Şimdi Ara

edirne ve tekirdağ nasıl şehirlerdir??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
15.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRsn-

O bölgeye gideceksen gel Çorlu'ya .

namık kemalin mühendislik fakültesi çorluda zaten. tekirdağ olursa çorluda olacam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Namık kemal'de okuyorum ben ama neden trakya'ya gitmediğimi her gün sorgularım edirne her yönden daha iyi , denize zaten tekirdağ'da da giremiyorsun (en azından ben giremiyorum)

ne bakımdan daha iyi edirne???
    ...

Sosyal açıdan , eğitim açısından , olanak açısından , açısından

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

Namık kemal'de okuyorum ben ama neden trakya'ya gitmediğimi her gün sorgularım edirne her yönden daha iyi , denize zaten tekirdağ'da da giremiyorsun (en azından ben giremiyorum)

ne bakımdan daha iyi edirne???
    ...

Sosyal açıdan , eğitim açısından , olanak açısından , açısından

edirneyi öne yazayım ozaman
    ...

• Şehir ve ülke isimleri büyük harfle başlar..Edirne, Tekirdağ yazacaksın..İkiside Dünyada bir tane var , özel isim..Geleyim soruna..İkisinide gördüm. Çok güzel sakin , ucuz ve bir öğrenci için gerçekten ideal ders çalışıp , sınıf geçip, okul bitirelecek, yaşanacak şehirler.Öğrenci olduğun için okul çevresinde çok arkadaşların olacak sıkılmazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 26 Temmuz 2012; 19:33:48 >
  • Edirne de doğdum büyüdüm. Çok sakin kenttir, çevre düzenlemesi güzeldir temiz şehirdir ve düzenlidir. Ancak aradığın hiçbirşeyi bulamazsın benden söylemesi. Koca şehirde teknoloji mağazası yok. Olanlar da da sadece LCD TV var başka bişey yok Geçen bir ipad kılıfı alayım dedim, koca şehirde ipad kılıfı yok. 1 tane bile hem de. Olan teknoloji mağazaları electro world ve teknosa. Onlar da ufacık zaten. Öğrenci için güzel şehirdir, ucuzdur. Ama sürekli yaşam orda seni sıkar benden söylemesi.

Tekirdağ'ı ben oldum olası hiç sevmedim. Çok tepe bir şehir. Evler, sokak araları rezalet. Daracık yollar, döküntü evler, tepelik dağlık bayırlık yollar. Hiç sevmiyorum. Tek artısı denizi olması. Ayrıca büyükşehir olacak ama neresine büyük diyorlar anlamıyorum. Tekirdağ'ın ilçesi olan Çorlu'da yaşıyorum. Çorlu her ikisinden de kat kat iyi En azından İstanbul'da bulabileceğin herşeyi burda da bulabiliyorsun. Mağaza bakımından zengin ve iş konusunda da Çorlu'dan ötesi yok. Trakya'nın sanayi merkezidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 26 Temmuz 2012; 13:34:30 >

• Tekirdağ'ı seçme. Merkez için konuşuyorum hayat yok, asayiş yok daha geçen ay mahallemde cinayet işlendi adliyenin arkasında oturuyorum bilen bilir ne kadar işlek olduğunu. Gideceğin en fazla 5-6 tane kafe var, bir de Tekira AVM. Ömür geçmez birader burada, hayatının en büyük yanlışını yaparsın Tekirdağ'ı seçerek. Köyde yaşasam daha iyiydi.
  • edirn guzeldie edirnde cok asiri yerlr yokrur ama piknik park cafe vs. vardir. tarihi olarak soylememw gwrek bile yok. sehrin merkezinin uzunligu 15 km civari bir sey genisligi bilmiyorum sehir guzeldir ama ustteki arkadasin dedigi gibi teknoloji olarak cok sey bulamazsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yucuklu Sumurta -- 26 Temmuz 2012; 13:42:56 >
  • Eğer mühendislik fakültesine geliceksen çorludasın, sosyal hayat pek fazla yok takılıcak 3,5 mekan var o kadar krolar var ama istanbuldakı kadar cok değildir, fakülte çorluya 2km uzaklıkta şehir dışında
  • Kızları modifiyeli kezbandır. Haberin olsun. Dışarıdan güzel görünürler içeriden tam kezbandır. Zaten alayı köylü.

• Bir ara bı olay duymuştuk .. Kendini mafya sanan psikopat in teki ogrenci evlerini basıp ogrencileri gasp ediyormuş.. Çok bekledik bize gelmedi. Bu arada ciddiyim gitme o okula.. Gidersen bir sürü beyinsiz insan ve hoca ile uğraşacaksın. Uyarıyorum seni. İstisnalar var tabiki ama Kaide'yi bozmaz

Edit : Tekirdağ dan bahsediyorum, Edirne'yi bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 26 Temmuz 2012; 13:45:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Bir ara bı olay duymuştuk .. Kendini mafya sanan psikopat in teki ogrenci evlerini basıp ogrencileri gasp ediyormuş.. Çok bekledik bize gelmedi. Bu arada ciddiyim gitme o okula.. Gidersen bir sürü beyinsiz insan ve hoca ile uğraşacaksın. Uyarıyorum seni. İstisnalar var tabiki ama Kaide'yi bozmaz

Edit : Tekirdağ dan bahsediyorum, Edirne'yi bilmem.

Adam 4 yıllık sanırım, fakülte ise çorluda okucak t.dağda değil
  • Edirneliyim trakyanın heryerinı gezdim hemen hemen ,şu görgüsüz çingenelerden fenalık geldi.

• -Keşandayim çingeneleri saymazsak kizlari sari sacli,mavi gözlü yani iyiler
    -Sosyal ortami kendin yaratcan,cunku birde birak sosyali ortam yok
    -Burada icmeyi ogreneceksin

Rapor gonderildi tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

Edirneliyim trakyanın heryerinı gezdim hemen hemen ,şu görgüsüz çingenelerden fenalık geldi.

+1000000000000000000000

• Edirne candır can Edirne/Uzunköprü'de doğdum liseyi bitirene kadar buradaydım üniversiteyi ise Eskişehir'de okuyorum oranın olanaklarından dolayı Edirne bana biraz sıkıcı geliyor ama iyi bir arkadaş ortamın da olursa hiç canın sıkılmaz Edirne'de. Cafeleri barları var. Gece istediğin saatte çık birşey olmaz (bazı mahallelere gitmezsen tabii). Edirne bildiğin bir avrupa kentidir bir fark göremezsin
  • ben zaten mersinde oturuyorum. bahsettiğiniz çingenelerin kıroların mafyaların alasını gördüm. bana bu bağlamda sıkıntı yaratamazlar. ben nispeten sakin bir yaşam istiyorum. bazı şeylerden çok sıkıldım. arada gidip sağlam içebileceğim temiz bir meyhanesi olsun, iki sohbet edebileceğim bir esnafı olsun ve gece sokakta yürürken silah yada bıçağım olmadan kendimi güvende hissedebileyim istiyorum. olayım bu yani benim...
  • Kardeş ben trakya üni. de okuyorum ayşe kadın yerleşkesi yine şöyle böyle ama 2 yıllık yazıcaksan eski bir askeri ahırda okursun. balkan yerlesınde ıse lise hayatın daha berbat bıcımde devam eder.
    unıversıte dusun kı bahar senlıklerı yapamadı
  • Biz çorlunun yerlisiyiz ama istanbulda oturuyorum .Son 12 yılda herkes doldu çok göç oldu , eskiden herkes biribirini tanırdı .Ama hala güzel yerdir .Tekirdağ / çorlu için konuşuyorum gayet güzel bir yerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 26 Temmuz 2012; 14:24:09 >
  • peki arkadaşlar buralarda kiralar nasıldır geçim vss.?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.