım ısınmaya başladı bu edirneye Bursa'dan gelip mutsuz olmaktan korkuyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TusindStykker -- 16 Temmuz 2014; 19:54:20 >
  • TusindStykker kullanıcısına yanıt
    Rahat yaşama açısından iyi mekandır hoş mekandır Başka şehir olmadı edirne'de kaldım diye üzülemiyorum gerisini var sen hesap et dostum ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.