Şimdi Ara

edirne ve tekirdağ nasıl şehirlerdir??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
15.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kudik

Kardeş ben trakya üni. de okuyorum ayşe kadın yerleşkesi yine şöyle böyle ama 2 yıllık yazıcaksan eski bir askeri ahırda okursun. balkan yerlesınde ıse lise hayatın daha berbat bıcımde devam eder.
    unıversıte dusun kı bahar senlıklerı yapamadı

yok makine mühendisliği yazacam...
  • Muhendıslıkler sehırın en yerlesım olmayan sıgara bıle alamayacagın bıle bır yerdeydı ancak ayse kadına tasındı sanırım bu olayı ıyıce ogren ona gore yaz. ahmet karadeniz yerleşkesiydi eski adı artık kullanılmıyor heralde
  • Arkadaşim ben çorlu muhendıslık fakultesınde okuyan bırı olarak soyluyum sana tercıh etme corluyu ılk zamanlar ıyı hos gelebılır sonra bır yere kadar corlu okul desen zaten ana kampuste olmadıgında bır buyuk bına yanında ufak bır prefabrık ten olusuyan bır yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demosty

Tekirdağ merkezden bahsediyorsak ; Çok büyük bir yer değildir ama gelişmeye devam ediyor,sosyal imkanları da kısıtlı gibidir fazla zamanını harcayabileceğin yerler yok.Değirmenaltı,Kumbağ,sahil,çarşı gibi yerlerde dolaşabilirsin genelde.Artı olarak yazın denize girebileceğin birkaç yer var.İnsanları genelde iyidir,eğitimlidir.Ama özellikle son 10 yıl içerisinde olan göçler sayesinde şehir yavaş yavaş boka batmaya başladı.Yaşanılabilir mi evet,memleket sonuçta seviyor insan

Beyler Tekirdağ Merkez'de tek başıma çay kahve gibi şeyler içip vakit geçirebileceğim ve WİFİ'si olan mekanlar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefendim

quote:

Orijinalden alıntı: Demosty

Tekirdağ merkezden bahsediyorsak ; Çok büyük bir yer değildir ama gelişmeye devam ediyor,sosyal imkanları da kısıtlı gibidir fazla zamanını harcayabileceğin yerler yok.Değirmenaltı,Kumbağ,sahil,çarşı gibi yerlerde dolaşabilirsin genelde.Artı olarak yazın denize girebileceğin birkaç yer var.İnsanları genelde iyidir,eğitimlidir.Ama özellikle son 10 yıl içerisinde olan göçler sayesinde şehir yavaş yavaş boka batmaya başladı.Yaşanılabilir mi evet,memleket sonuçta seviyor insan

Beyler Tekirdağ Merkez'de tek başıma çay kahve gibi şeyler içip vakit geçirebileceğim ve WİFİ'si olan mekanlar var mı?

Var.

• Tekirdag yasanacak sehir de edirne cok guzel sehir kizlari katir kutur

• Edirne güzel şehir.
  • Cok kral adamlariz biz bea . sülalemiz raattır. Severiz biz insanları , ayvanlari, bürtüyü , büceği bea. Ama varya adaş ayat çuk paalı. İstanbol saniular burayı kaptıriular erkese. Merkezi yulları berbaat bea . at arabası bilem gitmez o yulda. Bitçek diüler ama biter baaa ne sikinti yapçan. Ama bi bizim tekirdaanda sail var aganı uturcan yaninda çay icicen. Sonra kalkican 3 tur atican elinde karaduman çekirdek tükürte tükürte yicen. Ama sailde manitanın elinden tutmaycan üle koluna gircek gacı beraber tükürceeniz cekirdek kabuklarını. Kisacasi baska bir yerle kiyaslanmadikca guzedir benim memleketim. Guzelligini gorene guzeldir daha dogrusu carsida avm ye giderken yollara kufrettikten sonra sahil boyunda oturacak yer bulamazsan kusersen olmaz. Yasamak sevmek lazım.

• nefendim kullanıcısına yanıt
    Hocam tekira avm var orda mutlaka birinde wifisi olan mekan vardır.

• Güzel, küçük şehirler.

• Vay arkadaş konu hortlatılmış, onca zaman sonra giriş yapınca gördüm. Edirneyi kazandım son senem okulda. Hey gidi günler.
  • @rd@ @ kullanıcısına yanıt
    Balkan yerleşkesi güzel yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

Vay arkadaş konu hortlatılmış, onca zaman sonra giriş yapınca gördüm. Edirneyi kazandım son senem okulda. Hey gidi günler.
    Bölüm ne
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.