Şimdi Ara

Vdsl2 Kullanıyorum Sorusu Olan Varsa Buyursun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
6.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sevaniko

arkadşlar herkeze cevap veriyim evet online oyun oynuyorum tek kelime süper artık bende değil karşı tarafat lag olduğunu hissediyorum ve seneler sonra bu beni okadar mutlu ediyorki anlatamam ben acımasızmıyım acaba hehehe.pin olayı söyle gerçekten ilk bağladıklarında acayip ping süreleri aldım sonra bir arkadaş çağırdım ttnet ten sağolsun çok uğraştı ve merkezden yeni bir yazılım yüklediler ve o an ping süresi inanılmaz düştü bende boş durmadım akabinde elektirikçi bir arakadaşım var beraber apartman girişindeki telefon kutusundan kendi daireme cat 6 döşedik sonuç daha iyi oldu.800 metre olur halt etmişler onlar.diğer arkadaş senin zayıflama değerlerin yüksek alırsın ama hızın ne olur o şüpeli.bir senedir uğraşıyorum ve ttnet bölüm müdürüyle muhatabım sana öyle bir bağlantı yapıcaz dedilerki seni referans gösterelim her hafta arayıp bilgi alıyorlar.inanın filimler falan veya ps3 ten demolar zırt diye iniyor imrendirmiş gibi oluyorum ama.oturduğum yer istanbul ortaköy.başka bilgi veya sorusu olan varsa seve seve bilgim dahilinde yardımcı olurum iyi akşamlar.şimdi ping sürelerini ölçeyim.

bende ortaköyde oturuyorum.
    tam olarak neresindesiniz siz ?

sandalcı mecitteyim ben yakın olur mu bana ?

• Downstream

Upstream

SNR Margin 10.0 17.0 dB
    Line Attenuation 12.1 9.0 dB
    Errored Seconds 86 8
    Loss of Signal 2 2
    Loss of Frame 0 0
    CRC Errors 0 0
    Data Rate 8128 800 kbps
    Latency FAST FAST

bu degerlerle vdsl2 basvurdum. 10 denemede min. 4.5 max 9.5 deger alıyorum nedendır bılen var mı ?
  • exper vdsl modemin hat değerlerine nerden bakılıyor?192.168.1.1 ile girdim fakat hiçbir yerde göremedim.( snr marjin, hat zayıflama v.s değerlere)
  • hocam 32 mbit vdsl2 kullanıyorum ancak son 1 yıldır bir türlü halledemediğim bir sorunum var kafemde 36+1 bilgisayar bulunmakta hal öyle ki online olan hiç bir oyun ya da msndir dogru düzgün kullanılamıyor nasıl diyeyim müşteri msn acıyor görüntülü konuşma başlatıyor 2 dk sonra int baglantısı kesildi diye konusma kapanıyor ancak aslında kesinti filan yok msn yine baglı yeniden başlatmak zorunda kalıyor konusmayı. müşteri online oyun oynarken cok kısa hani saliselik bir kesinti oluyor oyun bağlantı kesildi diyip atıyor 2 dk da bir tüm online oyunlarda msnde facebook oyunlarında zehir oluyor internet. download yapıyorum cok güzel çekim var saniyede 3,8 mb download hızı görüyorum idm den takip ediyorum bir anda salise degerinde bir kesinti ile indirme hızı 0 oluyor ve anında yeniden baslıyor verem etti bizi.denemediğim yol kalmadı. modem, swich hatta kablo sistemini komple söküp yeniden çektim ancak fayda etmedi. buna bir çözüm bulabilirseniz çok memnun olacagım bol bol dua edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

arkdaşlar bu altyapınızı nerden goruyorsunuz hangı sıteden?

her bölgede varmı bu santraller bunun altyapısı kablonet gibi değil sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.