Şimdi Ara

Vdsl2 Kullanıyorum Sorusu Olan Varsa Buyursun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
6.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vdsl2 kullanıyorum sorusu olana bilgim dahilinde yardımcı olurum

• ilkkin hangisi 16 32 mb?santrale ne mesafedesin? bide hız testi koyabilirsen bu arada kopma falan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

ilkkin hangisi 16 32 mb?santrale ne mesafedesin? bide hız testi koyabilirsen bu arada kopma falan varmı
    16 mb saha kutusu dibimde diyebilirim hat zayıflaması 2db hiç ama hiç kopma yok bağlantı resmini koyamam nasıl koyulduğunu bilmiyorum ayrıca şu an atölyemdeyim ama şöyle diyim 15.47 mb çıkıyo sonuç speedtest yapdığımda ayrıca geçikme süresi 27ms
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevaniko

16 mb saha kutusu dibimde diyebilirim hat zayıflaması 2db hiç ama hiç kopma yok bağlantı resmini koyamam nasıl koyulduğunu bilmiyorum ayrıca şu an atölyemdeyim ama şöyle diyim 15.47 mb çıkıyo sonuç speedtest yapdığımda ayrıca geçikme süresi 27ms

Alıntıları Göster
    3gnedir.com
    pirsoft.com
    gencegiyim.com

bu adreslere ping ve tracert komutlari atip sonuclari paylasir misin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcDestek

3gnedir.com
    pirsoft.com
    gencegiyim.com

bu adreslere ping ve tracert komutlari atip sonuclari paylasir misin....

Alıntıları Göster
    nasıl yapılıyo detaylı anlatın bende akşam eve gidince hemen yapıp size msj atarım.nasıl yapıldığını bilmiyorum çünkü.
  • quote:

nasıl yapılıyo detaylı anlatın bende akşam eve gidince hemen yapıp size msj atarım.nasıl yapıldığını bilmiyorum çünkü.

Alıntıları Göster
    Başlat > Çalıştır > cmd yaz

gelen siyah komut ekranında tracert 3gnedir.com yaz ve enterla çıkan sonucu buraya yaz.

ping için ise : ping.3gnedir.com yaz ve enterla çıkan sonucu gene buraya yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

Başlat > Çalıştır > cmd yaz

gelen siyah komut ekranında tracert 3gnedir.com yaz ve enterla çıkan sonucu buraya yaz.

ping için ise : ping.3gnedir.com yaz ve enterla çıkan sonucu gene buraya yaz.

Alıntıları Göster
    ok akşam eve gider gitmez yapıcam satt 9 da hazır olur bende merak etti nedir bunlar.
  • quote:

ok akşam eve gider gitmez yapıcam satt 9 da hazır olur bende merak etti nedir bunlar.

Alıntıları Göster
    hiç online oyun oynuyormusunuz?
    yurtiçi yurtdışı serverlara ping sonuçlarını merak ediyorum ben.
    ping süresinin kötü olduğunu duyuyorum hep o yüzden geçme girişiminde bulunmadım.

speedtestte franfurt falan gibi avrupa ülkelerine ping testi yaparsanızda olur..
    yurtiçi site seçince pek aydınlatıcı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadlover -- 19 Ocak 2010; 16:08:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadlover

hiç online oyun oynuyormusunuz?
    yurtiçi yurtdışı serverlara ping sonuçlarını merak ediyorum ben.
    ping süresinin kötü olduğunu duyuyorum hep o yüzden geçme girişiminde bulunmadım.

speedtestte franfurt falan gibi avrupa ülkelerine ping testi yaparsanızda olur..
    yurtiçi site seçince pek aydınlatıcı olmuyor.

Alıntıları Göster
    hat zayıflama değeri çok iyimiş, o değer ile satılsa rahat 80Mbit hız alırdınız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert361

hat zayıflama değeri çok iyimiş, o değer ile satılsa rahat 80Mbit hız alırdınız :D

Alıntıları Göster
    Ben santrale 1.6 km mesafedeyim. Basvurmaya gittiğimde 800m uzerine bu hizmeti vermiyoruz dediler. Doğrumu bu bilgi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philip27

Ben santrale 1.6 km mesafedeyim. Basvurmaya gittiğimde 800m uzerine bu hizmeti vermiyoruz dediler. Doğrumu bu bilgi ?

Alıntıları Göster
    Benim değerlerimle ulaşılabilecek hızın 17 mbps olduğu gösteriyor. Sanıyorum VDSL2 benim hattım için olmaz çünkü hat zayıflık değerim de 30-32 arasında dolaşıp duruyor Ancak o hızı gerçekten görmeyi çok isterdim. saniyede 1,6 mb veri indirmek demektir ki mükemmel bir hız müşteri hizmetlerine sorsak bilgi verirler mi acaba ????

• quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Benim değerlerimle ulaşılabilecek hızın 17 mbps olduğu gösteriyor. Sanıyorum VDSL2 benim hattım için olmaz çünkü hat zayıflık değerim de 30-32 arasında dolaşıp duruyor Ancak o hızı gerçekten görmeyi çok isterdim. saniyede 1,6 mb veri indirmek demektir ki mükemmel bir hız müşteri hizmetlerine sorsak bilgi verirler mi acaba ????

Alıntıları Göster
    arkadşlar herkeze cevap veriyim evet online oyun oynuyorum tek kelime süper artık bende değil karşı tarafat lag olduğunu hissediyorum ve seneler sonra bu beni okadar mutlu ediyorki anlatamam ben acımasızmıyım acaba hehehe.pin olayı söyle gerçekten ilk bağladıklarında acayip ping süreleri aldım sonra bir arkadaş çağırdım ttnet ten sağolsun çok uğraştı ve merkezden yeni bir yazılım yüklediler ve o an ping süresi inanılmaz düştü bende boş durmadım akabinde elektirikçi bir arakadaşım var beraber apartman girişindeki telefon kutusundan kendi daireme cat 6 döşedik sonuç daha iyi oldu.800 metre olur halt etmişler onlar.diğer arkadaş senin zayıflama değerlerin yüksek alırsın ama hızın ne olur o şüpeli.bir senedir uğraşıyorum ve ttnet bölüm müdürüyle muhatabım sana öyle bir bağlantı yapıcaz dedilerki seni referans gösterelim her hafta arayıp bilgi alıyorlar.inanın filimler falan veya ps3 ten demolar zırt diye iniyor imrendirmiş gibi oluyorum ama.oturduğum yer istanbul ortaköy.başka bilgi veya sorusu olan varsa seve seve bilgim dahilinde yardımcı olurum iyi akşamlar.şimdi ping sürelerini ölçeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevaniko -- 19 Ocak 2010; 21:56:38 >

• quote:

arkadşlar herkeze cevap veriyim evet online oyun oynuyorum tek kelime süper artık bende değil karşı tarafat lag olduğunu hissediyorum ve seneler sonra bu beni okadar mutlu ediyorki anlatamam ben acımasızmıyım acaba hehehe.pin olayı söyle gerçekten ilk bağladıklarında acayip ping süreleri aldım sonra bir arkadaş çağırdım ttnet ten sağolsun çok uğraştı ve merkezden yeni bir yazılım yüklediler ve o an ping süresi inanılmaz düştü bende boş durmadım akabinde elektirikçi bir arakadaşım var beraber apartman girişindeki telefon kutusundan kendi daireme cat 6 döşedik sonuç daha iyi oldu.800 metre olur halt etmişler onlar.diğer arkadaş senin zayıflama değerlerin yüksek alırsın ama hızın ne olur o şüpeli.bir senedir uğraşıyorum ve ttnet bölüm müdürüyle muhatabım sana öyle bir bağlantı yapıcaz dedilerki seni referans gösterelim her hafta arayıp bilgi alıyorlar.inanın filimler falan veya ps3 ten demolar zırt diye iniyor imrendirmiş gibi oluyorum ama.oturduğum yer istanbul ortaköy.başka bilgi veya sorusu olan varsa seve seve bilgim dahilinde yardımcı olurum iyi akşamlar.şimdi ping sürelerini ölçeyim.

Alıntıları Göster
    Aydindiril kardeşim ping olayında yazıyorum kabul etmiyor ping.3gnedir.com yazdım altta birşeyler yazdı uyum sağlıyamıyor diye ama tracert yaptım 12ms 15ms 20ms yazdı hepsini yazamam çok uzun nasıl atarım siteye onu da bilmiyorum özel olarak yani detayılı nokta vuruşu yapmammı istediğin bir şey varsa söyle yapiyim ama ping süreleri yukarda yazdığım gibi.

• quote:

söyledikleri doğru.Tabii bakır alt yapı için.

ayrıca bakır alt yapıda sizin saha dolabına olan mesafeniz tek başına yeterli değildir.

2500 metrede olan bir saha dolabında saha dolabına direk bağlansanız bile yüksek hızları alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KATADE

quote:

söyledikleri doğru.Tabii bakır alt yapı için.

ayrıca bakır alt yapıda sizin saha dolabına olan mesafeniz tek başına yeterli değildir.

2500 metrede olan bir saha dolabında saha dolabına direk bağlansanız bile yüksek hızları alamazsınız.

Ben zaten su anda 4Mbit limitsizi ancak alabiliyorum. Fakat VDSL2de altyapı bakırda olsa sistemin daha modern ve farklı oldugunu umut ederek basvurmustum. Fakat bu 800m ustune test etmeye bile tenezzül etmedi adamlar. Bu arada bulundugum yeride soyliyimde bosuna basvurmaya giden olmasın bizim buradan. Istanbul Kozyatagında oturuyorum baglı oldugumuz santral Bostancı. Bostancı santraline 800m mesafede oturanlar basvurabilir.

• quote:

Aydindiril kardeşim ping olayında yazıyorum kabul etmiyor ping.3gnedir.com yazdım altta birşeyler yazdı uyum sağlıyamıyor diye ama tracert yaptım 12ms 15ms 20ms yazdı hepsini yazamam çok uzun nasıl atarım siteye onu da bilmiyorum özel olarak yani detayılı nokta vuruşu yapmammı istediğin bir şey varsa söyle yapiyim ama ping süreleri yukarda yazdığım gibi.

Alıntıları Göster
    ping pirsoft.com
    ping 3gnedir.com
    ping topsmart.com.tr

Bunlara ping atınız birleşik yazılmış öncekinde o yüzden ping atmamıştır, ayrıca maus ile secerek yazıları kopyalayabilirsiniz.

Örnek;

32 bayt veri ile topsmart.com.tr [74.208.156.223] 'ping' ediliyor:

74.208.156.223 cevabı: bayt=32 süre=179ms TTL=54
    74.208.156.223 cevabı: bayt=32 süre=178ms TTL=54
    74.208.156.223 cevabı: bayt=32 süre=182ms TTL=54

74.208.156.223 için Ping istatistiği:
    Paket: Giden = 4, Gelen = 4, Kaybolan = 0 (0% kayıp),
    Mili saniye türünden yaklaşık tur süreleri:
    En Az = 178ms, En Çok = 182ms, Ortalama = 179ms

• quote:

ping pirsoft.com
    ping 3gnedir.com
    ping topsmart.com.tr

Bunlara ping atınız birleşik yazılmış öncekinde o yüzden ping atmamıştır, ayrıca maus ile secerek yazıları kopyalayabilirsiniz.

Örnek;

32 bayt veri ile topsmart.com.tr [74.208.156.223] 'ping' ediliyor:

74.208.156.223 cevabı: bayt=32 süre=179ms TTL=54
    74.208.156.223 cevabı: bayt=32 süre=182ms TTL=54

74.208.156.223 için Ping istatistiği:
    Paket: Giden = 4, Gelen = 4, Kaybolan = 0 (0% kayıp),
    Mili saniye türünden yaklaşık tur süreleri:
    En Az = 178ms, En Çok = 182ms, Ortalama = 179ms

Alıntıları Göster
    tamam akşam yaparım ama ping süreleri bence kıstas olucağını sanmam bence önemli olan 1.5 mb download yapmak ve ps3 te test yapyığımda 13 mb görmek sanırım ping süresi iyidir çünkü lag lesi yok bi çok arkadş mesela fifa10 lag yok diyor bende de 8mb varken olmuyodu ama 16mb bağlatığımda bu oyunu ne kadar yavaş oynuyomuşuz inanamadım inanın uçuyo bağlantı ne yaparsan hemen algılıyo 8mb bağlantıda lag belki olmuyo ama ağır ve birde mw2 adam yanıma geliyodu arkası dönük ateş ediyorum ölmüyo ya şimdi böylemi nişan aldın tuşa bastın adam yerde bağlantı hep 4 çizgi o kadar rahat ki kafam ben evliyim yaşım 35 işten çıkıcan eve gel çocukla oyna yemek derken saat 22.00 oluyo zaten bir iki saat online oluyosun onda da lag olunca yada ağırllık günün stresini atayım derken duble stres oluyosun ben çözümü anca böyle buldum ve gerçekten iyi yapmışım diyorum.cmd den sonra çıkan ekranda sağ tıklıyorum kopyala yeri sönük.ulan bi b...k beceremedim.

• quote:

tamam akşam yaparım ama ping süreleri bence kıstas olucağını sanmam bence önemli olan 1.5 mb download yapmak ve ps3 te test yapyığımda 13 mb görmek sanırım ping süresi iyidir çünkü lag lesi yok bi çok arkadş mesela fifa10 lag yok diyor bende de 8mb varken olmuyodu ama 16mb bağlatığımda bu oyunu ne kadar yavaş oynuyomuşuz inanamadım inanın uçuyo bağlantı ne yaparsan hemen algılıyo 8mb bağlantıda lag belki olmuyo ama ağır ve birde mw2 adam yanıma geliyodu arkası dönük ateş ediyorum ölmüyo ya şimdi böylemi nişan aldın tuşa bastın adam yerde bağlantı hep 4 çizgi o kadar rahat ki kafam ben evliyim yaşım 35 işten çıkıcan eve gel çocukla oyna yemek derken saat 22.00 oluyo zaten bir iki saat online oluyosun onda da lag olunca yada ağırllık günün stresini atayım derken duble stres oluyosun ben çözümü anca böyle buldum ve gerçekten iyi yapmışım diyorum.cmd den sonra çıkan ekranda sağ tıklıyorum kopyala yeri sönük.ulan bi b...k beceremedim.

Alıntıları Göster
    :))) Sol tuslar secin secim bittiginde sag tusa basin otomatik kopyaliyor.

• quote:

:))) Sol tuslar secin secim bittiginde sag tusa basin otomatik kopyaliyor.

Alıntıları Göster
    keşke ping değerlerini görebilseydik. sağda solda gördüğüm kadarıyla ping değerleri adsl e göre bariz dezavantajlı özellikle yurtdışına.
    o yüzden benim gibi yurtdışı oyun oynayan insanlar hiç rağbet göstermemiş.
    sizden alacağımız değerler o bağlamda önemli. yoksa download iyi yapmış yapmamış pek birşey ifade etmiyor ping değerleri yüksek olduktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadlover -- 20 Ocak 2010; 17:27:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadlover

keşke ping değerlerini görebilseydik. sağda solda gördüğüm kadarıyla ping değerleri adsl e göre bariz dezavantajlı özellikle yurtdışına.
    o yüzden benim gibi yurtdışı oyun oynayan insanlar hiç rağbet göstermemiş.
    sizden alacağımız değerler o bağlamda önemli. yoksa download iyi yapmış yapmamış pek birşey ifade etmiyor ping değerleri yüksek olduktan sonra.

Alıntıları Göster
    sadlover evet bu degerlere ihtiyacımız var,

Ping sonucları olarak gencegiyim.com 170-180 ms arasinda olursa pirsoft.com 200-210 ms de olursa vDSL2 alınır derim
    ...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.