Şimdi Ara

EDİT. AVUKAT İHTARNAME ÇEKTİ Yetkili servis bujiyi kırdı, motora zarar verdi. 17000tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sakın motor tamirini kabul etmeyin, sıfır sandık motor taksınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel durum avukata verdim. İhtarname çekti dacia ya bakalım ne olcak. Mahkameye gideriz diyor avukat.

• quote:

Orijinalden alıntı: savascakir

Güncel durum avukata verdim. İhtarname çekti dacia ya bakalım ne olcak. Mahkameye gideriz diyor avukat.
    Bence mahkemeden bir şey çıkmaz. Mahkeme - avukat masrafları başa bela olur.

• aracınızı yapıyorlarsa ve size ikame araç veriyorlarsa hiç bir şey yapamazsınız sadece avukatınız bu işten karlı çıkar sonunda görürsünüz burda servis hatayı kabullenmiş neyin cabasındasınız anlamak zor

• Servis yapalım diyorsa, mahkemede zararlı çıkarsınız. Avukat ücreti ödersiniz. Karşı dava açar belki servis...

Değişiyorsa, tamir ediyorsa kabul edin. atla deve değil işlem. kapağı kaldıracak parçayı çıkartacak. uygun torkla sıkacak.
  • Servis gak guk yapmadan hatayı telafi yoluna gitmiş. Sıfır sandık motorda ısrar ederseniz ve olmazsa değer kaybı davası açılabilir. Ama servis de burada kötü bir niyet sergilememiş, dava nasıl sonuçlanır meçhul. İşlemi bilmiyorum ama çok büyük bir işleme de benzemiyor bence fazla yokuş yapmayın motor değişimi kabul edilmez ise.

Edit: Anlamadığım nokta şu 17000 TL neyin tamir faturası. Bu aracın sıfır sandık motor fiyatı bu civardadır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 27 Ekim 2019; 1:49:43 >
  • Ben zaten firmaya iyi niyet gösterdim, dedimki motorun değişmedik parçasını bırakmadınız bari sıfır motor takın. Bu sırada bu araç 1 yaşında ve 2 kere turbo değiştirdi (4000+4000),şimdide motor da değişmedik parça (17.000)bırakmadılar. Toplamda 25000 tlilik servis faturası var. Siz böyle bir aracı alırmıydınız. Gerçekten değer kaybı olmadıgını mı düşünüyorsunuz? Bende aracımı kullanmak istiyorum ama malasef sürekli sorunla karşılaştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: savascakir

Ben zaten firmaya iyi niyet gösterdim, dedimki motorun değişmedik parçasını bırakmadınız bari sıfır motor takın. Bu sırada bu araç 1 yaşında ve 2 kere turbo değiştirdi (4000+4000),şimdide motor da değişmedik parça (17.000)bırakmadılar. Toplamda 25000 tlilik servis faturası var. Siz böyle bir aracı alırmıydınız. Gerçekten değer kaybı olmadıgını mı düşünüyorsunuz? Bende aracımı kullanmak istiyorum ama malasef sürekli sorunla karşılaştım.
    Son durum nedir acaba?
  • Sürekli fabrikadaki motor montajında çalışan işçiyle yetkili serviste ki ustanın bilgisi aynı değil. ustanın montajı sağlıklı olmayabilir. Alıcı olsam aracınızı 10bin düşüğüne alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • davalık olcaz anlaşmaya yanaşmadılar sanırım.Avukat arkadaş maisle görüşcekmiş en son

• Arkadasım ya sökemedı adamlar ısten anlamıyor yada motor sıcaktı motorun soguması gerekıyor dızel aracta yoksa sokulemıyor kırılıyor bujı dızel arac maleseff teferruatı bıraz fazla oluyor
  • Juan - Juan kullanıcısına yanıt
    iletin hocam, müşteri memnuniyetine çok önem veriyor yetkili servisler.
    Bir tanıdığım renomuydu fiat mıydı yetkili servisinin baş belası olmuştu. titiz müşteri felan diye işaretliyorlarmış ve dediğinide yaptırıyor :)
    yetkili servislere güven konusu çok var ama biraz didiklersen servis bakımlı araçlarda bir sürü hata çıkıyor bünün üstüne gitmezseniz üstüne yatıyorlar giderseniz düzeltiyorlar. bunun içinde ağzının laf yapması lazım tabi. yapılan hatalar genelde bizimle alakalı değil, zamanla olur gibi şeyler söyleyip göndermeye çalışıyorlar el mahkum buna inanan çok kişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 13 Kasım 2019; 9:38:47 >
  • 2 yıl ekstra garanti ve 3 bakım aldık. Hakkımı aldığımı dusunuorum. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.